Gość: bodi IP: praga:* / 192.168.16.* 16.12.02, 12:03 kit mu w ucho Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: calineczka Re: NBA: tylko 2 pkt. Jordana! IP: 62.233.185.* 16.12.02, 12:17 Gość portalu: bodi napisał(a): > kit mu w ucho a tobie chuj w dupe dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Re: NBA: tylko 2 pkt. Jordana! IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 16.12.02, 14:45 no to sie zaczyna to co kazdy normalny czlowiek przewidywal przed bezsensownym powrotem jordana do gry. zaczyna rzucac po dwa punkty w meczu (o ile sie nie myle drugi raz). bardzo go szanuje za to co on ZROBIL (zrobil bo jest najlepszym koszykarzem w historii NBA ... ale w historii) i przykro mi z tego powodu ze teraz juz jest po prostu przecietny co wlasnie udowadnia, pewno jordanowcy sie teraz oburza jak to przeczytaja, ale coz... milosc jest slepa a czy to jest milosc do panienki czy do jordana - jeden huk. pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM kolejny osiol napisal ten artykul IP: *.ny5030.east.verizon.net 16.12.02, 13:54 najpierw: "Michael Jordan rzucił tylko dwa punkty - wyrównując najgorsze osiągnięcie w karierze" pozniej: "Przez 40 minut grał sławny Michael Jordan zdołał jednak rzucić zaledwie dwa punkty (nigdy w karierze nie uzyskał tak niskiej liczby punktów)" No kurde mac, co za kacapy w tej gazecie. Jak nie jest pewny to niech sprawdzi, a nie pisze raz tak, a raz inaczej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzpac Re: NBA: tylko 2 pkt. Jordana! IP: *.abis.lodz.pl / *.wsinf.edu.pl 16.12.02, 15:31 Gość portalu: bodi napisał(a): > kit mu w ucho a tobie w dupe ! Jordan zagrał słabo, ale 9 asyst i 8 zbiórek to chyba tez coś znaczy, a do tego 2 przechwyty i blok.... Michael Jordan the Greatest Player of all the time... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mwg Re: NBA: tylko 2 pkt. Jordana! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 16.12.02, 21:39 Gość portalu: krzpac napisał(a): > Gość portalu: bodi napisał(a): > > > kit mu w ucho > > > a tobie w dupe ! > > > Jordan zagrał słabo, ale 9 asyst i 8 zbiórek to chyba tez coś znaczy, a do tego > > 2 przechwyty i blok.... > > Michael Jordan the Greatest Player of all the time... Właśnie, te 9 asyst, 8 zbiórek i 2 przechwyty coś jednak znaczy. To znaczy, że Jordan grał nie dla siebie, lecz zespołu. Jeszcze zobaczycie w tym sezonie wielki mecz Jordana, w którym rzuci ponad 40 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mwg Re: NBA: tylko 2 pkt. Jordana! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 16.12.02, 21:41 Jakby zdobył 10 zbiórek , 10 asyst, 10 przechwytów i 10 bloków, to też byście powiedzieli, że grał słabo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Re: NBA: tylko 2 pkt. Jordana! IP: *.clinternal / 10.2.4.* 16.12.02, 17:14 .. i 9 asyst + 8 zborek to calkiem przyzwoity wystep. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebski Re: NBA: tylko 2 pkt. Jordana! IP: *.client.attbi.com 16.12.02, 19:33 nie przesadzajcie, grajac 40 min to i moja mama zlapala 9 pilek i podala tyle samo... wielbie jordana ale tamtego... po co on gra teraz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mwg Re: NBA: tylko 2 pkt. Jordana! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 16.12.02, 21:33 Gość portalu: sebski napisał(a): > nie przesadzajcie, grajac 40 min to i moja mama zlapala 9 pilek > i podala tyle samo... > wielbie jordana ale tamtego... po co on gra teraz??? z całym szacunkiem dla Twojej mamy ale chyba nie w NBA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LB Re: NBA: tylko 2 pkt. Jordana! IP: 217.11.142.* 17.12.02, 10:15 Gość portalu: sebski napisał(a): > nie przesadzajcie, grajac 40 min to i moja mama zlapala 9 pilek > i podala tyle samo... > wielbie jordana ale tamtego... po co on gra teraz??? Bo ma taki kaprys? Kurczę, tak trudno to zrozumieć? Wszyscy non-stop pytają: Po co on gra? Po co wracał? Po co szarga swój image? Prosta odpowiedź: Bo chciał. I miał w dupie to, co inni o nim pomyślą. LB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mwg Re: NBA: tylko 2 pkt. Jordana! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 16.12.02, 21:54 Może szedł na triple double i mu nie wyszło. Myślę, że się trochę wkurzył i w następnym meczu rzuci 40 pkt. Jordan potrafi się mobilizować w takich momentach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio a malone..... IP: *.ipt.aol.com 17.12.02, 03:14 a ten glupi malone to raz nie rzucil nic!hehehe....i tyle dobrego za to, ze dwa razy zabieral dwa mecze bulls!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majrix Re: NBA: tylko 2 pkt. Jordana! IP: *.wygoda.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 12:58 a niech sobie ten jordan gra, nadal robi swietne statystyki, kilka zbiorek i asyst, szkoda tylko ze nie odejdzie w pelni chwaly czyli jako mistrz NBA, no chyba ze sie przeniesie do lakersow i tam bedzie przydupasem powiedzmy ricka foxa, wtedy ma szanse na zwyciestwo ligi. a teraz chyba na czas na nowa klasyfikacje: triple double a la jordan: dwa punkty, dwie zbiorki, dwie asysty. przykro mi z tego powodu ale takie sa realia. a nie mowie ze mu sie jeszcze kiedys nie uda rzucic 40 punktow, teraz to bedzie wydarzenie a kiedys to byla normalka ps. a co wyczynia malone to mi wisi i powiewa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: NBA: tylko 2 pkt. Jordana! IP: *.pace.edu 17.12.02, 20:09 Widze ze wiele osob jeszcze nie rozumie, ze moza kochac ta gra i czerpac z niej mnostwo przyjemnosci nawet jesli sie nie rzuca 30pkt w meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xamel Re: NBA: tylko 2 pkt. Jordana! IP: *.dop.krakow.pl 18.12.02, 13:22 w nastepnym meczu rzucil 30pkt (12 na 18 z gry 6-6 z osobistych) czyli rzucac ciagle potrafi a w tamtym meczu kontrolowal tempo gry (gral jako PG) i rzucali inni a 9 zbiorek w 40 minut to nie osiaga nawet polowa zawodnikow w NBA nie mowiac o babciach czy mamach :-) no i co najwazniejsze zespol zapisal na koncie kolejne W Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Jordan powiedzial po meczu: IP: *.ny5030.east.verizon.net 18.12.02, 16:13 "Nie chcę, żeby ktokolwiek myślał, że nie umiem już zdobywać punktów - stwierdził Jordan po meczu. - Jeśli o mnie chodzi, mogę rzucać dwa punkty w meczu, tak długo jak wygrywamy. Nigdy nie lekceważcie moich umiejętności strzeleckich" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mwg Re: Jordan powiedzial po meczu: IP: *.chello.pl / *.chello.pl 18.12.02, 18:16 Gość portalu: MM napisał(a): > "Nie chcę, żeby ktokolwiek myślał, że nie umiem już zdobywać punktów - > stwierdził Jordan po meczu. - Jeśli o mnie chodzi, mogę rzucać dwa punkty w > meczu, tak długo jak wygrywamy. Nigdy nie lekceważcie moich umiejętności > strzeleckich" > :) No i to jest najlepsze podsumowanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Jordan powiedzial po meczu: IP: proxy / 193.0.117.* 19.12.02, 19:01 W meczu z Memphis stary Jordan żucił 33 punkty. Ludzie on kocha grać. Może mieć najsłabszy sezon w karierze. Zasłużył sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mwg Re: Jordan powiedzial po meczu: IP: *.chello.pl / *.chello.pl 19.12.02, 20:08 Gość portalu: Alex napisał(a): > W meczu z Memphis stary Jordan żucił 33 punkty. Ludzie on kocha grać. Może mieć > > najsłabszy sezon w karierze. Zasłużył sobie 33 pkt przy 14/23 FG, 5zb, 2as, 3prz w ciągu 35 minut. Nie doceniacie go, he he. Odpowiedz Link Zgłoś