Gość: eng IP: 207.252.146.* 03.11.01, 17:22 -Jestem przekonany, że Inter, gdyby tylko chciał, wygrałby z Wisłą bardziej zdecydowanie. (sic!) - mówił prezes Leszek Miklas. To już jest żałosna bezczelność. Czy na Legii nie mają honoru? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Re: Bezczelna Legia IP: *.chello.pl 03.11.01, 17:45 Fakt Miklas ośmieszył się okrutnie. Mogli ale nie wygrali. W Krakowie szczęście było po ich stronie bo mógłby powtórzyć się scenariusz z zeszłego roku i wielki Inter znowu nie powalczyłby w pucharach. Zdrówko Odpowiedz Link Zgłoś
lavo21 Re: Bezczelna Legia 03.11.01, 19:52 Okazuje się, że wszystkiemu winna jest Wisła!Tak trzymać Panie Miklas!Ciekawe kiedy wreszcie Pan odpłynie z tej miernoty razem ze swoim Okuką i innymi śmiesznymi piłkarzykami!Rzygać się chce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Bezczelna Legia IP: *.chello.pl 03.11.01, 21:04 Miklas + Okuka + "genialni kopacze" wyp.... Takich geniuszy i wirtuozów piłki nożnej jakimi poczęstował nas pan Okuka bez problemu mozna kupić w naszej lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakauer Re: Bezczelna Legia IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.01, 21:11 Gość portalu: eng napisał(a): > -Jestem przekonany, że Inter, gdyby tylko chciał, wygrałby z Wisłą bardziej > zdecydowanie. (sic!) - mówił prezes Leszek Miklas. > > > > To już jest żałosna bezczelność. > Czy na Legii nie mają honoru? Dziękuję za zwrócenie uwagi na tą wypowiedź. Czy wy w Warszawie możecie powiedzieć wyłącznie coś o legii? Czy za każdym razem musicie przypierdalać się do innych klubów w Polsce? Wypowiedź Miklasa to jest szczyt bezczelności, typowy wiejsko-warszawski burak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bonifrat Re: Bezczelna Legia IP: 209.114.223.* 04.11.01, 14:31 zacznę tak: pozdrawiam kibiców Centralnej Warszawskiej ELKI. A teraz do rzeczy: Gość portalu: eng napisał(a): > -Jestem przekonany, że Inter, gdyby tylko chciał, wygrałby z Wisłą bardziej > zdecydowanie. (sic!) - mówił prezes Leszek Miklas. > Jeżeli tak naprawdę powiedział, to naprawdę gratuluję Panu Prezesowi. Jak on śmie równać wszystkie zespoły do swojego klubiku. Ktoś już zauważył że Wisła przecież grała z Barceloną - drużyną, która okazała się od Valencii lepsza. Jeszcze drobna uwaga! WARSZAWA do dla mnie i dla wielu głównie POLONIA. Legia jest po prostu jedną z kilku drużyn z tego miasta, w tym jedną z dwóch pierwszoligowych. Uwagi mieszkańców Krakowa, a wcześniej Poznania, pod adresem Warszawy a nie Legii uważam za wyjątkowo niesmaczne! Jeszcze raz powtarzam: nie Warszawa i nie Polska, ale Legia skompromitowała się w Valencii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skrzypek Re: Bezczelna Legia IP: *.interklub.pl 04.11.01, 15:03 Jestem kibicem Wisły,ale trochę szkoda mi Legii.Myślę,że sponsorzy powinni rozważyć zatrudnienie Bońka jako prezesa.Legia zawsze ma "gwiazdy",ale nie ma drużyny.Sądze,że o sukcesie klubu decyduje nie tylko trener i piłkarze,ale też tzw całokształt.Wisła czy reprezentacja Polski ma wszystko poukładane,a Legia ciągle ma coś niepoukładane,a działacze sie kłócą i nie wykorzysują dużego potencjału.Boniek mógłby to zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr+ Re: Bezczelna Legia IP: 217.11.136.* 04.11.01, 15:33 Miklas to Miklas a Legia To My! To jest właśnie ta różnica... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smuda Re: Bezczelna Legia IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.11.01, 16:44 Idź do dobrego psychiatry palancie jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
ts-kibic Re: Bezczelna Legia 04.11.01, 16:43 Gość portalu: eng napisał(a): > -Jestem przekonany, że Inter, gdyby tylko chciał, wygrałby z Wisłą bardziej > zdecydowanie. (sic!) - mówił prezes Leszek Miklas. To samo można powiedzieć o Valenci. Jak by chciała to by legii dwucyfrówkę władowała. Ciekawe jednak że Saragoza nie chciała awansować? No i jestem przekonany że gdyby Chelsey czy Celta chciały to by ... > To już jest żałosna bezczelność. > Czy na Legii nie mają honoru? Mają kompleks całej Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandman Re: Bezczelna Legia IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 18:22 Kto by się tam przejmował wypowiedziami debila. Tego człowieka nie traktują na serio nawet kibice "wojskowych". Odpowiedz Link Zgłoś