Dodaj do ulubionych

Radni PO przeciwko S5

29.06.11, 15:02
Bydgoscy radni miejscy zagłosowali przeciwko przyjęciu apelu do rządu (PO+PSL) w sprawie przyspieszenia budowy S5. Czy sprawy partii okazały się ważniejsze, niż sprawy regionu?
Więcej
bydgoszcz.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35590,9861852,Radni_PO_przeciwko_S5__Co_dalej_z_ta_inwestycja_.html
Obserwuj wątek
    • nniemczanin Re: Radni PO przeciwko S5 02.07.11, 19:50
      Panie Lukaszu,

A gdzie jest napisane ze radni PO sa przeciw obwodnicy (oprocz tytulu posta) ? Czytanie ze zrozumieniem sie klania. A ilu mieszkancow Niemcza bylo w Wawie w odpowiedzi na Panski apel ? Ani nie jestem zwolennikiem PO ani zadnej innej partii, tylko zwolennikiem "patri", zarowno tej duzej, jak i malej.

Pozdrawiam i zycze powodzenia
      • lukasz1209 Re: Radni PO przeciwko S5 05.07.11, 09:51
        A jak należy traktować odmowę poparcia petycji w sprawie przyspieszenia budowy S5 - czy podyktowane jest to dobrem partii (lub linią nakreśloną przez partię - co oczywiście mnie nie dziwi) czy patrii (skoro rezygnuje się z próby zmainy decyzji)? Okres po 2013 to 2014 jak i 2025r. - a wtedy może się okazać, że wszelkie zgody są już nieaktualne.
        Nie wiem ilu mieszkańców Niemcza pojechało na manifestację do Warszawy, ale przynajmniej do jednego dotarła informacja dzięki forum;-).
        P.S. Też nie jestem zwolennikiem PO.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka