dorota_snooker 20.04.06, 10:13 Bond, Nigel Bond ? Mnie bardzo ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karunaa Re: Jask się wam podobał.... 20.04.06, 10:34 przyjemny z niego agent ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Jask się wam podobał.... 20.04.06, 10:44 Trzyma w niepewności do końca !!! Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Jask się wam podobał.... 20.04.06, 12:27 fajoski był i mecz i najdżel. (najdżel, nie dżejms, no i bond, nie błąd :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Jask się wam podobał.... 20.04.06, 12:34 oj, te miny zawodników, gdy wpadła biała po czarnej... cymesik! A swoją drogą, to składanie sprzętu przed zakończeniem gry uważam za nieco niesportowe zachowanie. Prościej jest chyba poddać partię i mecz a nie demonstrować umiejętności rozkręcania kija, gdy rywal jeszcze gra. Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Jask się wam podobał.... 20.04.06, 23:00 Miny mieli faktycznie niezłe. Chociaż mistrzem w robieniu min jest przystojniaczek trener fitnessu. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Jask się wam podobał.... 20.04.06, 23:47 Jewta jest całkiem dobra w minach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chojrak_tp Nie podobał się... :( 23.04.06, 22:37 Stawiałem na mistrza Hendrego a tu taka niespodzianka... Chciałem zobaczyć Stephena w finale a tu taki klops :/ Mimo wszystko szacunek dla Bonda bo dobrze grał - ale smutek po stracie faworyta w 1 rundzie jest spory... Ale cóż zrobić - taki jest sport. Odpowiedz Link Zgłoś