Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Engel opowiada bzdury

IP: *.pl 24.10.01, 19:17
    Opowiada o tym że z Unionem Wichniarek grał kiepsko ?! (bramka, asysta i
    uczestnictwo w drugiej bramce). Mówi że Union to słaba drużyna. Dziwne ale w
    pucharze UEFA to Union był wyżej rozstawiony niż Legia i Wisła. Powiedział by
    po prostu że go nie powała, a nie kręcił.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Bask Re: Engel opowiada bzdury IP: 212.166.140.* 24.10.01, 19:57
        Masz racjie. Szkoda ze w koncu Wichniar nie bedzie powolany, bo z Olisadebe
        stworzyli by niezla pare napastnikow; i bylo by dwoch dobrze wyszkolonych
        technicznie pilkarzy w kadrze. Zobaczycie ze Engel powola Kuzbe!!!

Ja jestem za Wichniarkiem.

Pozdr
        • Gość: juraw Re: Engel opowiada bzdury IP: 193.150.166.* 25.10.01, 15:53
          a niby dlaczego z Olim w duecie ma grac jakis Wichniarek? Przeciez jest Placzacy o wiele lepszy od
          Wichniarka!!!
        • Gość: dolfuss Re: Sami opowiadacie bzdury IP: 10.0.6.* / 195.150.102.* 26.10.01, 22:32
          Trener reprezentacji to gość, który wie co robi - pokazał to. Jak Wichniarek
          będzie grał i pasował do składy to dostanie szansę. To jest jednak decyzja
          trenera. A to że Union ma lepsze notowania niż Wisła - potwierdza to tylko moje
          zdanie, że nasz super zespół to II/III liga niemiecka.
      • fazi69 Re: Engel opowiada bzdury 24.10.01, 20:09
        Panowie, gdy Wy bedziecie trenerami kadry, bedziecie powolywali zawodnikow
        takich jacy Wam sie beda podobali. Tymczasem to kadra wybrana przez trenera
        Engela wywalczyla dlugo oczekiwany przez wszystkich awans do MS. Wiec jesli do
        koncepcji pasuje ngelowi Kuzba, a nie Wichniarek to jest jego wybor. Miejmy
        wiec do niego troche wiecej zaufania, bo chyba na to zasluzyl.
        • Gość: Crotalus Re: Engel opowiada bzdury IP: *.pl 24.10.01, 20:24
          fazi69 napisał(a):

> Panowie, gdy Wy bedziecie trenerami kadry, bedziecie powolywali zawodnikow
          > takich jacy Wam sie beda podobali. Tymczasem to kadra wybrana przez trenera
          > Engela wywalczyla dlugo oczekiwany przez wszystkich awans do MS. Wiec jesli do
          > koncepcji pasuje ngelowi Kuzba, a nie Wichniarek to jest jego wybor. Miejmy
          > wiec do niego troche wiecej zaufania, bo chyba na to zasluzyl.

Ale to nie jego prywatny folwark. Proponuję demokratyczne głosowanie kibiców,
          wtedy Wichniarek napewno wejdzie do kadry.
          A tak serio to niech nie gada, że Wichniarek ma szansę skoro nie ma. Poza tym on
          wyraźnie chce powołać Włodarczyka, gościa który w ogóle nie wychodzi na boisko.
          Coś tu nie jest tak.
          • Gość: Fazi Re: Engel opowiada bzdury IP: *.tht.net 24.10.01, 20:35
            A niech sobie powoluje kogo tylko chce, skoro reprezentacja jak na razie na tym
            niezle wychodzi. Szczerze powiedziawszy to tez nie do konca jestem przekonany
            do Wichniarka, zarowno jak i do kilku zawodnikow, ktorzy sa powolywani do
            kadry, ale zostawiam to trenerowi Engelowi.
            ps.
            Mysle, ze z tym glosowaniem to byl tylko zart z Twojej strony:)
            • Gość: Crotalus Re: Engel opowiada bzdury IP: *.pl 24.10.01, 20:39
              Gość portalu: Fazi napisał(a):

> A niech sobie powoluje kogo tylko chce, skoro reprezentacja jak na razie na tym
              >
              > niezle wychodzi. Szczerze powiedziawszy to tez nie do konca jestem przekonany
              > do Wichniarka, zarowno jak i do kilku zawodnikow, ktorzy sa powolywani do
              > kadry, ale zostawiam to trenerowi Engelowi.
              > ps.
              > Mysle, ze z tym glosowaniem to byl tylko zart z Twojej strony:)

Może by tak małe audiotele kto ma grać prowadzone przez Szpaka i Lubańskiego :)
              • Gość: zbyszko Re: Engel opowiada bzdury IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.01, 20:46
                szcególnie przez lubanskiego.... pewnieby dziwnym zbiegiem okoliczności
                żewłakow wygrał :)
              • fazi69 Re: Engel opowiada bzdury 24.10.01, 21:03
                Gos´c´ portalu: Crotalus napisa?(a):
                >
                > Moz˙e by tak ma?e audiotele kto ma grac´ prowadzone przez Szpaka i Luban´skiego
                :)

Pomysl godny poparcia, tylko zeby sie Szpaku nie wymigal, bo bez jego powiedzonek
                to nie byloby to :))

• kajo95 Re: Engel opowiada bzdury 25.10.01, 09:59
            Gość portalu: Crotalus napisał(a):

> Ale to nie jego prywatny folwark. Proponuję demokratyczne głosowanie kibiców,
            > wtedy Wichniarek napewno wejdzie do kadry.
            > A tak serio to niech nie gada, że Wichniarek ma szansę skoro nie ma. Poza tym o
            > n
            > wyraźnie chce powołać Włodarczyka, gościa który w ogóle nie wychodzi na boisko.
            >
            > Coś tu nie jest tak.

chłopie, zastanów się - referendum w sprawie pierwszej jedenastki? totalna
            paranoja. i co wybralibyście wichniara (ja podzielam opinie engela - że jest
            przeciętny). a gdyby tak zamiast tych, którzy grają obecnie do kadry wybrano
            także np. stolarczyka, wisniewskiego, zieńczuka, rockiego, bledzewskiego to co?
            też byś był zadowolony? kiedyś, m.in. dzięki audiotele posadę selekcjonera
            otrzymał wójcik! było super, no nie?! co do włodarczyka - auxere to chyba lepsza
            drużyna od arminii - a 1 liga fracuska prezentuje troche wyższy poziom od drugiej
            bundesligi, prawda? koziński tez nie gra w bresci ale w kadrze trudno o lepszego
            na lewej flance wiec oszczędź sobie takich argumentów!
      • Gość: miki Re: Engel opowiada bzdury IP: 10.10.120.* / *.stoen.waw.pl 25.10.01, 07:59
        Gość portalu: Crotalus napisał(a):

> Opowiada o tym że z Unionem Wichniarek grał kiepsko ?! (bramka, asysta i
        > uczestnictwo w drugiej bramce). Mówi że Union to słaba drużyna. Dziwne ale w
        > pucharze UEFA to Union był wyżej rozstawiony niż Legia i Wisła. Powiedział by
        > po prostu że go nie powała, a nie kręcił.

crotalus, gdzie o tym slyszales, bo mnie krew zalala jak teraz to przeczytalem.
        akurat ogladalem ten mecz i uwazam, ze wichniar gral bardzo dobrze!!!
        jengel boi sie, ze wichniar wygryzie blizniaka...
        • campo Re: Engel opowiada bzdury 25.10.01, 09:09
          Spoko,spoko Engel powoła Wichniarka i to już na jedno z najblizszych spotkań
          reprezentacji.
          Podstawowa dwójka napastników w kadrze to Płaczący i Oli i to nie podlega
          dyskusji!
          Wichniarek mogłby być jedynie rezerwowym( za Juskowiaka jak najbardziej)
          przynajmniej narazie.
          Jeżeli chodzi o Żewłakowa to gośc jest sopko,wchodzi na ogony,strzela
          bramki,cóż więcej trzeba.Niestety na gre od pierwszych minut się nie nadaje.

Pozdr.
        • Gość: Crotalus Re: Engel opowiada bzdury IP: 213.77.42.* 25.10.01, 10:06
          Gość portalu: miki napisał(a):

> Gość portalu: Crotalus napisał(a):
          >
          > > Opowiada o tym że z Unionem Wichniarek grał kiepsko ?! (bramka, asysta i
          > > uczestnictwo w drugiej bramce). Mówi że Union to słaba drużyna. Dziwne ale
          > w
          > > pucharze UEFA to Union był wyżej rozstawiony niż Legia i Wisła. Powiedział
          > by
          > > po prostu że go nie powała, a nie kręcił.
          >
          > crotalus, gdzie o tym slyszales, bo mnie krew zalala jak teraz to przeczytalem.
          > akurat ogladalem ten mecz i uwazam, ze wichniar gral bardzo dobrze!!!
          > jengel boi sie, ze wichniar wygryzie blizniaka...

W GW.

• Gość: zibi Re: Engel opowiada bzdury IP: *.ltl.pl 25.10.01, 09:29
        Przepraszam bardzo ja chyba słyszałem coś innego. Wg mnie trener Engel
        wypowiedział się o grze Wichniarka w meczu z Unionem w następujący sposób: "
        Wichniarek zagrał przyzwoicie.....". O co cały ten szum, przecież Engel i tak
        powoła kogo już wcześniej zauważył. Zdecydowanie napastnicy którzy sprawdzili
        się w reprezentacji to Płaczący i Oli. Trzecim jes na 100 % Żewłakow. A o ile
        dobrze słyszałem Jerzy Engel zdecydowanie najwięcej uwagi poświęca następującym
        napastnikom ( oprócz wcześniej wymienionych ): Juskowiak, Gilewicz, Rasiak,
        Wichniarek, Sypniewki, Włodarczyk.
        Dotychczasowe wybory naszego selekcjonera i osiągnięte wyniki moim zdaniem nie
        podlegaja juz w tej chwili żadnej dyskusji. Pytanie tylko może brzmieć: kogo
        powołać jeszcze do reprezentacji aby wzmocnić konkurencję i podnieść jeszcze
        jej poziom.
        Ja także uważam, że trzeba dać szansę Wichniarkowi i moim zdaniem tak się
        stanie już w najbliższym spotkaniu z Kamerunem.

A propos nasz selekcjoner zastanawia sie czy nie dać odpocząć w meczu z
        Kamerunem Jurkowi Dudkowi.

Pzdr
        • Gość: Crotalus Re: Engel opowiada bzdury IP: 157.25.121.* 25.10.01, 10:18
          Gość portalu: zibi napisał(a):

> Przepraszam bardzo ja chyba słyszałem coś innego. Wg mnie trener Engel
          > wypowiedział się o grze Wichniarka w meczu z Unionem w następujący sposób: "
          > Wichniarek zagrał przyzwoicie.....". O co cały ten szum, przecież Engel i tak
          > powoła kogo już wcześniej zauważył. Zdecydowanie napastnicy którzy sprawdzili
          > się w reprezentacji to Płaczący i Oli. Trzecim jes na 100 % Żewłakow. A o ile
          > dobrze słyszałem Jerzy Engel zdecydowanie najwięcej uwagi poświęca następującym
          >
          > napastnikom ( oprócz wcześniej wymienionych ): Juskowiak, Gilewicz, Rasiak,
          > Wichniarek, Sypniewki, Włodarczyk.
          > Dotychczasowe wybory naszego selekcjonera i osiągnięte wyniki moim zdaniem nie
          > podlegaja juz w tej chwili żadnej dyskusji. Pytanie tylko może brzmieć: kogo
          > powołać jeszcze do reprezentacji aby wzmocnić konkurencję i podnieść jeszcze
          > jej poziom.
          > Ja także uważam, że trzeba dać szansę Wichniarkowi i moim zdaniem tak się
          > stanie już w najbliższym spotkaniu z Kamerunem.
          >
          > A propos nasz selekcjoner zastanawia sie czy nie dać odpocząć w meczu z
          > Kamerunem Jurkowi Dudkowi.
          >
          > Pzdr

W poniedziałek Engel oglądał Artura Wichniarka w meczu II Bundesligi z Unionem
          Berlin. Arminia Bielefeld wygrała 4:1, a król strzelców II ligi niemieckiej z
          ubiegłego sezonu strzelił gola i miał asystę. - Ale nie grał olśniewająco, po
          prostu poprawnie - ocenia Engel.
          To powiedział Engel dokładnie. Asekuruje się wyraźnie.
          pozdrawiam

• Gość: rychu Re: Engel opowiada bzdury IP: 194.204.130.* 25.10.01, 16:56
            a według mnie i wszystkich chłopaków trener Engel powinien powołać naszego
            napastnika Snipera Kazimierza z Koziej Wólki Małej (VII liga ) który w ostatnim
            meczu z Unionem
            Kopalewo Wielkie strzelił 17 goli . (Wynik 17 : 63 niestety ;-( )...
      • Gość: eng Jesteś menedżerem Wichniarka? IP: *.as5300-5.dialup.nyc.ny.metconnect.net 31.10.01, 15:18
      • Gość: Alek Re: Engel opowiada bzdury IP: 213.231.15.* 31.10.01, 15:59
        Engel wielokrotnie mówił, że oprócz umiejętności piłkarskich ważna dla niego
        jest postawa zawodnika, jego podejście do pracy, itp. A Wichniarek, ja sam
        powiedział lubi liczyć kasę, i ma w dupie to że nie gra.

Teraz reprezentacja gra dobrze i odnosi sukcesy i bardzo wielu chciałoby się do
        niej załapać.

Proponuję; więcej wiary w trenera Engela!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka