Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

[OT] terrorysta MONK

31.01.03, 16:24
    Drogi MONKU nie zasmiecaj zasmieconego juz forum sport. Prawdopodobnie kazdy
    juz wie, ze domagasz sie podforum zuzlowego. Uzbroj sie cierpliwosc moze sie
    w koncu doczekasz. My czekalismy na "nie pokazuj opinii" bardzo bardzi dlugo
    i nie terroryzowalismy adminow

pzdr
    Obserwuj wątek
      • Gość: MONK Re: [OT] terrorysta MONK IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.03, 16:38
        Problem w tym, ze wiedza moze i wszyscy ale nikt z tym nic nie robi. Zaczalem
        spokojnie, pelna kultura - email do gw z prosba. Zero reakcji.
        Otworzylem jeden temat na glownym forum i kilka na regionalnych - zeby
        sprawdzic czy ktos jest zainteresowany - okazuje sie, ze tak.
        Wiec kolejny email do gw - wciaz pelna kultura - zero odpowiedzi.
        Dzisiejsza akcja nie wychodzi ode mnie ale w pelni ja popieram, mam nadzieje,
        ze otworza nam forum a wtedy wszelkie niedogodnosci znikna - przeciez dla mnie
        to tez zadna frajda. Przepraszam za klopoty.
        • Gość: Remwil Re: [OT] terrorysta MONK IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 16:41
          Ja ze swojej strony rowniez przepraszam.
          • Gość: fatoka Re: [OT] terrorysta MONK IP: gnom:* / 172.20.6.* 31.01.03, 17:10
            Czy nikt z was nie wie, że można założyć sobie forum prywatne ?????
            • Gość: MONK Re: [OT] terrorysta MONK IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.03, 17:20
              Ja osobiscie wiem ale to nie to samo - chodzi o miejsce latwiej dostepne gdzie
              kibice moga sobie spokojnie podyskutowac - cos jak sportsboard.pl Cenie GW za
              poziom pisma i dlatego wolalbym zostac tutaj - mimo wszystko.
              • Gość: Cyfra Re: [OT] terrorysta MONK IP: *.dip.t-dialin.net 31.01.03, 18:37
                Ludzie zejdzcie wreszcie na ziemie kto jest dla kogo?Gazeta dla ludzi czy ludzie
                dla gazety?
                Jezeli sa osoby zainteresowne utworzeniem jakiegokolwiek forum ,to w ineresie
                gazety powinno sie takie forum utworzyc!!!
                Inne dzialanie jest dzialaniem komunistycznym , na szkode gazety i swiadczacym
                o dyletanctwie osob decydujacych.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka