Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zagadka flexxa:)

29.12.02, 20:14
    Hmm goraca tu atmosfera wiec postanowilem ja rozladowac zagadka, pierwsza po
    dluzszej przerwie:)Ale tym razem koszykarska. W ktorym zespole NBA wystepuje
    najwiecej obcokrajowcow i ilu?
    Obserwuj wątek
      • morel Re: Zagadka flexxa:) 29.12.02, 21:25
        strzelam: Dallas Mavericks - 4
        • Gość: fle_xx Re: Zagadka flexxa:) IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 21:46
          morel napisał:

> strzelam: Dallas Mavericks - 4
          Pudlo
      • krzyszt0f Re: Zagadka flexxa:) 29.12.02, 21:48
        fle_xx napisał:

> Hmm goraca tu atmosfera wiec postanowilem ja rozladowac zagadka, pierwsza po
        > dluzszej przerwie:)Ale tym razem koszykarska. W ktorym zespole NBA wystepuje
        > najwiecej obcokrajowcow i ilu?

Mavs (4):

Nash - Kanada
        Nowitzki - Niemcy
        Najera - Meksyk
        Abdul-Wahad - Francja

Jesli liczyc Wyspy Dziewicze (nalezace tak czy owak do USA) jako oddzielne
        terytorium to mamy jeszcze Raja Bell - czyli 5

Grizzlies (4):

Gasol - Hiszpania
        Giricek - Chorwacja
        Archibald - Szkocja
        Trybanski - Polska

Utah (4):

Amaechi - Anglia
        Kirilenko - Rosja
        Arroyo - Portoryko
        Lopez - Hiszpania

• fle_xx Re: Zagadka flexxa:) 30.12.02, 14:10
          Nie...:) Mam podac rozwiazanie? Chociaz pewnie teraz ktos sie domysli...
          • Gość: Kiwny Re: Zagadka flexxa:) IP: *.chello.pl 30.12.02, 14:14
            może Sacramento
            • krzyszt0f Re: Zagadka flexxa:) 30.12.02, 16:12
              flexx, to ja juz nie wiem, podaj rozwiazanie... chyba, ze jestes podchwytliwy i
              nalezy czytac pytanie "na opak" - skoro jestes Polakiem i pytasz na polskim
              forum o to, w ktorej druzynie jest najwiecej obcokrajowcow to moze chodzi o to,
              ze we wszystkich, oprocz Grizzlies, bo tam jest jeden Polak ;) czyli o jednego
              jest tak z punktu widzenia Polaka jednego obcokrajowca mniej :PP

flexx - odpowiedz ;)
              • fle_xx Re: Zagadka flexxa:) 30.12.02, 20:29
                krzyszt0f napisał:

> flexx, to ja juz nie wiem, podaj rozwiazanie... chyba, ze jestes podchwytliwy
                i
                >
                > nalezy czytac pytanie "na opak" - skoro jestes Polakiem i pytasz na polskim
                > forum o to, w ktorej druzynie jest najwiecej obcokrajowcow to moze chodzi o
                to,
                >
                > ze we wszystkich, oprocz Grizzlies, bo tam jest jeden Polak ;) czyli o
                jednego
                > jest tak z punktu widzenia Polaka jednego obcokrajowca mniej :PP
                >
                > flexx - odpowiedz ;)

Nie nie nie:) Chodzi mi o.... Toronto Raptors!! Gra tam bodaj 3 Kanadyjczykow:)
                Nie wiem kto jest tam wlascicielem ale Toronto jest Kanadzie wiec jest to
                zespol Kanadyjski i Amerykanie sa tam Obcokrajowcami:)pozdro
                • krzyszt0f Re: Zagadka flexxa:) 30.12.02, 20:35
                  >
                  > Nie nie nie:) Chodzi mi o.... Toronto Raptors!! Gra tam bodaj 3
                  Kanadyjczykow:)
                  > Nie wiem kto jest tam wlascicielem ale Toronto jest Kanadzie wiec jest to
                  > zespol Kanadyjski i Amerykanie sa tam Obcokrajowcami:)pozdro

hehehe flexx ;) brawo. porobiłeś nas ;)
                  • Gość: fle_xx Re: Zagadka flexxa:) IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 19:21
                    krzyszt0f napisał:

> >
                    > > Nie nie nie:) Chodzi mi o.... Toronto Raptors!! Gra tam bodaj 3
                    > Kanadyjczykow:)
                    > > Nie wiem kto jest tam wlascicielem ale Toronto jest Kanadzie wiec jest to
                    > > zespol Kanadyjski i Amerykanie sa tam Obcokrajowcami:)pozdro
                    >
                    > hehehe flexx ;) brawo. porobiłeś nas ;)

Hmmm mam nadzieje ze to bez ironi. Jezeli tak to dziekuje:)pzdr. i wszystkiego
                    dobrego w Nowym Roku.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka