Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Protasiewicz zmieni klub?

IP: 212.160.172.* 11.10.06, 11:03
    Słyszałem informacje z dość porządnego źródła że Protas jest mocno kuszony do zmiany barw. Kibice z Bydgoszczy coś wiedzą na ten temat? Powiem tylko że z Bydgoszczy miałby daleko do toru gospodarzy :-)
    Obserwuj wątek
      • arius5 Re: Protasiewicz zmieni klub? 11.10.06, 12:46
        Na to sie zanosi.
        Skoro Jagus przychodzi do Bydzi, to nie moze byc dwoch liderow.
        • Gość: Staloman Re: Protasiewicz zmieni klub? IP: 212.160.172.* 11.10.06, 13:09
          A przed chwilą Onet powołując się na wyborczą napisał że Gollob bryka do Torunia. Ciekawie się robi, może to wszystko bajki, ale przynajmniej jest się czym emocjonować :-)
        • Gość: krotki Re: Protasiewicz zmieni klub? IP: *.orange.pl 11.10.06, 13:14
          arius5 smieszne.a w to ze hans nielsen wraca na tor tez uwiezysz?
        • Gość: Chris Re: Protasiewicz zmieni klub? IP: *.tvk.torun.pl 11.10.06, 15:18
          arius5 napisał:

> Na to sie zanosi.
          > Skoro Jagus przychodzi do Bydzi, to nie moze byc dwoch liderow.

Ale sie Tobie kolego ostatnio dowcip wyostrzył ciekawe kto z nas bedzie miec
          bardziej zadowolona mine po zamknieciu okienka tranfserowego,chociaz jak to
          mowia nazwiska nie jezdza:)))
        • Gość: Jazon Re: Protasiewicz zmieni klub? IP: *.tvk.torun.pl 11.10.06, 15:40
          Cos Ty sie arius tak tego Jagusia uczepił? Rozumiem gdybysmy mieli spadac bądź
          rozpadac sie, ale prawdopodobieństwo obu tych wariantów ostatnio jakby spada.
          Jeżeli wejdzie Karkosik, to Jagus na pewno nie odejdzie bo jeden z braci
          Karkosików jest jego sponsorem.
          • Gość: Chris Re: Protasiewicz zmieni klub? IP: *.tvk.torun.pl 11.10.06, 15:46
            Gość portalu: Jazon napisał(a):

> Cos Ty sie arius tak tego Jagusia uczepił? Rozumiem gdybysmy mieli spadac bądź
            > rozpadac sie, ale prawdopodobieństwo obu tych wariantów ostatnio jakby spada.
            > Jeżeli wejdzie Karkosik, to Jagus na pewno nie odejdzie bo jeden z braci
            > Karkosików jest jego sponsorem.

Może arius ma podejrzenia ze po ewentualnych wzmocnieniach KS Torun Polonia
            jako lokalny rywal znacznie obniży loty i stara sie szukac pocieszenia w
            kłopotach sąsiadów od co taka mała dygresja:D:)))Gdyby odszedł
            Sawina,Kosciecha,Protasiewicz,Klecha to szykuje sie chyba walka o utrzymanie
            razem z Tarnowem:)))A tak sie niedawno nasmiewano sie za miedza ze mamy 4
            obcokrajowców czyzby taki sam los miał spotkać sąsiada?? Brat ze wschodu i
            reszta z zachodu??:)))Nawet wariant torunski odejdzie w zapomnienie:)))
        • mirek2812 Re: Protasiewicz zmieni klub? 14.10.06, 21:19
          jak Jagoda ma iść do Bydzi to jest niemożliwe jeżeli choć trochę masz wiedzy na
          temat sponsorów Jagody to Karkosik jest jego strategicznym od lat więc nie ma
          szans na przejście teraz
          • arius5 Re: Protasiewicz zmieni klub? 15.10.06, 03:04
            Torun jeszcze nie zapewnil sobie startow w ekstraklasie.
      • kibic.zalogowany Re: Protasiewicz zmieni klub? 11.10.06, 13:44
        oj daj spokój... przecież Protasiewicz zawsze powtarzał, że pragnie zakończyć
        karierę w Polonii i chce do końca życia zdobywać punkty dla Polonii!!! ja mu
        oczywiście wierzę..... BUCHACHACHA........!!!! :)))

podobno do Zielonej poszedł... :) dzięki Bogu :)))
        • Gość: Michu Re: Protasiewicz zmieni klub? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 15:55
          Na taki obrót sprawy w Zielonce nie tylko dziekowali by Bogu, ale i na mszę
          dadzą, byś nie musiał na forum leczyć swojej obsesji
          • Gość: byzydura Re: Protasiewicz zmieni klub? IP: *.tvgawex.pl 11.10.06, 16:37
            a ja slyszalem z pewnego zrodla, ze do Bydzi walą drzwiami i oknami! Protas z
            AJ-em i juniorami ma zostać, Klecha do Poznania, Sawka na emeryture a Kostek do
            domu (czyt. do Torunia ;)). zamiast nich młodszy Gollob z jakims dobrym,
            krajowym zawodnikiem :)

jak to sie sprawdzi to kolejnym złotem bedzie pachniało... :)

Jagus zostanie w Toruniu, to pewne.
            • kibic.zalogowany Re: Protasiewicz zmieni klub? 11.10.06, 16:48
              Gość portalu: byzydura napisał(a):
              > Protas z AJ-em i juniorami ma zostać, Klecha do Poznania, Sawka na emeryture a
              Kostek do
              >
              > domu (czyt. do Torunia ;)). zamiast nich młodszy Gollob z jakims dobrym,
              > krajowym zawodnikiem :)
              >

no nie mów, że wierzysz w to że TG i PP będą chcieli ze sobą w jednej drużynie
              jeżdzić... nie bądż naiwny byzydura.
        • arius5 Re: Protasiewicz zmieni klub? 11.10.06, 23:10
          Jak to sie koledzy z Torunia zapienili, jak im przyszli Jagusia zabrac :o))

Dobrze, dobrze, juz dzielicie skore na niedzwiedziu, proponuje poczekac do
          niedzieli, bo tu trzeba jeszcze jeden mecz pojechac.
          • Gość: Jazon Arius opanuj sie:))) IP: *.tvk.torun.pl 12.10.06, 00:12
            My dzielimy skórę na niedzwiedziu? A kto Tobie nagrał tą historię z Jagusiem?
            Jeżeli przegramy to bierzcie sobie jego i cała resztę, ale nie ma co siać
            fermentu zawczasu- jezeli Toruń ma istnieć na żuzlowej mapie Polski to Jaguś
            jest na ta chwilę nie do negocjacji- zwlaszcza ze wzgledu na idywidualnych
            sponsorów ktozry utrzymali go w Toruniu tak długo.
            • arius5 Re: Arius opanuj sie:))) 12.10.06, 08:21
              Hej, obrażasz moją kreatywność !!!
              Historie z Jagusiem sam wymyśliłem, nikt nie musiał mi jej "nagrywać".
              • Gość: Szrek Re: Arius opanuj sie:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 21:33
                Ja tam zgadzam się z kibicem zalogowanym. Podobno Protasiewicz ma już nawet w
                Zielonej Górze mieszkanie. "Zatem jego transfer jest już całkowicie pewny"! A
                swój dom w Osielsku ma podobno sprzedać Gollobowi, który będzie startował w
                Toruniu, żeby bliżej mieć na swoją stację benzynową. Wszystko układa się
                w /nie/logiczną całość
                • arius5 Re: Arius opanuj sie:))) 13.10.06, 01:25
                  Gollob juz ma swoj dom.
                  Ale dom po Protasiewiczu ma dostac Jacek, przeciez tez ma byc w Toruniu.

• Gość: Szrek Re: Arius opanuj sie:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 08:23
                    No i wszystko jasne!
                    • Gość: baca Jasnowidz IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.06, 14:14
                      Jak chceta cóś wiedzieć naprzód, to sie zgłośta do starygo bacy, wicie ło co
                      chodzi.
                      • arius5 Re: Jasnowidz 13.10.06, 16:20
                        Gość portalu: baca napisał(a):

> Jak chceta cóś wiedzieć naprzód, to sie zgłośta do starygo bacy.

Jo bych chciol wiedziec jeno jakie numery w totolotka bedom.
                  • Gość: taki jeden co do Jacka, to... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 14:42
                    będzie chyba trybuny zamiatał po meczu, albo się trawą na murawie opiekował
                    • Gość: baca Re: co do Jacka, to... IP: 83.238.144.* 15.10.06, 10:06
                      Chyba sztuczną.
                      • Gość: Michu Re: co do Jacka, to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 18:43
                        trawka ? czemu nie, dobra rzecz :)
                        • muvon200 Re: co do Jacka, to... 25.10.06, 13:18
                          no jasne nie jakieś tam syntetyki:). A Protas raczej zostanie w Bydzi. :) Z
                          Tomcia juz oficjalnie nasi zrezygnowali tzn. wcale nie myśleli :)
                          • Gość: Szrek Re: co do Jacka, to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 17:33
                            Myślisz, że nie myśleli? Kto by pomyślał..
                            • Gość: byzydura Re: co do Jacka, to... IP: *.tvgawex.pl 25.10.06, 22:11
                              AJ zostaje!! i to jest najwazniejsze! :)))

a Protas jakos lider druzyny ze srednia 1,94/bieg to slaby lider. musimy miec silna 2linie.
                              • Gość: Szrek Re: co do Jacka, to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 07:08
                                Sory ale przesadzasz: średnia AJ była niewiele wyższa (chyba o 0,3-0,4) a
                                sikasz w majtki z radości. Super że jest AJ, super jak będzie Pepesuper jak
                                będą mieli z kim dobrym współpracować. W ogóle jest super bo jutro piątek a po
                                nim niedziela
                                • Gość: byzydura Re: co do Jacka, to... IP: *.tvgawex.pl 26.10.06, 15:11
                                  ale AJ mial slabsze starty na początku, potem sie rozkręcil i bylo wiadomo ze
                                  srednia bedzie nizsza. Protas natomiast mial wpadki. troche za duzo wpadek. i
                                  tyle.

a w ogole po piątku ja mam jeszcze sobotę, wiec wspolczuje Ci, ze masz tylko 1
                                  dzien weekendu :P
                                  • Gość: Szrek Re: co do Jacka, to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 16:18
                                    Bój się nic chłopie. Mój weekend ma tyle samo dni co twój, tylko ja w piątek
                                    odwiedzam aptekę, wieczorkiem się leczę "do bólu" tak więc czasami soboty w
                                    ogóle nie uwzględniam w kalendarzu. Ot i wszystko.
                                    Co się zaś tyczy twojej tezy "o wyższości średniej AJ nad średnią PP":
                                    powaliłeś mnie argumentem o słabszym początku AJ. Dla mnie średnia za sezon
                                    jest średnią za sezon - w takim samym stopniu zalicza się do niej słabszy
                                    początek, środek czy koniec sezonu. A że obaj zawodnicy mieli za sezon niemal
                                    równe średnie - ja wielkiej różnicy nie widzę. Żeby nie było zbyt poważnie
                                    spytam: wolałbyś cały udany stosunek czy też wolisz świetną grę wstępną a potem
                                    przedwczesny wytrysk? Pozdrawiam
                                    • Gość: byzydura Re: co do Jacka, to... IP: *.tvgawex.pl 26.10.06, 17:50
                                      wole zeby na początku bylo drętwo, a potem sie rozkręciło na maxa, niz zeby
                                      przez caly czas bylo srednio. przedwczesnych wytryskow na szczescie nie
                                      miewam ;)
                                      Pozdro :)
                                      • Gość: baca Re: co do Jacka, to... IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.06, 18:04
                                        co do Jocka to wom psypomne Śreku, co bez tych gupków z warsiawy bedzieta mieli
                                        w niedziela dodatkowom godzine, to sie tam lepi podleczcie hej. Jo tak zrobia.
                                        • Gość: Szrek Re: co do Jacka, to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 21:03
                                          No i widzita Baco kieby nie wy bym całom godzinę na lecenie postradał! Cosik mi
                                          się widzi co jednom kolejkem, znacy się dawkę likarstwa w waszy intencyji
                                          popełniem. I to rychło hej!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka