Gość: cze IP: 80.51.255.* 21.02.03, 15:54 kolana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fiore Re: Żurawski dla Gazety: Walczyłem z bólem IP: 149.201.241.* 21.02.03, 16:15 co za arogancja ty chamie - nikt mnie nie powalil sposrod rzymian na kolana. jeszcze za tydzien cie powala na kolana i bedziesz im tylko mogl robic loda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :] Re: Żurawski dla Gazety: Walczyłem z bólem IP: *.gisz.pl 21.02.03, 16:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Żurawski !! Lider strzelców p. UEFA !! IP: *.biskupin.wroc.pl / 10.6.2.* 21.02.03, 16:32 Lazio przypominało mi Schalke, wydawało im się, że łatwo wygrają z takimi frajerkami z Polski i pokażą gdzie ich miejsce w szeregu. A ludzie którzy kibicują przeciwnikom (w tym przypadku Wisły, a w niedalekim innym przypadku Małyszowi) są poprostu żałośni i tandetni. Ludzie jeżeli nie ma w Was patriotyzmu, to nikt Was w Polsce nie trzyma na siłę, droga wolna. Finał UEFA: Celtic - Wisła 1:3 !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Żurawski !! Lider strzelców p. UEFA !! IP: 206.135.4.* 21.02.03, 17:24 Jedno pytanie? Od kiedy patriotyzm liczyl sie w sporcie. Moim zdaniem to jest wlasnie tandetne myslenie, tym bardziej jezeli chodzi o sporty i kibicowanie klubowe. Lepiej pomysl co mowisz zanim otworzysz buzie. To znaczy ze wszyscy Polacy powinni tylko i wylacznie kibicowac Polskim klubom i prawdopodobnie w twoim mniemaniu nawet nie interesowac sie zagranicznymi klubami, oczywiscie z wyjatkiem gdy w tych klubach sa Polscy zawodnicy. Mieszkam w USA i bardzo czesto spotkalem sie z takim mysleniem tu, i nie ogranicza sie to do druzyn narodowych, ale ludzie mysla ze jezeli mieszkasz w Chicago to powinienes byc fanem Bullsow albo wynocha. A twoim zdaniem komu powinienem kibicowac Polsce czy Ameryce? Jestem obywatelem obu krajow i mieszkam w USA nawet dluzej niz w Polsce. A ja ci odpowiem: Komu mi sie zewnie podoba!! I wcale nie ma to nic do tego czy jestem czy tez nie jestem patriota. Jeszcze raz ci powtorze: Pomysl zanim cos powiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krak Re: Żurawski !! Lider strzelców p. UEFA !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.03, 20:12 no z ciebie to ani polak ani amerykanin po prostu nikt, obywatel internacjonalista. jednak mylisz się uważając że kibicowanie nie ma nic wspólnego z patriotyzmem, jeśli tego nie kapujesz to dowodzi tylko i wyłącznie że nie masz nawet bladego pojęcia co to jest patriotyzm właśnie. powiem tak: w lidze zjadłbym legię na śniadanie, ale gdy dostawała lanie z valencją czy zarozumiałymi helmutami z schalke było mi po prostu przykro, bo w zagranicznych stacjach używano określeń typu: "polski zespół", "polacy" itd itp. w polsce mieszkając np we wrocławiu można kibicować nawet legii tylko lepiej się z tym nie ujawniać, i to jest główna różnica wobec sportu w usa. ja też spędziłem co nieco czasu w usa, i chodziłem na mecze "bullsów" i "blackhawks" i wiem jak tam wygląda kibicowanie. w każdym narodzie są osobnicy którzy nie udali się panu bogu (dla zwolenników teorii darwina: nie zeszli jeszcze z drzew i nie odpadł im ogon) i to oni robią bydło na stadionach, ilu ich jest w warszawie 100, 200? na 2mln? w krakowie 100, 200? na 800 tys.? trzeba ich po prostu wyp... za bramę i to wszystko, my też potrafimy śpiewać i to lepij niż oni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyM Re: Diekujemy Maciek,tyle pozytywnych wzruszen! IP: *.tnt20.lax3.da.uu.net 21.02.03, 19:46 DO Mario: tez mieszkam w Stanach,dlatego dziwi mnie jak jest w Chicago z tym kibicowaniem.W Kaliforni jest inaczej.Skad u Ciebie wziol sie pomysl ze Ty wiesz lepiej jak kibicowac i komu?Tez masz widze klopot z mysleniem a innych o to oskarzasz.Poza tym chce Wam powiedziec ze to amerykanski kibic ma wiele do nauczenia sie chocby od nas jak dopingowac,a nie my od nich.Publicznosc tu jest wyjatkowo dretwa i nie aktywna,zawsze wspomagana i jakby dyrygowana przez specjalnych spikierow,rozmaite efekty techniczne,muzyka i tancerki/cheer leaders/.Amerykanie dziwia sie i zazdroszcza ze w Europie bez tych wszystkich dodatkowych atrakcji ktos wogole na mecze przychodzi.Jeszcze tylko dodam, ze po raz pierwszy w zyciu slyszalem wspolne z pilkarzami odspiewanie hymnu w Korei w meczu z Polska,najwidoczniej zachecil ich przyklad naszych kibicow,ale tylko ten jeden jedyny raz.Sami nie spiewaja ,zawsze "ktos"jeden robi to za nich.Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BSTOK Re: BRAWO MACIEK DZIĘKI ZA CHWILE EMOCJI IP: 81.15.237.* 21.02.03, 17:39 WSPANIAŁA POSTAWA BRAWO MACIEK BRAWO KASPERCZAK BRAWO WISŁA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noiki ZEBY TYLKO JAKIS MENEL Z NOZEM NIE PRZYSZEDL.. IP: *.proxy.aol.com 21.02.03, 17:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pe Powalił go !!! Bramkarz Lazio ;-) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 18:06 Odpowiedz Link Zgłoś