krisbee1983 23.07.06, 18:50 Potrzebuje taniego obrońce grającego w pierwszym składzie bądz czesto wchodzącego z ławki maksymalnie za 0.5 miliona z dowolnego klubu? Prosze o wasze propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemek.22 Re: Tani obrońca potrzebny! 23.07.06, 18:52 Przemysław Kulig (0,4) - Górnik Łęczna Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Tani obrońca potrzebny! 23.07.06, 18:53 Kulig jest pewniakiem do pierwszego składu, a z ławki myślę, że będzie wchodził Celeban (0,5) - Pogoń Szczecin :) Odpowiedz Link Zgłoś
krisbee1983 Re: Tani obrońca potrzebny! 23.07.06, 18:57 Dzięki przemek. Może jeszcze jakieś inne propozycje ktoś ma? Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Tani obrońca potrzebny! 23.07.06, 19:07 a w jakim grasz klubie rasta? :> Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Tani obrońca potrzebny! 23.07.06, 19:19 chcesz więcej, to tak: 1 Sierant Robert ŁKS Łódź - jakoś kojarzę to nazwisko, ale nie wiem skąd :|. Może będzie grał <hmm> 2 Komorowski Marcin GKS Bełchatów - to nie jest czasem reprezentant którejś młodzieżówki (ale nie jestem pewien)? Czyli też może nie zły. 8 Augustyniak Tomasz Górnik Zabrze - on chyba przyszedł z Kujawiaka Bydgoszcz <hmmm>. Jeśli tak, to chyba nie po to, żeby grzać ławę ;) 14 Król Krzysztof Groclin Dyskobolia Grodzisk Wlkp. - reprezentant i chyba podstawowy zawodnik reprezentacji U19, która gra dzisiaj o 20:00 mecz ME :). Liczka lubi sprawdzać młodych (Zahorski i jeszcze jakiś obrońca w zeszłym sezonie), czyli szanse na grę też jakieś ma :) 15 Cerić Tarik ŁKS Łódź - nie znam, ale skoro zagraniczny, to też chyba nie zły ;) 16 Marciniak Artur Lech Poznań - podstawowy reprezentant Polski U19. W zeszłym sezonie grał na prawej obronie Lecha, ale teraz zostaje mu ciężka walka chyba nawet o miejsce na ławce, bo są jeszcze Kucharski, Wojtkowiak i inni. 21 Rzucidło Mateusz Cracovia Kraków - pod koniec zeszłego sezonu zbierał doświadczenie na lewej obronie, jak wypadł ze składu Wacek. Jest już trochę ograny, więc też pewnie na ławce Craxy się zmieści 22 Golem Toni Górnik Łęczna - podstawowy środkowy obrońca w zeszłym sezonie. 23 Kowalczyk Marcin GKS Bełchatów - reprezentant U21. Grywał na wiosnę jako defensywny pomocnik (w pierwszym składzie), ale zdarzało mu się łapać kartki (nawet jedna czerwona) Tyle o nich wiem :P Polecam (oprócz Kuliga), Kowalczyka (GKS Bełch) i Golema (Łęczna). Powinni grać :) Odpowiedz Link Zgłoś
krisbee1983 Re: Tani obrońca potrzebny! 23.07.06, 19:24 Super dzięki za tak dokładną listę jest w czym wybierać. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
dwyane Re: Tani obrońca potrzebny! 23.07.06, 19:35 przemek.22 napisał: > 8 Augustyniak Tomasz Górnik Zabrze - on chyba przyszedł z Kujawiaka Bydgoszcz > <hmmm>. Jeśli tak, to chyba nie po to, żeby grzać ławę ;) nie ma takiej druzyny Kujawiak Bydgoszcz...byl Kuj. Wloclawek a teraz jest Zawisza Bdg. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
krisbee1983 Re: Tani obrońca potrzebny! 23.07.06, 19:12 Do:Rasta002 Jeśli nie bedziesz wybijać pilek na oślep i dasz kilka asyst w rundzie jesiennej to jestes kupiony. :D Odpowiedz Link Zgłoś
krisbee1983 Re: Tani obrońca potrzebny! 23.07.06, 19:15 Do: rasta002 To ty grasz w innej lidze. Liga Polskich Rodzin mnie nie interesuje. :( Odpowiedz Link Zgłoś
fidelis3 Re: Tani obrońca potrzebny! 24.07.06, 13:40 Elo krisbee1983!!!! POZDRO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fidelis3 Re: Tani obrońca potrzebny! 24.07.06, 13:38 Rasta002 N_U_D_Z_I_S_Z!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś