Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

J&S Cup: zwycięstwo Clijsters

IP: *.orange.pl 07.05.06, 15:07
    "byl to trzeci wystep Rosjanki w finale, pierwszy zakonczony sukcesem" -
    chyba cos sie Gazecie pokrecilo... :-p
    Obserwuj wątek
      • Gość: dante Re: J&S Cup: zwycięstwo Clijsters IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 15:22
        Piękny meczos. Brawa dla Kim.
        • karmazynala Yes yes yes 07.05.06, 16:47
          Właśnie jej kibicowałam :]
      • kalasanty76 Re: J&S Cup: zwycięstwo Clijsters 07.05.06, 17:45
        bylem. Super event. Kim w tv prezentuje sie duzo gorzej
        za to myskina, hm, drobna, ladna dziewczynka
        m
      • Gość: Dexter "Trajkotka" wygrała IP: *.c29.msk.pl 07.05.06, 18:12
        Prawdziwa "trajkotka" i jednocześnie sportsmenka z Kim Clijsters! Jeśli
        ktokolwiek słuchał jej wywiadu po zwycięskim finale, chyba się przekonał już o
        tym. Przecież ona gadała jak maszynka! Ale poza tym, dziewczyna sobie
        zapracowała na ten sukces. Ma niesamowicie szybki rozbieg i piekielne uderzenie
        rakietą. Poza tym, to dobrze, że zwyciężyła tenisistka najwyższej światowej
        klasy, która nawet po długiej nieobecności w czołowiej 20, powróciła niczym
        wystrzelona z jakiejś procy i znów jest jedną z tych najlepszych. Poza tym to
        zawodniczka atletycznie zbudowana i doskoonale wytrzymała. Doświadczenie jej
        się także opłaca. Niczego nie chcę jednak ująć rosyjskiej tenisistce
        Kuzniecowej, która kilkakrotnie poważnie zagroziła Kim Clijsters. A gdzie się
        podziewa Justine Henin-Hardenne, druga Belgijka?. Wreszcie fantastycznie
        radziła sobie w tym turnieju Agnieszka Radwańska, to ona przecież wyeliminowała
        Anastazję Myskinę!. Oby tak dalej!
      • Gość: jano J&S Cup z pula 600tys USD, to pelna nazwa? IP: *.acn.waw.pl 07.05.06, 18:49
        wszedzie czytam "J$S z pula..",
        juz ten sport mnie tyle samo co wyniki gieldowe interesuje, a nawet mniej
      • Gość: Havel Radwanska wygrala :-) IP: *.163.broadband2.iol.cz 07.05.06, 18:57
        A Agnieszka Radwanska wygrala w drugiej rundzie kwalifikacji w Pradze z Yvonne
        Meusburger w trzech setach.
        :-)
      • Gość: dziwak "don't cha wish"...? IP: *.nyc.res.rr.com 08.05.06, 01:44
        ktos jaja robi w tej gazecie?
      • Gość: jj Re: J&S Cup: zwycięstwo Clijsters IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 08:15
        "Don't cha wish your girlfriend was hot like me" [Chciałbyś mieć tak gorącą
        dziewczynę jak ja"].

GRATULUJE AUTOROWI TLUMACZENIA. SWIETNE. PO PROSTU POWALA.... ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka