Gość: Jendrek IP: *.orange.pl 07.05.06, 15:07 "byl to trzeci wystep Rosjanki w finale, pierwszy zakonczony sukcesem" - chyba cos sie Gazecie pokrecilo... :-p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dante Re: J&S Cup: zwycięstwo Clijsters IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 15:22 Piękny meczos. Brawa dla Kim. Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty76 Re: J&S Cup: zwycięstwo Clijsters 07.05.06, 17:45 bylem. Super event. Kim w tv prezentuje sie duzo gorzej za to myskina, hm, drobna, ladna dziewczynka m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dexter "Trajkotka" wygrała IP: *.c29.msk.pl 07.05.06, 18:12 Prawdziwa "trajkotka" i jednocześnie sportsmenka z Kim Clijsters! Jeśli ktokolwiek słuchał jej wywiadu po zwycięskim finale, chyba się przekonał już o tym. Przecież ona gadała jak maszynka! Ale poza tym, dziewczyna sobie zapracowała na ten sukces. Ma niesamowicie szybki rozbieg i piekielne uderzenie rakietą. Poza tym, to dobrze, że zwyciężyła tenisistka najwyższej światowej klasy, która nawet po długiej nieobecności w czołowiej 20, powróciła niczym wystrzelona z jakiejś procy i znów jest jedną z tych najlepszych. Poza tym to zawodniczka atletycznie zbudowana i doskoonale wytrzymała. Doświadczenie jej się także opłaca. Niczego nie chcę jednak ująć rosyjskiej tenisistce Kuzniecowej, która kilkakrotnie poważnie zagroziła Kim Clijsters. A gdzie się podziewa Justine Henin-Hardenne, druga Belgijka?. Wreszcie fantastycznie radziła sobie w tym turnieju Agnieszka Radwańska, to ona przecież wyeliminowała Anastazję Myskinę!. Oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jano J&S Cup z pula 600tys USD, to pelna nazwa? IP: *.acn.waw.pl 07.05.06, 18:49 wszedzie czytam "J$S z pula..", juz ten sport mnie tyle samo co wyniki gieldowe interesuje, a nawet mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Havel Radwanska wygrala :-) IP: *.163.broadband2.iol.cz 07.05.06, 18:57 A Agnieszka Radwanska wygrala w drugiej rundzie kwalifikacji w Pradze z Yvonne Meusburger w trzech setach. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwak "don't cha wish"...? IP: *.nyc.res.rr.com 08.05.06, 01:44 ktos jaja robi w tej gazecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: J&S Cup: zwycięstwo Clijsters IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 08:15 "Don't cha wish your girlfriend was hot like me" [Chciałbyś mieć tak gorącą dziewczynę jak ja"]. GRATULUJE AUTOROWI TLUMACZENIA. SWIETNE. PO PROSTU POWALA.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś