marwi75 25.05.06, 20:39 www.mundial2006.expekt.com/index.php zabawa sponsorowana przez jeden z portali bukmacherskich polega na wytypowaniu wyników wszystkich spotkań MŚ zapraszam do ligi: nazwa: SuperLiga hasło: gks Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dennis26 Re: Typer - expekt 26.05.06, 05:29 typerms.kicker.pl/ Ja tutaj mam cos podobnego tylko podaje sie typy a nie dokładne wyniki,mozna typować z podpurką i w danym zestawie wybrać pewniaka Nagrody pieniezne az do 35 miejsca chcociaz te ostatnie dostaja po 5 euro Koszulki dla pierwszych 100 uczestników generalnej klasyfikacji Tylko zeby tam grac trzeba sobie zalozyc jeszcze konto na www.betsson.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: Typer - expekt 26.05.06, 07:56 zapomniałem wczoraj dodać że zabawa z expektem jest tylko dla graczy pełnoletnich. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_1_9_8_3 Re: Typer - expekt 26.05.06, 09:31 Do marwi75. Mam takie pytanko. Czy trzeba od razu typowac cała faze grupowa i playoff?? Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: Typer - expekt 26.05.06, 10:36 Nie wiadomo kto przejdzie dalej to playoff raczej odpada Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_1_9_8_3 Re: Typer - expekt 26.05.06, 10:41 Jesli nie wiadomo kto dalej przejdzie to po co sa dalsze rundy do wypełnienia. Wychodzi na to jak bys z góry musial całe mistrzostwa obstawić. Bo po wypełnieniu wszystkich pól z fazy grupowej pokazuje sie kto według Ciebie przechodzi dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: Typer - expekt 26.05.06, 11:29 wydaje mi się że trzeba wytypować wszystkie spotkania od początku do samego finału przed rozpoczęciem mistrzostw. W fazie play-off punkty zdobywa się już nie za trafne wytypownie wyniku ale za przewidzenie awansu do dalszych gier poszczególnych druzyn. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody_1_9_8_3 Re: Typer - expekt 26.05.06, 11:32 Tez tak mysle. Nawet w regulaminie pisze ze mozna sie rejestrowac tylko do 9 czerwca co oznacza ze typowanie równiez konczy sie tego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
eslavo Re: Typer - expekt 27.05.06, 20:45 Zapraszam wszystkich chętnych do ligi TORUN , hasło qwer123.Wszyscy chętni mile widziani. Odpowiedz Link Zgłoś
maxiu40 Typer z nagrodami na Pilkarzyki.NET 07.06.06, 20:52 Rusza Typer z nagrodami na Mistrzostwa Świata. Od wczoraj na stronie Pilkarzyki.NET można typować wyniki najbliższych mundialowych spotkań. Dla najlepszych na koniec mistrzostw sponsor, którym będzie ISS (www.iss.punkt.pl), ufunduje atrakcyjne nagrody (szczegóły wkrótce). UWAGA!!! Typować mogą tylko zarejestrowani użytkownicy serwisu. Redakcja Pilkarzyki.NET Typer dostepny pod adresem: pilkarzyki.net/typowanie.php?cmd=pokaz Odpowiedz Link Zgłoś
gregorbird Chętni mile widziani... 08.06.06, 09:26 Zapraszam do ligi - nazwa: TheGoonies / hasło: mirage Pozdrawiam, hej! Odpowiedz Link Zgłoś