Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Przegląd Sportowy - dzisiejszy numer (09.06)

09.06.06, 15:58
    Witam. Czy u was też dzisiaj były takie kłopoty z zakupem przeglądu Sportowego? U mnie o godzinie 8.20 nie było gazety w żadnym sklepie ani kiosku..
    Obserwuj wątek
      • Gość: Y_Sam Re: Przegląd Sportowy - dzisiejszy numer (09.06) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 16:58
        Nic dziwnego - dziś dodawali te odpustowe flagi od jednego z producentów
        browarka :-)
        • dennis26 Re: Przegląd Sportowy - dzisiejszy numer (09.06) 09.06.06, 17:01
          Mi dzisiaj babka z kiosku powiedziala ze w calej dzielnicy dostali po 1 sztuce
          do kiosków a w Katowicach juz po 7 nie bylo;)
        • Gość: bob Re: Przegląd Sportowy - dzisiejszy numer (09.06) IP: *.chello.pl 09.06.06, 17:46
          Heh, znow dawali flagi? W kazdym razie u mnie na osiedlu piknie jest. Oby
          zostaly do srody :)
          • konopielka80 Re: Przegląd Sportowy - dzisiejszy numer (09.06) 09.06.06, 20:48
            Flaga? To na to się tak ludzie rzucili? Ja myslałam, że na skarb kibica..
            • mortenharket Re: Przegląd Sportowy - dzisiejszy numer (09.06) 09.06.06, 23:47
              ja też nie mialem szans na zdobycie przeglądu, ludzie się rzucili na te flagi,
              powinni je dawać do każdego numeru przez caly tydzień, to może wtedy by
              starczyło dla wszystkich!
      • hanatol Re: Przegląd Sportowy - dzisiejszy numer (09.06) 09.06.06, 23:58
        Ja nie chciałem żadnej flagi - tylko gazetę.

Pomyślałem, że ściągnę przez net.
        Niestety - nic z tego.
        Udało się pobrać ok. 200-500b i d... . Potemwszystko staje.

Próbowałem cztery razy (i cztery SMSy musiałem wysłać po 1zł nettto) i nic.

PRZEGLĄD SPORTOWY TO ZŁODZIEJE.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka