bartezzz82 03.03.03, 19:02 dlaczego nie ma jak w prawdziwym managerze pilki noznej,mogli by byc takze zagraniczni pilkarze do kupienia, chyba ze jest a ja nic o tym nie wiem???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kiwny Re: zagraniczni pilkarze IP: *.chello.pl 03.03.03, 19:45 bartezzz82 napisał: > chyba ze jest a ja nic o tym nie wiem???? wydaje mi się że ty dużo nie wiesz o tej grze Odpowiedz Link Zgłoś
paziu84 Re: zagraniczni pilkarze 03.03.03, 23:40 a cz co bys ich kupił przeciez Maciek Żurawski kosztuje 5 milionów to pomyśl ile kosztowałby Raul czy Ronaldo (chociaz i tak uważam że są gorsi od Macka) !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arch Re: zagraniczni pilkarze IP: *.rodlo.sdi.tpnet.pl 03.03.03, 23:45 Do kupienia są tylko gracze zgłoszeni do rozgrywek Ekstraklasy. Przeciez na tym polega gra. Proponuje ponowne przeczytanie zasad i regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzdziukala Re: zagraniczni pilkarze 04.03.03, 14:28 :))) blade pojecie masz o tej grze... uche svitlica vukovic itd itp to niby slazacy??? a jak marza ci sie raule i ronalda to...,.... no coments. strzal Odpowiedz Link Zgłoś