Gość: Adaś IP: *.torun.mm.pl 23.07.06, 14:04 Wielki Piłkarz Bravo!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysio_misio Arsenal otwiera nowy stadion i żegna się z Berg... 23.07.06, 14:05 smutno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uksz Arsenal otwiera nowy stadion i żegna się z Berg... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 14:32 wielki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ozon Re: Arsenal otwiera nowy stadion i żegna się z Be IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 16:40 Jeden z największych napastników ostatnich 15 lat!! Z pewnością będzie go brakować... :( Dziękujemy! Szacunek wielki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Arsenal otwiera nowy stadion i żegna się z Be IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 16:44 zakonczyl kariere w wielkim stylu nie kazdy ma takie pozegnanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Kurde lubiłem go IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 16:58 Szkoda wielka bo to mój ulubiony piłkarz Arsenal, co prawda ostatnio mało grał no ale jego odejście kończy jednak pewną epokę w Arsenalu. Arsenalu Berkampa, Viery, Petita, Adamsa, Seamana, Kanu, Piresa. On odszedł ostatni z starego składu ;( smutno mi jakoś zwłaszcza że Henry nie popisał się na tych mistrzostwach stracił bardzo wiele w moich oczach a podziwiałem go i szanowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ik Re: Kurde lubiłem go IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 17:11 No nie jest jeszcze Ljunberg jak mogłem o nim zapomnieć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masruba Re: Kurde lubiłem go IP: *.gprspla.plusgsm.pl 23.07.06, 17:54 Wielki gracz. w pamiętnym świniobiciu z argentyną nauczył ayale moresu, ten klej i kiwka, i strzał - to jedno z piękniejszych zagrań, które widziałem... a w 92 kiedy wkraczał z hukiem, taki elegancki, technika wymarzona, wzór! Aż się łza w oku kręci. wielkie propsy dla Dennisa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleblek Re: Kurde lubiłem go IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 18:35 Tak, to prawda, Dennis na boisku byl elegancki. Dzis trudno znalezc takiego drugiego pilkarza, ktory z taka gracja gral z pilka przy nodze (moze tylko Kaka). Pamietam, ze kiedy juz przyjal pilke potrafil pokazac nam jakies niecodzienne zagranie, cos po czym obie powieki oka rozwieraly sie tak szeroko, ze ledwo co galka oczna zostawala na swoim miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ozon Re: Kurde lubiłem go IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 19:40 To prawda, bramka zdobyta na MŚ '98 w meczu z Argentyną to istne dzieło sztuki! To trafienie, podobnie jak i ten cudowny gol zdobyty w meczu z Newcastle United w Premiership będę pamiętał do końca życia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AI Re: Arsenal otwiera nowy stadion i żegna się z Be IP: *.cable.ubr10.newm.blueyonder.co.uk 23.07.06, 22:13 Mozecie mi tylko pozazdroscic bo dostalam bilety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eng Re: Arsenal otwiera nowy stadion i żegna się z Be IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 23:05 Wspaniały piłkarz.. Ech, szkoda, że już nie zagra.. :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: Arsenal otwiera nowy stadion i żegna się z Be IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 01:34 A gra jego... ...wspaniała. Czapki z głów, "wybudował pomnik trwalszy niż ze spiżu". Odpowiedz Link Zgłoś