fle_xx 29.12.02, 20:14 Hmm goraca tu atmosfera wiec postanowilem ja rozladowac zagadka, pierwsza po dluzszej przerwie:)Ale tym razem koszykarska. W ktorym zespole NBA wystepuje najwiecej obcokrajowcow i ilu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fle_xx Re: Zagadka flexxa:) IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 21:46 morel napisał: > strzelam: Dallas Mavericks - 4 Pudlo Odpowiedz Link Zgłoś
krzyszt0f Re: Zagadka flexxa:) 29.12.02, 21:48 fle_xx napisał: > Hmm goraca tu atmosfera wiec postanowilem ja rozladowac zagadka, pierwsza po > dluzszej przerwie:)Ale tym razem koszykarska. W ktorym zespole NBA wystepuje > najwiecej obcokrajowcow i ilu? Mavs (4): Nash - Kanada Nowitzki - Niemcy Najera - Meksyk Abdul-Wahad - Francja Jesli liczyc Wyspy Dziewicze (nalezace tak czy owak do USA) jako oddzielne terytorium to mamy jeszcze Raja Bell - czyli 5 Grizzlies (4): Gasol - Hiszpania Giricek - Chorwacja Archibald - Szkocja Trybanski - Polska Utah (4): Amaechi - Anglia Kirilenko - Rosja Arroyo - Portoryko Lopez - Hiszpania Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Re: Zagadka flexxa:) 30.12.02, 14:10 Nie...:) Mam podac rozwiazanie? Chociaz pewnie teraz ktos sie domysli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwny Re: Zagadka flexxa:) IP: *.chello.pl 30.12.02, 14:14 może Sacramento Odpowiedz Link Zgłoś
krzyszt0f Re: Zagadka flexxa:) 30.12.02, 16:12 flexx, to ja juz nie wiem, podaj rozwiazanie... chyba, ze jestes podchwytliwy i nalezy czytac pytanie "na opak" - skoro jestes Polakiem i pytasz na polskim forum o to, w ktorej druzynie jest najwiecej obcokrajowcow to moze chodzi o to, ze we wszystkich, oprocz Grizzlies, bo tam jest jeden Polak ;) czyli o jednego jest tak z punktu widzenia Polaka jednego obcokrajowca mniej :PP flexx - odpowiedz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Re: Zagadka flexxa:) 30.12.02, 20:29 krzyszt0f napisał: > flexx, to ja juz nie wiem, podaj rozwiazanie... chyba, ze jestes podchwytliwy i > > nalezy czytac pytanie "na opak" - skoro jestes Polakiem i pytasz na polskim > forum o to, w ktorej druzynie jest najwiecej obcokrajowcow to moze chodzi o to, > > ze we wszystkich, oprocz Grizzlies, bo tam jest jeden Polak ;) czyli o jednego > jest tak z punktu widzenia Polaka jednego obcokrajowca mniej :PP > > flexx - odpowiedz ;) Nie nie nie:) Chodzi mi o.... Toronto Raptors!! Gra tam bodaj 3 Kanadyjczykow:) Nie wiem kto jest tam wlascicielem ale Toronto jest Kanadzie wiec jest to zespol Kanadyjski i Amerykanie sa tam Obcokrajowcami:)pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
krzyszt0f Re: Zagadka flexxa:) 30.12.02, 20:35 > > Nie nie nie:) Chodzi mi o.... Toronto Raptors!! Gra tam bodaj 3 Kanadyjczykow:) > Nie wiem kto jest tam wlascicielem ale Toronto jest Kanadzie wiec jest to > zespol Kanadyjski i Amerykanie sa tam Obcokrajowcami:)pozdro hehehe flexx ;) brawo. porobiłeś nas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fle_xx Re: Zagadka flexxa:) IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 19:21 krzyszt0f napisał: > > > > Nie nie nie:) Chodzi mi o.... Toronto Raptors!! Gra tam bodaj 3 > Kanadyjczykow:) > > Nie wiem kto jest tam wlascicielem ale Toronto jest Kanadzie wiec jest to > > zespol Kanadyjski i Amerykanie sa tam Obcokrajowcami:)pozdro > > hehehe flexx ;) brawo. porobiłeś nas ;) Hmmm mam nadzieje ze to bez ironi. Jezeli tak to dziekuje:)pzdr. i wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Odpowiedz Link Zgłoś