Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Małysz - pierwsza Swięta Krowa III RP

IP: *.epo.ericsson.se / 164.48.166.* 18.12.02, 19:47
    Zasady mówienia o Adasiu
    1. Adas zawsze skacze dobrze
    2. Jeżeli skacze źle wówczas patrz punkt 1. (w tym miejscu można również
    dodać ze mimo wybitnie niesprzyjającego wiatru Adaś skoczył wręcz
    fenomenalnie)
    3. Dwa skoki Adasia nawet jezeli róznia się w odległości o 10m to są zawsze
    DWA DOBRE SKOKI

Obserwuj wątek
      • akkj Re: Zazdrosc cie zzera 18.12.02, 19:52
        Nastepny idiota pragnie zaistniec na forum. Dyskusja merytoryczna z tym zakompleksionym nieudacznikiem jest
        bezcelowa. Zazdrosci chorobliwie wszystkim, ktorzy osiagneli cokolwiek wlasna praca. Pocaluj Adama w dupe,
        gnoju.
        • cowabanga Re: Zazdrosc cie zzera 18.12.02, 20:57
          Ja jak czytam taki post jak tego biedaka co ma kompleks Małysza to klikam od
          razu w ten kosz co jest przy nim napis "skasujcie ten wątek" wierząc, że jak
          ktoś jeszcze to zrobi to takie debilizmy znikną w końcu jak się odpowiednio
          dużo głosów nazbiera.

Cow.
          • Gość: malik Re: Zazdrosc cie zzera IP: *.epo.ericsson.se / 164.48.166.* 18.12.02, 22:07
            Kłamiesz, wcale nie klikasz tylko odpisujesz:)))) Ale wy na prawde jesteście
            pop...eni nawet bardziej niz myslałem. Przecież ja sobie robie jaja z was a nie
            a adasia jełopy, nawet czytac nie umiecie, analfabeci
            • Gość: ANDY Re: Zazdrosc cie zzera IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 16:37
              Gość portalu: malik napisał(a):

> Kłamiesz, wcale nie klikasz tylko odpisujesz:)))) Ale wy na prawde jesteście
              > pop...eni nawet bardziej niz myslałem. Przecież ja sobie robie jaja z was a
              nie
              >
              > a adasia jełopy, nawet czytac nie umiecie, analfabeci

AŻ TYLU ANALFABETÓW??? - BURAKU WIEJSKI
          • Gość: Cacoch 'malik' ...i bo zazdrosci IP: *.ght.iadfw.net 20.12.02, 00:41
            Masz racje, "malik" pierdoli trzy po trzy
            jego tylko rajcuje nie konczonca sie krytyka, a jak juz kogos chwalo to on
            alergii biedak dostaje :-)))

----------------------------------
            cowabanga napisał:

> Ja jak czytam taki post jak tego biedaka co ma kompleks Małysza to klikam od
            > razu w ten kosz co jest przy nim napis "skasujcie ten wątek" wierząc, że jak
            > ktoś jeszcze to zrobi to takie debilizmy znikną w końcu jak się odpowiednio
            > dużo głosów nazbiera.
            >
            > Cow.
      • silesia Re: Małysz - pierwsza Swięta Krowa III RP 18.12.02, 21:35
        Malik masz chyba na ----e w głowie.Nikt nie mówi że Małysz ma same dobre
        skoki.To nie jest F1 gdzie dobry bolid zastępuje wszystko.Zobacz jak wszyscy
        odchodzą dzięki zwycięstwom Schumachera od tego sportu.Wszyscy się zmieniają na
        górze od kilku lat Adam cały czas jest w czołówce to naprawdę wielka rzecz.
        • Gość: Malik Re: Małysz - pierwsza Swięta Krowa III RP IP: *.epo.ericsson.se / 164.48.166.* 18.12.02, 22:14
          Jak to nikt nie mówi, przeciez ogladam TV. A poza tym mówie o tym co napisał
          ktos w gazecie ze strach jest napisac nieprzychychylnie o małyszu bo to skarb
          narodowy, taka cenzura panuje. Ja cenie małysza chciaz ołtarzyku mu nie
          wystawiłem w pokoju, ale drazni mnie przeinaczanie faktów, i pocieszanie sie na
          siłe, ze to ze tamto. Adas skacze słabiej i to jest fakt i nikt nie wmówi mi ze
          teraz jego wyczyny sa równie wartosciowe niz 2 lata temu. Ja jestem kibicem
          chce zwyciestw, jak ich nie ma to nie udaje ze sie ciesze i tyle
      • Gość: holender Re: Małysz - pierwsza Swięta Krowa III RP IP: *.tnt37.rtm1.nld.da.uu.net 19.12.02, 09:51
        Małysz ma rzeczywiście dużo słabszy rok od poprzedniego. Wygrał zaledwie jeden
        konkurs skoków w Zakopanem, bodajże 20 stycznia. Prawie rok temu, i to przy
        pomocy sędziów !!! A mimo to robi się z niego niemal bohatera narodowego i
        pewniaka do zwycięstwa w Plebiscycie "Przeglądu Sportowego" na najlepszego
        sportowca Polski. To jakieś totalne nieporozumienie. Główna w tym zasługa TVP,
        która wykupiła na kilka lat transmisje z zawodów o Puchar Świata w skokach
        narciarskich, a inne dyscypliny sportu po prostu sobie olewa. Nie było np.
        żadnych transmisji na żywo z mistrzostw świata w podnoszeniu ciężarów, które
        odbywały się w Warszawie. A muszę przyznać, że bardzo zaimponowała mi Agata
        Wróbel. Wygrała w tym roku wszystko: mistrzostwa świata i Europy. No ale liczy
        się to, co jest w telewizji. Nawet jeśli Małysz zajmuje czwarte miejsce, to
        robi się z tego wielkie wydarzenie zasługujące na pierwsze miejsce w serwisie
        informacyjnym Wiadomości TVP. To jakieś chore klimaty.
      • luz-blues Re: Małysz - pierwsza Swięta Krowa III RP 19.12.02, 11:36
        A dla mnie świętą krową RP w skokach jest Tonio Tajner. Czy naprawdę nie ma
        lepszego skoczka od niego?! Przecież ostatni konkurs dowiódł, że mozna się
        nawet wywalić po skoku i być przed Toniem. Może Apoloniusz trochę dyskretniej
        dbałby o karierę syna-totalnego skaczącego zera? Facet zlatuje regularnie z
        progu, ale ciągle łapie sie do reprezentacji. Trochę subtelności nasz kochany
        trenerze!
        • Gość: aimarek Re: Małysz - pierwsza Swięta Krowa III RP IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.02, 20:42
          Co do braku osiągnięć Małysza w tym roku...
          No tak, wywalczenie dwóch medali na igrzyskach to faktycznie żaden powód do
          chwały. Kryształową Kulą za triumf w Pucharze Świata też nie ma co się
          podniecać. To mają być sukcesy? Eee...żarty jakieś.

• Gość: holender Re: Małysz - pierwsza Swięta Krowa III RP IP: *.tnt16.rtm1.nld.da.uu.net 20.12.02, 08:35
            Gość portalu: aimarek napisał(a):

> Co do braku osiągnięć Małysza w tym roku...
            > No tak, wywalczenie dwóch medali na igrzyskach to faktycznie żaden powód do
            > chwały. Kryształową Kulą za triumf w Pucharze Świata też nie ma co się
            > podniecać. To mają być sukcesy? Eee...żarty jakieś.
            >

Dwa medale olimpijskie oczywiście cieszą, chociaż zamieniłbym je na jeden, ale
            złoty. I na taki sukces wszyscy czekaliśmy. Drugie i trzecie miejsca stanowią
            więc sukces, ale też zarazem pewne rozczarowanie. W takich np. USA nikogo nie
            cieszą drugie miejsca. Liczą się tylko zwycięstwa. Drugie miejsce jest
            traktowane jako porażka. Jest takie powiedzenie: nie wygrałeś srebra, ale
            przegrałeś złoto. Podobnie rzecz się ma z piłkarzami Brazylii. Porażka w finale
            mistrzostw świata jest dla nich nie sukcesem, ale klęską. A Małysz przyzwyczaił
            nas w 2001 roku do sukcesów na miarę piłkarskiej reprezentacji Brazylii. Sam
            zawiesił sobie w ten sposób wysoko poprzeczkę oczekiwań. Zwycięstwo w Pucharze
            Świata Małysz zawdzięcza głównie świetnym startom w grudniu 2001 roku, kiedy
            wypracował sobie olbrzymią przewagę nad rywalami. W tym roku było zaś już po
            prostu dużo gorzej, poczynając od klapy w Turnieju Czterech Skoczni. Kiedy to
            wszyscy stawiali na Adama, że to właśnie on jako pierwszy w historii wygra
            wszystkie cztery konkursy. Zrobił to jednak Hannavald. Igrzyska olimpijskie
            były z kolei popisem Ammana. W obu przypadkach Małysz wystąpił jedynie w roli
            aktora drugiego planu. Mimo zwycięstwa w Pucharze Świata można więc go uznać za
            co najwyżej trzeciego skoczka świata w 2002 roku. Po dwa medale olimpijskie, i
            to lepszej próby, zdobyło jeszcze co najmniej trzech skoczków, bo przecież nie
            zapominajmy o konkursie drużynowym. Taki np. Martin Schmitt też zdobył więc w
            Salt Lake City złoty medal.
        • Gość: Ace Re: Małysz - pierwsza Swięta Krowa III RP IP: *.acn.pl / 10.64.7.* 19.12.02, 21:18
          luz-blues napisała:

> A dla mnie świętą krową RP w skokach jest Tonio Tajner. Czy naprawdę nie ma
          > lepszego skoczka od niego?! Przecież ostatni konkurs dowiódł, że mozna się
          > nawet wywalić po skoku i być przed Toniem. Może Apoloniusz trochę dyskretniej
          > dbałby o karierę syna-totalnego skaczącego zera? Facet zlatuje regularnie z
          > progu, ale ciągle łapie sie do reprezentacji. Trochę subtelności nasz kochany
          > trenerze!

Niedawno mowili w TVP ze beda zmiany w kadrze skoczkow.
          Jednego bylem pewien - Tonio Tajner zostaje w kadrze
          i wystapi w Engelbergu..
          • Gość: NIN Re: Małysz - pierwsza Swięta Krowa III RP IP: gateway.d* / 10.3.36.* 20.12.02, 07:32
            Gość portalu: Ace napisał(a):

> Niedawno mowili w TVP ze beda zmiany w kadrze skoczkow.
            > Jednego bylem pewien - Tonio Tajner zostaje w kadrze
            > i wystapi w Engelbergu..

..... jasne, polska ekipa powinna pozbyc się Tajnera i Pochwały a na ich miejsce ktoś z orłów startujacych w Pucharze Europy i majacych kłopoty z awansem w tych zawodach do 30. Prawada jest taka, że bida personalna w polskich skokach straszna i wybór prawie żaden.
      • Gość: ANDY Re: Małysz - pierwsza Swięta Krowa III RP IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 16:30
        Gość portalu: malik napisał(a):

> Zasady mówienia o Adasiu
        > 1. Adas zawsze skacze dobrze
        > 2. Jeżeli skacze źle wówczas patrz punkt 1. (w tym miejscu można również
        > dodać ze mimo wybitnie niesprzyjającego wiatru Adaś skoczył wręcz
        > fenomenalnie)
        > 3. Dwa skoki Adasia nawet jezeli róznia się w odległości o 10m to są zawsze
        > DWA DOBRE SKOKI
        >
        ZRÓB POŁOWĘ TEGO CO ZROBIŁ MASZYSZ. CHYBA ŻE POD PSEUDONIMEM MALIK CZAISZ SIE
        TY - SWEN
        • Gość: Wojtek brawo ANDY, fajnie napisales :-)) IP: *.ght.iadfw.net 20.12.02, 17:04
          :-)) celny strzal
          ----------------------------------
          Gość portalu: ANDY napisał(a):

> MALIK, ZRÓB POŁOWĘ TEGO CO ZROBIŁ MASZYSZ. CHYBA ŻE POD PSEUDONIMEM MALIK
          CZAISZ SIE
          > TY - SWEN
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka