Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

DO REDAKCJI - TO OSZUSTWO AHONEN UPADŁ

02.01.03, 14:14
    Najdłuższym skokiem turniejy był skok 123,5m Małysza i Peterki
    Obserwuj wątek
      • boubadiop Re: DO REDAKCJI - TO OSZUSTWO AHONEN UPADŁ 02.01.03, 14:26
        gilmur napisał:

> Najdłuższym skokiem turniejy był skok 123,5m Małysza i Peterki

bzdury wypisujesz
        w protokole po zawodach jaką najdłuższą odległość zapisano --> 129 i to chyba
        jest więcej od 123,5 no chyba że Ahonenowi odjęto po zawodach 6 metrów za
        upadek :))
        • seweryn5 Boubadiop !! Głupoty gadasz!! 02.01.03, 14:49
          Najdłuższy zaliczony był 123,5 m. Jak ktoś sie połamie przy skoku 135 metrów i
          przewróci to też mu skok ocenią (niskie noty ale jednak ocenią) i w protokole
          tez zapiszą mu w protokole że skoczył 135 metrów, więc nie pieprz mi tu o
          protokole!!!!
        • seweryn5 Boubadiop !! Głupoty gadasz!! 02.01.03, 14:51
          Najdłuższy zaliczony był 123,5 m. Jak ktoś sie połamie przy skoku 135 metrów i
          przewróci to też mu skok ocenią (niskie noty ale jednak ocenią) i w protokole
          tez zapiszą mu że skoczył 135 metrów, więc nie pieprz mi tu o protokole!!!!
          • boubadiop Re: Seweryn5. Nie pieprz !!! 02.01.03, 15:11
            seweryn5 napisał:

> Najdłuższy zaliczony był 123,5 m. Jak ktoś sie połamie przy skoku 135 metrów
            i
            > przewróci to też mu skok ocenią (niskie noty ale jednak ocenią) i w protokole
            > tez zapiszą mu że skoczył 135 metrów, więc nie pieprz mi tu o protokole!!!!

sam pieprzysz
            czy Ahonena zdyskfalifikowano za podpórkę ??? obcięto mu punkty i nie uznano
            by mu rekordu skoczni gdyby go pobił, ale i tak oddał najdłuższy skok - co
            ciężko ci się zgodzić bo typowałeś mniej bałwanku ???
            z mojej strony EOT

• dziupla Re: Boubadiop !! Głupoty gadasz!! 02.01.03, 15:19
            seweryn5 napisał:

> Najdłuższy zaliczony był 123,5 m. Jak ktoś sie połamie przy skoku 135 metrów
            i
            > przewróci to też mu skok ocenią (niskie noty ale jednak ocenią) i w protokole
            > tez zapiszą mu że skoczył 135 metrów, więc nie pieprz mi tu o protokole!!!!

Tak się zagalopowałeś,że aż nieprzyjemnie.Nikt Cię tu nie trzyma na siłę.
            Zagraj w audiotele.Czy 2+2 jest: 3,4,5.
            Nie zapomnij ,że w sobotę następny konkurs.I możesz zapomnieć typować.
            Pzdr.
      • galak Re: DO REDAKCJI - TO OSZUSTWO AHONEN UPADŁ 02.01.03, 15:00
        Moim zdaniem lipe bardzo odstawiła redakcja przeciez skok Ahonena (tak jak
        Hannawalda) zostal potraktowany przez sedziow jako UPADEK !!! Wiec nie rozumiem
        dlaczego jest tak a nie inaczej !!!!!!
        • gilmur Re: DO REDAKCJI - TO OSZUSTWO AHONEN UPADŁ 02.01.03, 19:54
          galak napisał:

> Moim zdaniem lipe bardzo odstawiła redakcja przeciez skok Ahonena (tak jak
          > Hannawalda) zostal potraktowany przez sedziow jako UPADEK !!! Wiec nie
          rozumiem
          >
          > dlaczego jest tak a nie inaczej !!!!!!

Dlatego że ci z REDAKCJI obstawili inaczej więc tak sobie ustalili

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka