Gość: Trojan1 IP: *.dip.t-dialin.net 03.10.06, 21:43 Chyba nie mamy szans na utrzymanie sie w ekstralidze? Nie ma forsy,porzadnego sponsora,kontuzje zawodnikow.Czarno to widze!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: baca Re: Niestety!!!Torun w 2-lidze IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.06, 22:35 To aż do drugi ligi jejich spuszczom? To bendom mieli choc fajne wyjazdy - Miszkolc, Równe i co tam jesce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toma Toruń Re: Niestety!!!Torun w 2-lidze IP: *.petrus.com.pl 03.10.06, 22:37 Pewnie czarny scenariusz się sprawdzi... Już widzę debaty w lokalnych mediach. A sponsorów i pieniążków jak nie będzie widać tak nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Niestety!!!Torun w 2-lidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 07:15 Nie kraczcie, może się stanie cud. 1 nad Wisłą już mieliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toma Toruń Re: Niestety!!!Torun w 2-lidze IP: *.petrus.com.pl 04.10.06, 07:30 Do cudu trzeba Boga i wiary, a tymczasem nasz p.o. niestety nie zamienił wodę w wino lub rozmnożych chleb (czyt. pieniądze - zdobył sponsorów). k - "znam takie numery, że nie uwierzysz" m - "ja już jestem niewierzący" Rozmowy kontrolowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rapson Re: Niestety!!!Torun w 2-lidze IP: 62.225.190.* 04.10.06, 13:39 No to jak tak sie scenariusz rozwinie to Jagus do Bydzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Niestety!!!Torun w 2-lidze IP: *.tvk.torun.pl 04.10.06, 13:48 Jaguś w Bydzi szybciej szczury wróca do Bydgoszczy niż Jaguś ucieknie z tonącego okrętu musialby sie Protasiewicz nazywac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Niestety!!!Torun w 2-lidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 14:49 Wiesz Chris - ja dopasowałbym inne nazwisko, które bardziej pasowałoby do danego przykładu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Niestety!!!Torun w 2-lidze IP: *.tvk.torun.pl 04.10.06, 15:04 Jakie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Niestety!!!Torun w 2-lidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 15:13 Kolego, wyżej oceniałem twoją wiedzę o regionalnym żużlu. Protas odszedł z klubu po tym jak olali go tutejsi "działacze", a w sytuacji "bez wyjścia" pozostawił klub ktoś inny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rapson Re: Niestety!!!Torun w 2-lidze IP: 62.225.190.* 05.10.06, 12:19 Jagus to oczywiscie niejest Protasiewicz, ale glowe ma i chyba umie liczyc. Na starty w Grand-Prix jest potrzebna kasa, a w I-lidze jej niestety niezarobi. Poza tym jako uczestnik Grand-Prix niemoze jezdzic w innej lidze niz Ekstraliga, a po co sie po polsce szlajac jak do Bydzi jest najblizej i chyba on sam ten niema specjalnie jakis tam zachamowan i uprzedzen jesli chodzi o Bydgoszcz. Sorry ale takie sa niestety realia. Obojetnie jaki patriota klubowy, bez kasy gowno zdziala i niebedzie istnial. Kropka:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Re: Niestety!!!Torun w 2-lidze 04.10.06, 16:34 Nie bedzie kasy, to Jagus odejdzie, czy do Bydzi czy gdze indziej, chyba nie myslicie, ze pojedzie w GP na rowerach ? Ale mysle, ze dacie sobie jakos rade, nie ma co plakac zawczasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Niestety!!!Torun w 2-lidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 19:20 o rzesz k...a, a ja myślałem już o tym by wybrać się do sąsiadów za miedzę by poprzeć ich w boju o utrzymanie... co to za sezon bez derby.. proszę o więcej szczegółów a propos sytuacji klubu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Niestety!!!Torun w 2-lidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 19:40 Niektórzy twierdzą, że obecna sytuacja toruńskiego klubu to ch..j w porównaniu z bombą atomową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Niestety!!!Torun w 2-lidze IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.06, 20:29 Zaś pisecie gazdo zagadkami, a jo ni ch..ja nie moga wpaść na to cośta tam wykropkowali. Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Re: Niestety!!!Torun w 2-lidze 04.10.06, 21:30 przeca oni tam wykropkowali ch..ja chyba widoc, nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Niestety!!!Torun w 2-lidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 21:31 No i wężykiem Baco wężykiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Niestety!!!Torun w 2-lidze IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.06, 21:35 Węzykiem to nazod sie idzie, jak jus zamknom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Niestety!!!Torun w 2-lidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 21:39 A to sorki, myślołek co wy w trakcie. Jako i ja tes zaczynam właśnie... Znacy się wiecornom literaturom zacynam sie zajmować za wasym Baco psykładem. Wicie, coby elokwencji cłekowi psybyło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krotki Re: Niestety!!!Torun w 2-lidze IP: 217.116.110.* 05.10.06, 12:28 wczoraj na torze w toruniu jagus trenowal razem z gollobem.jedna noga jest juz w toruniu(niestety)a klubem zaczyna rzadzic karkosik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Niestety!!!Torun w 2-lidze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 12:47 Prosze dlugi wytlumacz mi czego ty chcesz: spadek do 1 ligi NIE, zmiana w zarzadzie klubu i przyjscie zawodnika ktory wzmocni cieniutki sklad: NIE. To czego bys chcial? Moze ty masz kase i pomysl na ratowanie klubu? W takim razie do dziela, zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Niestety!!!Torun w 2-lidze IP: *.tvk.torun.pl 05.10.06, 20:00 Science fiction pietro wyżej :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biim Re: Niestety!!!Torun w 2-lidze IP: *.os1.kn.pl 05.10.06, 23:27 Nareszczie przyszły takie czasy... Toruń! Odpowiedz Link Zgłoś