Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

transmisja spotkań LM

07.09.06, 20:20
    gdzie będą pokazywane mecze LM bo w środe na dwójce jest mecz ManU, ale we
    wtorek cisza TVN, Polsat, TVP, nic
    Obserwuj wątek
      • dwyane Re: transmisja spotkań LM 07.09.06, 20:46
        na TVN Turbo beda ;D (to nie zart) we wtorek: chelsea-werder sroda: lyon-real
        niestety na mojej kablowce nie ma tego kanalu... :/
        • prugel123 Re: transmisja spotkań LM 07.09.06, 21:00
          Trzeba sobie kupić Cyfrowy Polsat :)
          • ixion2 Re: transmisja spotkań LM 08.09.06, 01:21
            Chyba jednak lepiej Cyfre+
          • dennis26 Re: transmisja spotkań LM 08.09.06, 08:02
            prugel123 napisał:

> Trzeba sobie kupić Cyfrowy Polsat :)

a co Ci da cyfrowy polsat skoro stracili prawa do LM nawet do Bundesligi,to
            jezeli priorytetem ma byc liga szkocka i do tego teraz liga rosyjska to ja
            dziekuje za takie propozycje.
            ITI nie wyrobilo z nowym kanalem sportowym dlatego musieli puścic to na jakims
            kodowanym kanale gdyz grozily kary finansowe ze strony uefa,bardziej liczylem ze
            bedzie to TVN meteo bo niestety turbo tez mi wyrzucili z kablowki,tlumacząc sie
            jakoby ze tvn rząda kolo 1 zlotowki od abonamenta za ten program.No coz trza
            bedzie patrzec na publicznej,mam nadzie tylko ze co kolejke nie beda puszczac
            meczu Celtiku tylko dlatego ze gra tam dwóch Polaków.
            • marwi75 Re: transmisja spotkań LM 08.09.06, 10:04
              to i tak lepiej niż gdyby awansowała Legia i co dwa tygodnie musiałbyś oglądać
              np. Włodarczyka potykającego się o własne nogi lub "asystyjącego" przy bramkach
              Choto lub Dicka...
              • simpson85 Re: transmisja spotkań LM 08.09.06, 10:37
                LoL... głupota tej wypowiedzi mnie powaliła... A ja naiwnie myślałem, że Polacy
                będą kibicowali JAKIEJKOLWIEK polskiej druzynie w LM :/ a widać animozje
                miejskie są silniejsze... ale lipa :(
                • dennis26 Re: transmisja spotkań LM 08.09.06, 11:00
                  Jasne ze wole patrzec na mecz Chelsea-Barcelona niz Legia-Olympiakos,to jest
                  liga mistrzów,a niestety zaden nasz zespol nie zasluguje na to zeby tam grac,nie
                  mamy poprostu umiejetnosci,a jakies liczenie na to ze cudem sie przeslizgniemy z
                  eliminacji lub jak co roku modlitwa o szczesliwe losowanie a potem jakos to
                  bedzie jest smieszne.
                • marwi75 Re: transmisja spotkań LM 08.09.06, 11:12
                  Ależ ja kibicowałem Legii i to z całego serca... (no może lekko przesadzam).

Ale jako kibic (nie z Warszawy) nie chciałbym co dwa tygodnie oglądać tylko jej
                  spotkań w TVP (a tak zapewne by było). Bo byłoby to zdecydowanie nudne
                  widowisko... I tylko to miałem na myśli, nic poza tym.
                  • simpson85 Re: transmisja spotkań LM 08.09.06, 16:25
                    O.K. widać zawiniła moja nadinterpretacja twoich słów.

Tzn. że teraz jedyny mecz jaki może pokazywać TVP to będzie wiecznie Celtic ew.
                    Szachtar i gdzie tam jeszcze kto gra??
                    • marwi75 Re: transmisja spotkań LM 08.09.06, 17:47
                      Spartak - Kowalewski
                      Olympiakos - Żewłakow

i ewentualnie Dudek i Kuszczak gdy Liverpool i MU będą mieć już zapewniony awans
          • prugel123 Re: transmisja spotkań LM 08.09.06, 12:27
            prugel123 napisał:

> Trzeba sobie kupić Cyfrowy Polsat :)

Na Cyfrowym Polsacie jest TVN Turbo :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka