filc1957 12.03.06, 14:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewunia 28 Re: Trwa konkurs PŚ w Oslo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 14:59 Hej, powiedział mi, że Kaiser na pewno wróci hihih A naśmiewał się ze mnie, jak pisałam, że Adaś wróci. Z Schują nie ma lgoicznej wymiany zdań. On ma KOMPLEKS MAŁYSZA. W głowie sie mu nie mieści, że Polak jest jednym z najlepszych skoczków w historii... a ciągle skacze:-) Brawo Adaś! Odpowiedz Link Zgłoś
filc1957 Re: Trwa konkurs PŚ w Oslo 12.03.06, 15:05 Tak, Ewuniu. Masz 100% racji. To jest taki maly dupek zakompleksiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajmax Adasiu, nareszcie, moje gratulacje!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.03.06, 17:43 Adasiu, w przyszłym sezonie będzie lepiej. Równo skaczesz, jesteś w światowej czołówce, wielu może Ci pozazdrościć. Tak trzymaj. Będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essfloress Bał się powołania Komisji Śledczej ds AMałysza n/t IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.03.06, 17:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaG SprosTOwaNie!!!! IP: *.szkola.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 21:50 Sprostowanie: 3. Ahonen - 32 zwycięstwa 8. Widhoelzl - 18 10. Matti Hautamaeki - 16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gromax Re: Trwa konkurs PŚ w Oslo IP: *.gl.digi.pl 12.03.06, 15:10 > Z Schują nie ma lgoicznej wymiany zdań. On ma KOMPLEKS MAŁYSZA. > W głowie sie mu nie mieści, że Polak jest jednym z najlepszych skoczków w > historii... a ciągle skacze:-) on ma kompleks polskości. taka zwykła szuja. I nie mieszałbym do tego absolutnie Ahonena, bo jemu należy się nie mniejszy szacunek jak Małyszowi, chociaż oczywiste że naszemu zawodnikowi kibicuję dużo bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
filc1957 Re: Trwa konkurs PŚ w Oslo 12.03.06, 15:14 Sorry, masz rację. Dażę dużym szacunkiem Jaane i wlaściwie wszystkich innych skoczków. Ale jak czytam czasami tego barana, to i na jego ulubieńca coś z moich animozji padnie. Jeszcze raz przepraszam Achonena, jest to na pewno wspanialy skoczek. Życzę mu, aby powrócil do dobrej formy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Trwa konkurs PŚ w Oslo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 15:24 Gromax, nigdy przenigdy nie brakło mi szacunku do Jane. Wielki skoczek. Pisze tylko o obiektywizmie Schuji. Mieszam Jane, bo Schuja czesto pokazywał mi jaki Jane wielki a jaki Adas maly. A to przecież nigdy o to nie chodziło. A Adaś i tak dla mnie najlepszy jest:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja [...] IP: *.cable.mindspring.com 13.03.06, 05:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Kto to jest Kaiser? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.06, 16:34 ???? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misek Re: Trwa konkurs PŚ w Oslo IP: *.plusgsm.pl 12.03.06, 16:38 adam krol, tak trzymac , niedowiarki na kolana Odpowiedz Link Zgłoś
kikers77 Re: Trwa konkurs PŚ w Oslo 12.03.06, 17:24 To prawda. Adaś jest super. Pozdrawiam Ewunie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Trwa konkurs PŚ w Oslo IP: *.onmind / *.kielnet.net 12.03.06, 17:45 cos wyglada ze Adas sie wkurzyl na mnie i mi pokazal. hihi ale przyznasz, Adas: paluszek, nosek i jajeczka zadzialaly. wiadomo, w innym wypadku przeleca cie znow jak nasmarowanego vaselinom. take it easy. temz sportowiec, bo i jak moglbym smiec Kaisera Podchalanczykow ciagac za szmaty aby skumal co sie dzieje ???? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAM Re: Trwa konkurs PŚ w Oslo IP: *.onmind / *.kielnet.net 12.03.06, 17:49 acha, naturalnie naleza sie serdeczne GRATULACJE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Trwa konkurs PŚ w Oslo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 22:08 Dla Adama.....Czy mógłbyś napisać to po polsku? Nic nie rozumię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Trwa konkurs PŚ w Oslo IP: *.dip.t-dialin.net 13.03.06, 19:17 Chetnie obsewator: przed olimpiada mialem tu na forum dyskusje z A.M. bylem rozczarownay tym ze nie wierzy we wlasne zdolnosci i szuka pomocy w trykach psychologicznych. sam jako sportowiec, starszy wiekiem i doswiadczeniem pozwolilem sobie na drastyczne slowa ktore mialy wskazac droge ale nawet mi sie nie snilo ze Adas moglby przeczytac i wziasc uwagi powaznie. paluszek, nos i jajeczka to metafora ;) chodzi o to ze w ciezkich chwilach sportowiec musi powrocic do najprostrzych metod i "ujrzec prawde". paluszek i nosek to symbol testu zmyslow, a aluzja do jajeczek oznaczaja koniecznosc zrozumienia o co chodzi na swiecie no i w sporcie - o jaja. konkurencja jest bezwzgledna. Adas jest sympatyczna postacia ale byly oznaki ze nie byl panem wlasnej sytuacji. przykre bylo patrzec na wyniki od kiedy zaprosil Kuttina, ktory niestety wykorzystal Adasia do swoich celow i to w bardzo nieprofesjonalny sposob. ostatnio Adas podjal chyba jakies konstruktywne decyzje i przypomnial sobie na czym gra polega. naiwne czasy sie skonczyly i teraz juz o tym wie. nie masz pojecia jak bardzo zyczylem mu wlasnie powodzenia w przelamaniu kryzysu. nadal jestem zdania ze same mile slowa nie pomoglyby mu w tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paszczakowna1 Prosimy nie karmic trolli IP: *.iim.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 21:30 Ludzie, co z wami? Jak ten gosc jest na forum, caly watek jest rozwalony. Jak go nie ma, i tak pol watku o nim. Myslalam, ze tu sie mowi o skokach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaG Re: Trwa konkurs PŚ w Oslo IP: *.szkola.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 21:48 Sprostowanie: 3. Ahonen - 32 zwycięstwa 8. Widhoelzl - 18 10. Matti Hautamaeki - 16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Trwa konkurs PŚ w Oslo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 23:50 17 zwyciestw w 2001 roku <wow> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gromax PŚ w Oslo: Małysz drugi po I serii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 15:02 pieknie, pięknie... szkoda że na koniec sezonu, ale to wróży że jednak się nie będzie poddawał i przynajmniej jeszcze z jeden - dwa sezony poskacze. a może i do olimpiady... kto wie. 3mam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: PŚ w Oslo: Małysz drugi po I serii IP: *.strong / *.strong-pc.com 12.03.06, 15:44 co najmnije 2-gi!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: PŚ w Oslo: Małysz drugi po I serii IP: *.strong / *.strong-pc.com 12.03.06, 15:45 Małysz wygrał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: PŚ w Oslo: Małysz drugi po I serii IP: *.strong / *.strong-pc.com 12.03.06, 15:46 Braaaawwwwoooo Adaaaammmm!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Murphy Re: PŚ w Oslo: Małysz drugi po I serii IP: *.it-net.pl 12.03.06, 15:46 Hahahahah super brawo Adam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Malysz wygrał!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 15:46 Brawo!brawo! brawo! i narobiła aptetytu na przyszły sezon... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoom Re: Malysz wygrał!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 12.03.06, 15:46 BRAWO I GRATULACIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tuor Re: Malysz wygrał!!!!! 12.03.06, 15:47 Zalsuzyl a to zwyciestwo :) Gratulacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: germanio pozno:( IP: *.org / *.org 12.03.06, 15:55 Dobrze jest, tylko dlaczego tak pozno;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: pozno:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 15:57 Za późno zaczął sie własciwy dla Adasia trening. Ale co tam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: topimek Re: pozno:( IP: *.dsV.agh.edu.pl 12.03.06, 20:06 Nie za późno tylko tak późno bo wielu wymagało od niego zwycięstw a nie dobrych skoków... Ilu z was pisało że Adam się skończył gdy zajmował dobre miejsce w piętnasce? I dziwicie się że napięcia nie wytryzmywał... Eszzzzzzzzzzzzz... Wygrywa to IDOL, jest "TYLKO" w Piętnasce to już go wywalić z kadry. Taaaaaaa... Nie przejumj się Adam głupimi komentarzami, naciskami że masz wygrywać. Zwyciestwa same przyjdą gdy bedziesz dobrze skakał. Skacz dobrze, tego od ciebie chcą prawdziwi twoi fani, a nie okresowi(gdy wygrywasz). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: pozno:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 20:46 Topimku nie wiem dlaczego to do mnie piszesz. Na tym forum jestem fanką Adasia od lat, bez wględu na wyniki, skądinąd dla mnie zachwycające. Problem w tym, ze na forum róznej maści osoby z odchyleniami wypisują rózne głupoty. Adaś się "skończył", porażka- podsycana przez miernych dziennikarzy. Na forum mogą wypowiadać się także ludzie, którzy mają nie po kolei pod sufitem i tak już jest. Każdy normalny człowiek rozumie co to jest sport i że zwycięzać nie da sie wiecznie. Aadaś jest królem!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: pozno:( IP: *.wi.net.pl 12.03.06, 22:14 Obiecał ci, że będzie wygrywał do końca świata? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kodkodak Re: Malysz wygrał!!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 12.03.06, 16:25 Tak. Ale najważniejszy jest nie nasz apetyt na jego zwycięstwa. Narobił sobie sam apetytu. Będzie skakał dalej. To jest ważne. Dla polskiej drużyny. Mam na myśli nie tylko drużyna skoczków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enef Re: Wygral! IP: *.rev.stofanet.dk 12.03.06, 17:21 szkoda tylko , ze tak pozno forma przyszla s4.bitefight.pl/c.php?uid=62009 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulenspiegel Re: Trwa konkurs PŚ w Oslo IP: *.sm-rozstaje.pl 12.03.06, 15:47 WYGRAŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lukibed Re: Trwa konkurs PŚ w Oslo 12.03.06, 15:48 Brawo Panie Adamie, pierwszy zwycięstwo po tak długim czasie - nadal jest Pana wielki. Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka Bravo!!!!!!!!! Admito Malyszito!!!!! 12.03.06, 15:49 Bravo! kto jak kto ale Ty Adamie WIELKI KROLU MALYSZU na to zaslugiwales! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Bravo!!!!!!!!! Admito Malyszito!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 15:50 Huraaaaaaaaaaaaaaaa Adaśśśśśśśśśś Górą!!!!!!! Następna zima NASZA!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_2 Re: Trwa konkurs PŚ w Oslo 12.03.06, 15:49 DZIENNIKARZE Z WYBORCZEJ - POPRAWCIE SWOJ REFLEKS bo zalamac sie mozna z tempem updateowania informacji. Zenada! Odpowiedz Link Zgłoś
kazen W wekend informatycy gazeta.pl maja wolne 12.03.06, 15:52 tomek_2 napisał: > DZIENNIKARZE Z WYBORCZEJ - POPRAWCIE SWOJ REFLEKS bo zalamac sie mozna z tempem > > updateowania informacji. Zenada! W poniedziałek na 7 przyjdzie pierwsza zmiana to uaktualnią informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nonie Re: Trwa konkurs PŚ w Oslo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 15:52 załamać się można Twoją niby polszczyzną - dziennikarz po pierwsz musi pisać po polsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!!!!!!!!!!! Re: Trwa konkurs PŚ w Oslo IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 16:47 zależy gdzie, w Wyborczej nie musi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj80 Gdzie są dupki, które twierdziły, że Małysz IP: *.acn.waw.pl 12.03.06, 15:50 przynosi wstyd?! Adam, byłeś, jesteś i będziesz wielki. Zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus A ja k___a przespalem IP: *.adsl.alicedsl.de 12.03.06, 15:53 widzialem wszyskie konkursy , a ten ... Co za durnie napisali ze to konkurs nocny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wielki Schuja :-)) Re: Trwa konkurs PŚ w Oslo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 15:55 Ciekawe co sądzi Szuja... Może napisałby tak: "Adam się skończył, to widać po sposobie, w jaki falują mu narty. Za to styl Kajzera był perfekcyjny". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Nie wyjmujcie trupa z szafy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 15:57 wąsacz jest skończony a oni chcą znów napompować tego ostatni sflaczałego nacjonalistycznego balona. Odpowiedz Link Zgłoś
filc1957 Re: Nie wyjmujcie trupa z szafy!!! 12.03.06, 16:01 Czy móglbyś z laski swojej bardziej rozwinąć tą już i tak doglębnie precyzyjną myśl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcguirre Re: Nie wyjmujcie trupa z szafy!!! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 12.03.06, 16:24 Weź leki i odpocznij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamann Re: Nie wyjmujcie trupa z szafy!!! IP: 195.116.1.* 12.03.06, 19:11 zacznę łagodnie BUJAJ SIę PALANCIE. najgorszy kretyn widzi że Małysz może jeszcze dużo pokazać. ale widocznie ty jesteś niżej w rozwoju niż wspomniany wcześniej najgorszy kretyn. a teraz mam słówko do tych co mówili że Adaś się skończył i co głupio wam wszystkim ... Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Trwa konkurs PŚ w Oslo 12.03.06, 15:58 Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calcinus Ciekawe gdzie nasz dziadek klozetowy :) IP: *.m.pppool.de 12.03.06, 15:58 jw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unde Re: Ciekawe gdzie nasz dziadek klozetowy :) IP: *.versanet.de 12.03.06, 16:00 bulanda nicht gut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: Trwa konkurs PŚ w Oslo IP: *.strong / *.strong-pc.com 12.03.06, 16:00 Sztafeta 4x400 dorzuciał srebro!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia BRAWO Adaś!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 16:01 WIELKIE GRATULACJE!!! Dziękujemy za te radosne chwile:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyhoo Re: bulanda nicht gut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 16:38 za to wasze skoczki dzisiaj samo rzadkie szajse. alles guttes, bujaj się koleś nad dojcze piwskiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezoon Re: Trwa konkurs PŚ w Oslo IP: *.acn.waw.pl 12.03.06, 16:03 nie myślałem, że wróci do formy Odpowiedz Link Zgłoś
red.ken Re: Trwa konkurs PŚ w Oslo 12.03.06, 16:06 wąsalowi trafiło się jak ślepej kurze ziarko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melan Re: Trwa konkurs PŚ w Oslo IP: *.os1.kn.pl 12.03.06, 21:55 eeehehehe skasowali twoje posty buraczku. buehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Trwa konkurs PŚ w Oslo IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 22:34 no i dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Lepiej PÓŹNO niż wcale :):) IP: 217.96.125.* 12.03.06, 16:10 Bravo Adam ,jak to fajnie widzieć go takiego radosnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promoartes Re: Trwa konkurs PŚ w Oslo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 16:06 czesc, no bardzo sie ciesze, greatuluje. ale to co robi wyborcza to jest masakra...raz gnoja...wygra konkurs i juz robia z niego ponownie bohatera narodowego...zajmie 5 miejsce to znowu beda go zjezdzac...podziwiam ze Adas to wytrzymuje...choc mam nadzieje ze tego po prostu nie czyta Sandra Odpowiedz Link Zgłoś
qwas12 zeby tak Zoladzia o dwa miesiace wczesniej 12.03.06, 16:09 o pomoc poprosili- bylby medal olimpijski!!. szkodaze kuttin taki wazny i sezon zmarnowal. tutaj widac- wielkosc tajnera- w porownaniu z kutinem, ze stac go na to by zwrocic sie do innych po pomoc a nie samemu udawac waznego. mam nadzieje ze w przyszlym sezonie- nie badzie juz nikomu zal pieniedzy dla zoladzia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calcinus Re: zeby tak Zoladzia o dwa miesiace wczesniej IP: *.m.pppool.de 12.03.06, 16:17 Otoz to! Kuttin przez wiekszosc sezonu byl tak bezradny ze nie wiedzial nawet CO JEST NIE TAK, wiec na Boga w jaki sposob mial poprawiac bledy kiedy nie wiedzial gdzie jest blad? Kuttin generalnie do odstrzalu sie nadaje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: zeby tak Zoladzia o dwa miesiace wczesniej IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 22:36 teŻ mi się tak wydaje - o 2 miesiące za póxno i to z pretensjami kuttin się zgodził na pomoc fachowca... Odpowiedz Link Zgłoś
vranix Re: Trwa konkurs PŚ w Oslo 12.03.06, 16:11 Mam pytanie do Redakcji: Co oznacza słowo 'Wreszczie' w logo na głównej stronie portalu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evita Re: Trwa konkurs PŚ w Oslo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.06, 16:16 No i moze czas na odejście? Nie ma sensu czekać na nowe porażki. Zająć sie teraz promowaniem Wisły i budową skoczni. Lepiej odejść w glorii i sławie aniżeli w trakcie kolejnych porażek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: topimek Re: Trwa konkurs PŚ w Oslo IP: *.dsV.agh.edu.pl 12.03.06, 20:27 Małysz może skakać jeszcze latamio, nie musi wygrywać konkursów, ale jeszcze długo może dobrze skakać... Niech skacze póki ma na to ochotę i póki jest dla niego miejsce w kadrze, jako jednego z najlepszych w Polsce. Ale nie, lepiej niech odejdzie. Bo jeszcze przegra. Nie dociera do ciebie że bycie w trzydziestce, nawet nie w 15ce to sukces? Ale nie, tylko wygrane się liczą... taaaaa... Zastanawiałaś się co to znaczy być w czołówce jakiejś dyscypliny(nawet na poziomie województwa) przez pięć lat z rzędu? Jak się dowiesz ile to pracy kosztuje to stwierdzisz że kazda 15tka małysza to ogromny sukces. Ale łatwiej z kapciami na nogach mówić co ma robić człowiek który sam lepiej wie na co go jeszcze stać. No ale cóż, takich specjalistów jak ty w Polsce jest pełno i przez taki9ch specjalistów jak ty Małysz ma być maszyną do wygrywania. Pobudka, to jest CZŁOWIEK! Skacz Adam i nie zwracaj uwagi na głupie komentarze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcguirre No i co ! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 12.03.06, 16:20 No i co !!. Mam nadzieję, że wszyskim tym, którzy postawili na nim kreskę jest delikatnie mówiąc łyso. Brawo Adam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AUTOR Re: Trwa konkurs PŚ w Oslo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 16:31 Welkie pozdro adas, BYLES I JESTES WIEEEEEEELKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś