Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

wreszcie mamy rozgrywajacego! PIOTR FRONCZEWSKI!!

IP: *.dostep.pl 12.02.03, 20:19
    piotr fronczewski uber alles!

ale jajca!

..swoją drogą szaranowicz chyba znowu najebanym był.. być moze upojony
    szczęsciem związanym z bliskością rodzine czarnogóry
    Obserwuj wątek
      • Gość: zbyszko PS: IP: *.dostep.pl 12.02.03, 20:24
        ..no i dzieki występowi wspanałego szaranowicza te dłuuugie minuty spędzone
        przed tv w czasie meczu chorwacja-wisła nie należą do straconych

pzdr dla szarana i jego idola franka kimono ..oraz dla wszystkich kibiców
        (obyśmy dożyli ciekawszych czasów:) ..chociaż nie ma co narzekać:)
        • Gość: :) Re: PS: IP: *.acn.waw.pl 12.02.03, 20:36
          Gość portalu: zbyszko napisał(a):

> ..no i dzieki występowi wspanałego szaranowicza te dłuuugie minuty spędzone
          > przed tv w czasie meczu chorwacja-wisła nie należą do straconych
          >
          > pzdr dla szarana i jego idola franka kimono ..oraz dla wszystkich kibiców
          > (obyśmy dożyli ciekawszych czasów:) ..chociaż nie ma co narzekać:)
          Ciekawe kto dla Eurosportu o 23 bedzie komentował mecz Chorwacja Polska
          Redaktor Borek??? łojezuniu , to już wiem kto będzie najlepszym zawodnikiem na
          boisku
      • Gość: Geezoos Re: wreszcie mamy rozgrywajacego! PIOTR FRONCZEWS IP: *.acn.waw.pl 12.02.03, 20:37
        Tiaaaa, to bylo niezle. Swoja droga zastanawiam sie pan Szaranowicz czy jest
        juz zakumplowany z kazdym pilkarzem na swiecie. Moze jestem przewrazliwiony,
        ale ja bym sie poczul dziwnie jak by na mnie w TV mowili "Kosa". Kosa, Zbyniek,
        czy Sryniek to ja moge byc dla kumpli od kielicha, a dla ludzi z TV bylbym
        panem Kosowskim co najwyzej. Od publicznych komentatorow wymagam zawodostwa,
        nie spoufalania sie ze wszystkimi naokolo.
        • Gość: jasiu Re: wreszcie mamy rozgrywajacego! PIOTR FRONCZEWS IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.03, 21:31
          Jaja jak berety, a najlepiej że później Szczesny sie zająknął Piotr Fro..
          Świerczewski.
          • Gość: dolfuss SZCZĘSNY nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kim.pl / 10.0.4.* 12.02.03, 21:45
            szaranowicz jest ok ale ten pedał Szczęsny(poniosło mnie) To my już nie mamy
            zawodników, którzy więcej w piłce osiągneli? Samych palantów będą zapraszać?
            Najpierw Janek a teraz ten pedzio który był zeram bramkarskim a teraz się taki
            mądrala zrobił jakby był gwiazdą światowego formaty. Co za kicha. Najbardziej
            podobała mi się ta rozmowa po meczu, taką gadkę sobie ucieli jakby byli tam sami
            • Gość: Geezoos Re: SZCZĘSNY nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 12.02.03, 22:02
              Czy Szczesny nic nie osiagnal to sprawa dyskusyjna. Nie podlega dyskusji to, ze
              jest inteligentny i potrafi sie wyslowic. Wole pana Macieja niz gdyby mieli
              wpuscic do studia Marka Koniarka. Moim zdaniem Maciej Szczesny jest jednym z 2
              polskich pilkarzy, ktorzy przecza twierdzeniu iz kopacz pilki musi byc
              polmozgiem.
              • Gość: kataryna Re: SZCZĘSNY nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.03, 22:33
                Gość portalu: Geezoos napisał(a):

> Czy Szczesny nic nie osiagnal to sprawa dyskusyjna.
                Nie podlega dyskusji to, ze
                >
                > jest inteligentny i potrafi sie wyslowic. Wole pana
                Macieja niz gdyby mieli
                > wpuscic do studia Marka Koniarka. Moim zdaniem Maciej
                Szczesny jest jednym z 2
                > polskich pilkarzy, ktorzy przecza twierdzeniu iz
                kopacz pilki musi byc
                > polmozgiem.

Szczęsny jest ozdobą transmisji w publicznej, bije na
                głowę komentatora Jasinę i prezentera Szaranowicza, ma
                coś do powiedzenia i - co równie ważne - potrafi to
                powiedzieć po polsku. Można go nie lubić ale klasę
                trzeba docenić. Ja tam go i lubię i cenię. A poza tym
                to bardzo miły człowiek.

PS. Geezoos, a kto jest tym drugim?

• Gość: Geezoos Re: SZCZĘSNY nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 12.02.03, 22:39
                  Jako drugiego zawsze wymieniam pana Bednarza. Wyksztalcenie wyksztalceniem, ale
                  pamietam go z TV kiedy Legia grala w LM. Bardzo dobrze wypadl, wypowiadal sie
                  sensownie i co najwazniejsze mial cokolwiek do przekazania. Bardzo mila odmiana
                  dla moich uszu po wszedobylskim yyyyyyy, eeeeeeee i temu podobnymi.
                  • Gość: Tuzin Re: BEDNARZ nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.03, 23:06
                    To posluchaj sobie Bednarza w Sportowym Forum w C+ hahahahhaah
                    • Gość: Geezoos Re: BEDNARZ nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 12.02.03, 23:13
                      niestety, C+ nie posiadam :(
                  • Gość: zbyszko Re: SZCZĘSNY nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dostep.pl 13.02.03, 01:07
                    ogólnie zgadzam sie z dżizasem.. ale dodam, że jednak obaj wygadani inaczej
                    piłkarze troszkie przeginają ..szczególnie jacek bednarz ..pamietam jego
                    wypowiedzi jako zawodnika legii(ją głownie ogladam:), i zawsze mialem ogromną
                    radochę bo pan mądrala tak się mądrował, że w końcu forma przerastała treść,
                    gość lubił stosować literackie porównania, parabole i inne cuda, w sumie kupa
                    śmiechu.

ps
                    a po co ten nie-szczęsny poprawiał szaranowicza z tym froczewskim?? tylko mi
                    zabawe popsuł mądruś, ale fajna była jego konsternacja
                • Gość: aero Re: SZCZĘSNY nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.03, 03:18
                  ja jeszcze dodam, ze lubie poczucie humoru Szczesnego. Dostrzega glupote ,
                  niefrasobliwosci innych i potrafi to ironicznie skomentowac.
            • georghe Re: SZCZĘSNY nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.02.03, 07:23
              Gość portalu: dolfuss napisał(a):

> szaranowicz jest ok ale ten pedał Szczęsny(poniosło mnie) To my już nie mamy
              > zawodników, którzy więcej w piłce osiągneli? Samych palantów będą zapraszać?
              > Najpierw Janek a teraz ten pedzio który był zeram bramkarskim a teraz się
              taki
              > mądrala zrobił jakby był gwiazdą światowego formaty. Co za kicha. Najbardziej
              > podobała mi się ta rozmowa po meczu, taką gadkę sobie ucieli jakby byli tam
              sam
              > i

Nie lubisz Szczęsnego ? Może wolałbyś żeby Ci mecz skomentował wiecznie
              zziajany Kucharski ?
              Byłoby eeeeeeee...eeee.....eeeeee..eee.eee a potem musiałbym coś zażyć na ból
              brzucha.....
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka