Gość: Piechniczek IP: *.nsw.bigpond.net.au 03.12.02, 13:25 Dajcie szanse Frankowi Smudzie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aussie i po co ci to chlopie bylo??? IP: *.dialup.optusnet.com.au 03.12.02, 13:27 panie Boniek, kopaczem to byl pan dobrym, moze dzialaczem tez ale na trenera to sie pan wyjatkowo nie nadaje. i po co to bylo??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uOskar Kasperczaka! IP: *.univ.szczecin.pl 03.12.02, 14:08 I znowu bedzie typowanie kogo wezma. Ja jestem za jakims gosciem zza granicy (raczej malo realne). A jak nie, to Kasperczka. Bo kogo innego? Kasperczak i nikt inny. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WoRaS Re: Kasperczaka! IP: Gorzelnia:* / 192.168.1.* 03.12.02, 15:00 Nigdy! Niech Kasperczak trenuje Wisłę! Ja mu odejść z Wisły NIE POZWOLĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkw Re: Stefan Majewski tymczasowym selekcjonerem 03.12.02, 15:01 Uważam, że przywrócenie p. Engela na stanowisko selekcjonera polskiej reprezentacji jest historyczną szansą dla PZPN na naprawę tego, co zostało zmarnowane. Oceniono negatywnie wynik reprezentacji na MŚ - i słusznie - ale nie można zapominać o dokonaniach tego trenera w czasie eliminacji - stworzył zespół! Wielu przed nim próbowało tego dokonać, ale w ciągu szesnastu ostatnich lat tylko jemu się to udało. Budziło to szanse na pozytywny wynik eliminacji do ME. Szkoda mi p. Bońka, ale uważam, że p. Engel powinien powrócić na reprezentacji łono. Odpowiedz Link Zgłoś