gregory61 07.09.06, 20:20 gdzie będą pokazywane mecze LM bo w środe na dwójce jest mecz ManU, ale we wtorek cisza TVN, Polsat, TVP, nic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dwyane Re: transmisja spotkań LM 07.09.06, 20:46 na TVN Turbo beda ;D (to nie zart) we wtorek: chelsea-werder sroda: lyon-real niestety na mojej kablowce nie ma tego kanalu... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
prugel123 Re: transmisja spotkań LM 07.09.06, 21:00 Trzeba sobie kupić Cyfrowy Polsat :) Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: transmisja spotkań LM 08.09.06, 08:02 prugel123 napisał: > Trzeba sobie kupić Cyfrowy Polsat :) a co Ci da cyfrowy polsat skoro stracili prawa do LM nawet do Bundesligi,to jezeli priorytetem ma byc liga szkocka i do tego teraz liga rosyjska to ja dziekuje za takie propozycje. ITI nie wyrobilo z nowym kanalem sportowym dlatego musieli puścic to na jakims kodowanym kanale gdyz grozily kary finansowe ze strony uefa,bardziej liczylem ze bedzie to TVN meteo bo niestety turbo tez mi wyrzucili z kablowki,tlumacząc sie jakoby ze tvn rząda kolo 1 zlotowki od abonamenta za ten program.No coz trza bedzie patrzec na publicznej,mam nadzie tylko ze co kolejke nie beda puszczac meczu Celtiku tylko dlatego ze gra tam dwóch Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: transmisja spotkań LM 08.09.06, 10:04 to i tak lepiej niż gdyby awansowała Legia i co dwa tygodnie musiałbyś oglądać np. Włodarczyka potykającego się o własne nogi lub "asystyjącego" przy bramkach Choto lub Dicka... Odpowiedz Link Zgłoś
simpson85 Re: transmisja spotkań LM 08.09.06, 10:37 LoL... głupota tej wypowiedzi mnie powaliła... A ja naiwnie myślałem, że Polacy będą kibicowali JAKIEJKOLWIEK polskiej druzynie w LM :/ a widać animozje miejskie są silniejsze... ale lipa :( Odpowiedz Link Zgłoś
dennis26 Re: transmisja spotkań LM 08.09.06, 11:00 Jasne ze wole patrzec na mecz Chelsea-Barcelona niz Legia-Olympiakos,to jest liga mistrzów,a niestety zaden nasz zespol nie zasluguje na to zeby tam grac,nie mamy poprostu umiejetnosci,a jakies liczenie na to ze cudem sie przeslizgniemy z eliminacji lub jak co roku modlitwa o szczesliwe losowanie a potem jakos to bedzie jest smieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: transmisja spotkań LM 08.09.06, 11:12 Ależ ja kibicowałem Legii i to z całego serca... (no może lekko przesadzam). Ale jako kibic (nie z Warszawy) nie chciałbym co dwa tygodnie oglądać tylko jej spotkań w TVP (a tak zapewne by było). Bo byłoby to zdecydowanie nudne widowisko... I tylko to miałem na myśli, nic poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
simpson85 Re: transmisja spotkań LM 08.09.06, 16:25 O.K. widać zawiniła moja nadinterpretacja twoich słów. Tzn. że teraz jedyny mecz jaki może pokazywać TVP to będzie wiecznie Celtic ew. Szachtar i gdzie tam jeszcze kto gra?? Odpowiedz Link Zgłoś
marwi75 Re: transmisja spotkań LM 08.09.06, 17:47 Spartak - Kowalewski Olympiakos - Żewłakow i ewentualnie Dudek i Kuszczak gdy Liverpool i MU będą mieć już zapewniony awans Odpowiedz Link Zgłoś
prugel123 Re: transmisja spotkań LM 08.09.06, 12:27 prugel123 napisał: > Trzeba sobie kupić Cyfrowy Polsat :) Na Cyfrowym Polsacie jest TVN Turbo :) Odpowiedz Link Zgłoś