Dodaj do ulubionych

Nasze Foum

IP: *.server.ntl.com 31.08.01, 23:30
Hanysy sie nie wpisuja a goroli malo. Nie ma sie co hanysy obrazac tylko
brac udzial. Jest to slaskie Forum i macie pelne prawo pisac slaska gwara,
wlasnym jezykiem.Tu i tam mozna by bylo jakies tlumaczenie wtracic
malego wyrazu, bo i ja mam problemy.Bylo ciekawie z Wami i tego
brakuje.Zapomnijmy o niedawnych urazach i moze Magi nauczy sie troche
gwary, bo miala zrobic w ciagu jednego roku jej calosc z akcentem.
Kontrowersji w dyskusji nam potrzeba, bo na herbatke z ciasteczkami
zawsze mozna isc do cioci. Oczywiscie o potrzebnej kulturze nie
wspominam albowiem jest to samo przez sie rozumiane.Bardzo chcialbym
porozmawiac z Ballestem i tez oczywiscie innymi Slazakami o wielu
sprawach dotyczacych wojny, III Rzeszy itp. Zaczne watek niedlugim
czasem o tym, zobaczymy co sie urodzi. ---kidd---
Obserwuj wątek
    • Gość: kidd Re: Nasze Foum IP: *.server.ntl.com 01.09.01, 01:18
      Tytul mial byc >Nasze Forum< ale nie wyszlo tak, jest >Foum<.Nasze
      kochane hanysy na moja prozbe na watku o przeklenstwach, od razu
      znalazly kilka ich wiecej, aby zaprzeczyc teorii,ze jest to nudne.Brawo,
      Male lepetynki.
      • Gość: Ballest Re: Nasze Foum IP: 195.122.190.* 01.09.01, 09:35
        O 23.30 i 1.18 napisal powyzsze a o 02.11 ponizszy post:??????????

adres: *.server.ntl.com Gość portalu: kidd 01-09-2001 02:11
        odpowiedz na list odpowiedz cytując
        Drogi Ballest: kto w internecie rzadzi? Wiec to musi byc; my albo oni?Ile Ty
        masz lat, 100? Wyjdz do ogrodka i sie woda oblej. Rozmowa z dziecmi i wnuczkami
        sasiadow tez jest bardzo wskazana.Przypuszczam, ze bywales na forum
        Polonia.de dopuki nam tego nie rozwalila "Agora" i jej informatyczny
        podwykonawca-partacz. Czy bywasz w Wiezy Babel? Jest tam troche chlopcow z
        Zabrza, z krwi Slazakow, tak jak Ty. Wejdz tam, zarejestruj sie i
        bardzo prosze zacznij watek o Slasku, jakikolwiek chcesz. Sile argumentu i
        moc slowa pisanego poznasz. ---kidd-
        • Gość: kidd Re: Nasze Foum IP: *.server.ntl.com 01.09.01, 09:48
          Ballest, co Ty wyprawiasz? Jestem przekonany, ze byles na Wiezy, cos
          tam Ci nie wyszlo i tyle o tym gadac. ---kidd---
        • Gość: Magiczna Re: Nasze Foum IP: 192.168.100.* / *.bmj.net.pl 01.09.01, 11:10
          Kolega kidd to chyba jest blizniakiem - zdaje sie, ze ma podwojna nature...
          M.
          • Gość: Ballest Re: Nasze Foum IP: 212.162.13.* 01.09.01, 11:25
            Masz racje Magi,

• Gość: kidd Re: Nasze Foum IP: *.server.ntl.com 01.09.01, 11:25
            Oswiec mnie, droga Magiczna gdzie to mam miec te dwojakie sprawy,
            jako bo i blizniaka mi nadalas? ---kidd---
            • Gość: XJ600 Re: Nasze Foum IP: *.necik.pl 01.09.01, 15:08
              KOCHANI!!!
              Nie doszukujcie sie w kazdym liscie wrogich tresci. Internet ma to do siebie ze
              widzicie tylko slowa ale nie wiecie jakim sa one wypowiedziane tonem i jaki
              wyraz twarzy ma piszaca je osoba. Wiecej wyrozumialosci. Nie myslcie ze tu
              kazdy na kazdego patrzy wilkiem. Przed wyslaniem swojej odpowiedzi zastanowcie
              sie czy jest ona na tyle czytelnie sformulowana by nikt jej nie zrozumial na
              opak. Kazdy ma prawo tu pisac co mysli. Jest tylko jeden warunek: NIE
              obrzucajcie sie blotem.
              Pozdr XJ...
              • Gość: Ballest Re: Nasze Foum IP: 62.67.2.* 01.09.01, 16:51
                Kochani,
                Glowna cecha inteligencji czlowieka nie jest jego wiedza , 10 skonczonych
                fakultetow czy poprawne wladanie jezykiem polskim tylko jego kultura zachowania
                sie i tolerancja wobec osob ktore maja inne zdanie na dany temat.
                Popatrzcie M...o!!!! on napewno nie jest glupi ale przez jego intolerancje
                dyskwalifikuje sie na kazdym FORUM.
                Wyzywanie kogos swiadczy zawsze o braku argumentow albo slabych nerwach.
                • Gość: kidd Re: Nasze Foum IP: *.server.ntl.com 05.09.01, 18:52
                  Staralem sie zaprosic do dyskusji na Forum, bylych Slazakow .Nic z tego
                  nie wyszlo. Ciekaw jestem dlaczego? Czy nikt nie moze , za wyjatkiem
                  Ballesta, cos ciekawego wniesc? Czy Wy sie wstydzicie? Ktos tam cos
                  cyknie noca, w tych wicach itp. Badzcie tez w dzien aktywnymi
                  uczestnikami, nikt Wam glowy nie urwie. ---kidd---
                  • Gość: Ballest Re: Nasze Foum IP: 62.67.10.* 05.09.01, 19:57
                    Nie liczylem na oklaski z TWOJEJ strony, dzieki.
                    Oczywiscie ja nie jestem na bierzaco informowany o Gliwicach i do tego biore
                    udzial na Forum nie tylko tu ale w RFN ( Nie na Oberschlesien )ale pod innym
                    nickem.
                    • Gość: kidd Re: Nasze Foum IP: *.server.ntl.com 05.09.01, 21:01
                      Drogi Ballest: jestem przedostatnim, ktory bil by Ci oklaski.
                      Zaobserwowales tzw. Tolerancje, mozemy normalnie rozmawiac, cos sie
                      uczysz i tak trzymac.
                  • Gość: Szwager Re: Nasze Foum IP: *.dip.t-dialin.net 05.09.01, 21:54
                    Pyrsk !

Zaro wala prosto z mostu .
                    Czamu "bylych" ?!

No ja bol czas ze niykerym bolo za wiela noszyj godki . Niy mom sam do zodnego
                    pretynsjow itd , itp , ale mysla co momy sam conojmiyj prawo se godac po
                    naszymu . Kej tam kerys(os) cosik niy kapnie to moze zawsze pedziec . Ale to je
                    staro melodia do keryj niy chca wrocac .

A teroski cosik co i mie trocha dzgo .
                    Niykere z nos niy miyszkajom juz we Slonsku . Mysla ale ze w sercu bydom zawsze
                    naprzod Slonzokami a potym to mie juz je egal . Jak Wy to widzicie ?

Pyrsk !
                    • Gość: Ballest Re: Nasze Foum IP: 195.122.188.* 05.09.01, 22:03
                      Hi,
                      a jou juz myslou ze kidd jest moj "kolega",choc mu od czasu do czasu kiddnam.
                      Szwager przyznej sie kajs Ty tak dlugo sie lyczou?
                      • Gość: kidd Re: Nasze Foum IP: *.server.ntl.com 05.09.01, 23:13
                        Drogi Ballest: bez obrazy, ale kolegow w Internecie nie znajdziesz. Taka to
                        juz rzeczywistosc. Prosta i brutalna.
                        • Gość: Ballest Re: Nasze Foum IP: 62.67.8.* 05.09.01, 23:43
                          Fajnie , ze mnie drogin nazywosz, ale chyba mosz racja , bo moja starou tyz do
                          mnie godou " Ballest, tys jest za darmo drogi"
                          • Gość: kidd Re: Nasze Foum IP: *.server.ntl.com 06.09.01, 02:56
                            Zgadzam sie z Twoja starou.
                        • Gość: Magiczna Re: Nasze Foum IP: 192.168.100.* / *.bmj.net.pl 06.09.01, 09:13
                          Gość portalu: kidd napisał(a):

> Drogi Ballest: bez obrazy, ale kolegow w Internecie nie znajdziesz. Taka to
                          > juz rzeczywistosc. Prosta i brutalna.

A to juz bzdura i mam na to dowody.
                • Gość: mesco Re: Nasze Foum IP: 134.95.43.* 06.09.01, 12:53
                  skad wiesz ze nie jestem glupi?

Gość portalu: Ballest napisał(a):

> Kochani,
                  > Glowna cecha inteligencji czlowieka nie jest jego wiedza , 10 skonczonych
                  > fakultetow czy poprawne wladanie jezykiem polskim tylko jego kultura zachowania
                  >
                  > sie i tolerancja wobec osob ktore maja inne zdanie na dany temat.
                  > Popatrzcie M...o!!!! on napewno nie jest glupi ale przez jego intolerancje
                  > dyskwalifikuje sie na kazdym FORUM.
                  > Wyzywanie kogos swiadczy zawsze o braku argumentow albo slabych nerwach.

• Gość: mesco Re: Nasze Foum IP: 134.95.43.* 06.09.01, 12:53
                  skad wiesz ze nie jestem glupi?

Gość portalu: Ballest napisał(a):

> Kochani,
                  > Glowna cecha inteligencji czlowieka nie jest jego wiedza , 10 skonczonych
                  > fakultetow czy poprawne wladanie jezykiem polskim tylko jego kultura zachowania
                  >
                  > sie i tolerancja wobec osob ktore maja inne zdanie na dany temat.
                  > Popatrzcie M...o!!!! on napewno nie jest glupi ale przez jego intolerancje
                  > dyskwalifikuje sie na kazdym FORUM.
                  > Wyzywanie kogos swiadczy zawsze o braku argumentow albo slabych nerwach.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka