Gość: zbyszko IP: *.dostep.pl 12.02.03, 20:19 piotr fronczewski uber alles! ale jajca! ..swoją drogą szaranowicz chyba znowu najebanym był.. być moze upojony szczęsciem związanym z bliskością rodzine czarnogóry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbyszko PS: IP: *.dostep.pl 12.02.03, 20:24 ..no i dzieki występowi wspanałego szaranowicza te dłuuugie minuty spędzone przed tv w czasie meczu chorwacja-wisła nie należą do straconych pzdr dla szarana i jego idola franka kimono ..oraz dla wszystkich kibiców (obyśmy dożyli ciekawszych czasów:) ..chociaż nie ma co narzekać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: PS: IP: *.acn.waw.pl 12.02.03, 20:36 Gość portalu: zbyszko napisał(a): > ..no i dzieki występowi wspanałego szaranowicza te dłuuugie minuty spędzone > przed tv w czasie meczu chorwacja-wisła nie należą do straconych > > pzdr dla szarana i jego idola franka kimono ..oraz dla wszystkich kibiców > (obyśmy dożyli ciekawszych czasów:) ..chociaż nie ma co narzekać:) Ciekawe kto dla Eurosportu o 23 bedzie komentował mecz Chorwacja Polska Redaktor Borek??? łojezuniu , to już wiem kto będzie najlepszym zawodnikiem na boisku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geezoos Re: wreszcie mamy rozgrywajacego! PIOTR FRONCZEWS IP: *.acn.waw.pl 12.02.03, 20:37 Tiaaaa, to bylo niezle. Swoja droga zastanawiam sie pan Szaranowicz czy jest juz zakumplowany z kazdym pilkarzem na swiecie. Moze jestem przewrazliwiony, ale ja bym sie poczul dziwnie jak by na mnie w TV mowili "Kosa". Kosa, Zbyniek, czy Sryniek to ja moge byc dla kumpli od kielicha, a dla ludzi z TV bylbym panem Kosowskim co najwyzej. Od publicznych komentatorow wymagam zawodostwa, nie spoufalania sie ze wszystkimi naokolo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: wreszcie mamy rozgrywajacego! PIOTR FRONCZEWS IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.03, 21:31 Jaja jak berety, a najlepiej że później Szczesny sie zająknął Piotr Fro.. Świerczewski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolfuss SZCZĘSNY nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.kim.pl / 10.0.4.* 12.02.03, 21:45 szaranowicz jest ok ale ten pedał Szczęsny(poniosło mnie) To my już nie mamy zawodników, którzy więcej w piłce osiągneli? Samych palantów będą zapraszać? Najpierw Janek a teraz ten pedzio który był zeram bramkarskim a teraz się taki mądrala zrobił jakby był gwiazdą światowego formaty. Co za kicha. Najbardziej podobała mi się ta rozmowa po meczu, taką gadkę sobie ucieli jakby byli tam sami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geezoos Re: SZCZĘSNY nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 12.02.03, 22:02 Czy Szczesny nic nie osiagnal to sprawa dyskusyjna. Nie podlega dyskusji to, ze jest inteligentny i potrafi sie wyslowic. Wole pana Macieja niz gdyby mieli wpuscic do studia Marka Koniarka. Moim zdaniem Maciej Szczesny jest jednym z 2 polskich pilkarzy, ktorzy przecza twierdzeniu iz kopacz pilki musi byc polmozgiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryna Re: SZCZĘSNY nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.03, 22:33 Gość portalu: Geezoos napisał(a): > Czy Szczesny nic nie osiagnal to sprawa dyskusyjna. Nie podlega dyskusji to, ze > > jest inteligentny i potrafi sie wyslowic. Wole pana Macieja niz gdyby mieli > wpuscic do studia Marka Koniarka. Moim zdaniem Maciej Szczesny jest jednym z 2 > polskich pilkarzy, ktorzy przecza twierdzeniu iz kopacz pilki musi byc > polmozgiem. Szczęsny jest ozdobą transmisji w publicznej, bije na głowę komentatora Jasinę i prezentera Szaranowicza, ma coś do powiedzenia i - co równie ważne - potrafi to powiedzieć po polsku. Można go nie lubić ale klasę trzeba docenić. Ja tam go i lubię i cenię. A poza tym to bardzo miły człowiek. PS. Geezoos, a kto jest tym drugim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geezoos Re: SZCZĘSNY nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 12.02.03, 22:39 Jako drugiego zawsze wymieniam pana Bednarza. Wyksztalcenie wyksztalceniem, ale pamietam go z TV kiedy Legia grala w LM. Bardzo dobrze wypadl, wypowiadal sie sensownie i co najwazniejsze mial cokolwiek do przekazania. Bardzo mila odmiana dla moich uszu po wszedobylskim yyyyyyy, eeeeeeee i temu podobnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuzin Re: BEDNARZ nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.03, 23:06 To posluchaj sobie Bednarza w Sportowym Forum w C+ hahahahhaah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geezoos Re: BEDNARZ nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 12.02.03, 23:13 niestety, C+ nie posiadam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: SZCZĘSNY nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dostep.pl 13.02.03, 01:07 ogólnie zgadzam sie z dżizasem.. ale dodam, że jednak obaj wygadani inaczej piłkarze troszkie przeginają ..szczególnie jacek bednarz ..pamietam jego wypowiedzi jako zawodnika legii(ją głownie ogladam:), i zawsze mialem ogromną radochę bo pan mądrala tak się mądrował, że w końcu forma przerastała treść, gość lubił stosować literackie porównania, parabole i inne cuda, w sumie kupa śmiechu. ps a po co ten nie-szczęsny poprawiał szaranowicza z tym froczewskim?? tylko mi zabawe popsuł mądruś, ale fajna była jego konsternacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aero Re: SZCZĘSNY nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.02.03, 03:18 ja jeszcze dodam, ze lubie poczucie humoru Szczesnego. Dostrzega glupote , niefrasobliwosci innych i potrafi to ironicznie skomentowac. Odpowiedz Link Zgłoś
georghe Re: SZCZĘSNY nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.02.03, 07:23 Gość portalu: dolfuss napisał(a): > szaranowicz jest ok ale ten pedał Szczęsny(poniosło mnie) To my już nie mamy > zawodników, którzy więcej w piłce osiągneli? Samych palantów będą zapraszać? > Najpierw Janek a teraz ten pedzio który był zeram bramkarskim a teraz się taki > mądrala zrobił jakby był gwiazdą światowego formaty. Co za kicha. Najbardziej > podobała mi się ta rozmowa po meczu, taką gadkę sobie ucieli jakby byli tam sam > i Nie lubisz Szczęsnego ? Może wolałbyś żeby Ci mecz skomentował wiecznie zziajany Kucharski ? Byłoby eeeeeeee...eeee.....eeeeee..eee.eee a potem musiałbym coś zażyć na ból brzucha..... Odpowiedz Link Zgłoś