Gość: Shaddock IP: 213.241.90.* 24.02.03, 13:14 Jak to "Bryant wyrównał rekord Jordana"??? Przeciez Jordan nie ustanowil w tej dziedzinie zadnego rekordu. Od sezonu 1961/62 rekord nalezy do Chamberlaina. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dont ride majk's cock Re: NBA. Bryant wyrównał rekord Jordana! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.03, 13:56 Masz absolutna racje. Nie dosc, ze majkel nie dzierzy rekordu, to jeszcze Wilt "The Stilt" ma _trzy_ lepsze wyniki od wielkiego majka. Niestety, ludzie od NBA w "Gazecie" dostaja orgazmu, kiedy tylko mozna napisac cos o dzordanie. Nie znajduje sie on juz nawet w 20 najlepszych zawodnikow NBA, ale i tak poswiecaja mu przy kazdej okazji najwiecej miejsca. Chlopaki z GW - dlaczego tak sie nie orgazmujecie gra Karla Malone? Za 4 miesiace stuknie mu czterdziestka, a gra zdecydowanie lepiej niz dzordan. Jak widzicie majk nie jest taki wyjatkowy jezeli chodzi o emeryckie dokonania. A gdzie sa Jazz? W PO na silnym Zachodzie. majk natomiast ze Stackhouse'em, Hughesem i wielka nadzieja Czarnych - kuomi braunem - dobija sie do playoffs na Wschodzie, gdzie osma druzyna nie ma nawet 50% zwyciestw. Zalosne. Czekam na kolejne rozentuzjazmowane relacje, jak to majki sobie tylko wiadomym sposobem zdobyl 30 punktow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cartman Re: NBA. Bryant wyrównał rekord Jordana! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.03, 15:10 Ludzicha, zanim coś skomentujecie warto by było przeczytać coś więcej niż sam nagłówek!Może to dało by wam więcej pojęcia o tym o czym on jest?!Pisze tam wyraźnie, że chodzi tylko i wyłącznie o wynik MJ w tej dziedzinie, a nie o rekord całego NBA, a o Wilcie pisze w drugim akapicie!Jak wiecie Kobe'a zawsze porównują do MJ, więc dlatego napisali,że wyrównał jego rekord.I tyle!Trudne?Nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: NBA. Bryant wyrównał rekord Jordana! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.03, 18:28 Wyjasnij mi jedna rzecz - dlaczego nazywac rekordem cos, co w ogole nie podpada pod kategorie rekordu? Skoro byly _trzy_ lepsze wyniki w historii pod tym samym wzgledem, to dlaczego osiagniecie dzordana ma byc "rekordowe"? Rozumiem, ze niewazne, co majkel zrobi, to i tak zawsze jest wspaniale, rekordowe i jedyne w swoim rodzaju? Rzygac sie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calagan Re: NBA. Bryant wyrównał rekord Jordana! IP: *.acn.pl 26.02.03, 15:19 Gość portalu: bleee... napisał(a): > Wyjasnij mi jedna rzecz - dlaczego nazywac rekordem cos, co w > ogole nie podpada pod kategorie rekordu? Skoro byly _trzy_ > lepsze wyniki w historii pod tym samym wzgledem, to dlaczego > osiagniecie dzordana ma byc "rekordowe"? Juz wyjasniam. Dla Jordana nie jest rekordem osiagniecie Wilta, tylko jego wlasne. Jest to jego rekord. Rozumiesz. JEGO WLASNY. A poniewaz Kobe gra na pozycji Michaela, wiec czesto gracze ci sa porownywani do siebie. Sposob gry, statystyki itp. Rekord Wilta jest rekordem samego Wilta jak i calej ligi NBA. Jak bys nie wiedzial, to kazde najlepsze osiagniecie jakiegos gracza jest jego wlasnym rekordem. Nier musi byc odrazu rekordem wszechczasow. Moze w lidze Wietnamskiej jakis koles rzucal po 40 pkt w 25 meczach z rzedu. Czy z tego powodu powiesz, ze wynik Wilta nie jest rekordem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mwg Re: NBA. Bryant wyrównał rekord Jordana! IP: *.chello.pl 24.02.03, 18:42 Gość portalu: dont ride majk's cock napisał(a): > Masz absolutna racje. Nie dosc, ze majkel nie dzierzy rekordu, > to jeszcze Wilt "The Stilt" ma _trzy_ lepsze wyniki od wielkiego > majka. Przeanalizuj sobie statystyki playoffs. Tam masz odpowiedź na pytanie, kto jest najlepszym graczem w historii NBA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cartman Re: NBA. Bryant wyrównał rekord Jordana! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.03, 19:06 Panowie, ja was wszystkich gorąco popieram, że nie ma mowy o rekordzie NBA w ilości 40 z rzędu.Chodzi tylko o to, że ktoś nie doczytał do końca i już się rzuca na autora tekstu.Nie.Chodzi mi o to, że MJ ze względu na swe zasługi jest traktowany na uprzywilejowanej pozycji.I zawsze cokolwiek zrobi to będzie och...achhh...Nikt nie gra tak jak MJ,Nikt nie pakuje tak jak MJ,nikt nie puszcza bąków tak jak MJ,itp.itd.Ja też mam dość tego pisania o MJ jako jakimś bóstwie,bo to zwykły człowiek, który troche lepiej gra ode mnie w kosza,no może znacznie lepiej. A prawda jest taka,że jest teraz w lidze wielu lepiej grających zawodników, tak samo jak wcześniej było wielu znakomitych graczy, których nikt nie pamięta dlatego, że trafili na czasy,kiedy nie było transmisji,media nie miały takiej siły itd. I dlatego nikt nie widział 100 punktów Wilta, który zdominował ligę w swoich czasach o wiele bardziej niż swego czasu MJ.Albo LArry Bird czy Magic.Czy byli wiele gorsi/lepsi od MJ? To już sami oceńcie.Moim zdaniem przestańmy się zachwycać 40 letnim Jordanem, a znajdźmy sobie nowych graczy,których jest teraz świetnych w lidze setki.Po co patrzeć wstecz i szukać MJ,który już nie wróci??Pozdro i szacunek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mwg Re: NBA. Bryant wyrównał rekord Jordana! IP: *.chello.pl 24.02.03, 18:32 Wszystko się zgadza. Ale niech Kobe pobije rekord Jordana w playoffs 63 pkt. Być może wtedy uznam go za gracza większego od Michaela ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cobrasek Re: NBA. Bryant wyrównał rekord Jordana! 24.02.03, 23:03 Mimo wszystko wole, zeby pisali o 40-letnim dziadku Jordanie, niz o naszym orle Trybanskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike A kogo obchodzi Chamberlain? IP: *.ipt.aol.com 28.02.03, 20:55 > Jak to "Bryant wyrównał rekord Jordana"??? > Przeciez Jordan nie ustanowil w tej dziedzinie zadnego rekordu. > Od sezonu 1961/62 rekord nalezy do Chamberlaina. A kogo obchodzi Chamberlain? Ta freudowska pomyłka jasno sugeruje, że wszyscy, którzy znają sie na koszykówce wiedzą, że Jordan jest najlepszym koszykarzem wszechczasów. A Bryant strasznie chce być porównywany do Jordana. Nawet gdyby miał jego rekordy, to widać gołym okiem, że to nie ta klasa. Proponuję zobaczyć akcję Jordana z młodosci. Proponuję zobaczyć też akcje Chamberlaina :)))). Bo nie ma na co patrzeć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: NBA. Bryant wyrównał rekord Jordana! IP: *.gov.pl 06.03.03, 17:16 Nie wiem i nawet nie chcę się zastanawiać, na ile niektóre wypowiedzi z tego wątku są na serio, a na ile służą podgrzaniu atmosfery, ale odniosę się w paru zdaniach do tematu. - Oczywiście mnie również denerwuje, delikatnie mówiąc, nadreprezentacja Jordana w mediach, szczególnie (ach, te prowincjonalne kompleksy…) polskich. Dzieją się znacznie ważniejsze rzeczy z udziałem znacznie lepszych koszykarzy niż drugi najlepszy strzelec zespołu, który najprawdopodobniej nawet nie wejdzie do play offs – a mimo to co druga relacja zaczyna się od słów „Jordan to, Jordan tamto”. Cieszę się, że nigdy nie byłem jego fanem ;-) – bo wtedy obecne cyrki wokół jego osoby mogłyby mi go głęboko obrzydzić. - Widzę, że objawił się na forum znawca gry Chamberlaina. Można wiedzieć, na czym oparta jest tak głęboka wiedza (jeśli w ogóle na czymkolwiek jest oparta)? - Mwg, trzymam za słowo ;-). Niech sobie Kobe bije rekordy Jordana (i tak niewiele ich w porównaniu z rekordami Wilta…), a ja w międzyczasie proponuję rozważenie takiego tematu: czy więcej warte jest 63 pkt. Jordana w pierwszej rundzie play offs, w przegranym meczu i do tego po 3 dogrywkach, czy 61 pkt. ORAZ 22 ZBIÓRKI Baylora, w normalnym czasie gry, w Finałach, i do tego w zwycięskim meczu? Zdarzyło się ładnych parę występów w historii play offs porównywalnych do tamtego spotkania MJ – ale z zaprzeczeniem wyższości akurat występu Baylora to i Ty możesz mieć problemy :-). Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: NBA. Bryant wyrównał rekord Jordana! 08.03.03, 15:21 Rzeczywiście reportarze z NBA są zbyt skupione na Jordanie. Tym czasem w lidze dzieje sie tyle ciekawych rzeczy. Pomysł aby było mniej o Jordanie a wiecej o innych graczach jest trafny Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś