Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gnoje bez honoru

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 00:37
    Jan TOMASZEWSKI: -
    Że niby ja mam przepraszać? A kto mnie przeprosi za pięć punktów frajersko
    straconych w pierwszej fazie eliminacji? To Beenhakker jest winny ich
    utracie! Nie twierdziłem nigdy, że to zły trener. Mówiłem tylko, że to
    kompletny dyletant, bo nie miał zielonego pojęcia o możliwościach polskich
    zawodników.

Janusz WÓJCIK - Niech Beenhakkera przepraszają ci, którzy go obrażali. Ja
    powtarzałem tylko - i podtrzymuję tę opinię - że na stanowisku selekcjonera
    powinniśmy mieć Polaka. Też by sobie zapewne poradził, z podobnym jak Leo
    efektem. Cóż bowiem takiego nowego wprowadził Holender? Czy wymyślił jakąś
    nową koncepcję grania biało-czerwonych?

Orest LENCZYK: - Ja nie jestem kibicem, żeby się zastanawiać, czy
    selekcjonera trzeba przepraszać czy nie. W dalszym ciągu mam taki sam punkt
    widzenia. Niech Holendra przepraszają ludzie bez klasy, czyli ci, którzy go
    obrażali. Moje uwagi dotyczyły konkretnej sprawy. Nie mogłem wyjść z podziwu,
    że człowiek, który korzysta z prowadzonych przeze mnie piłkarzy, nie potrafi
    się ze mną spotkać i zasięgnąć rzeczowej opinii. Zamiast tego przychodził do
    klubu jakiś świstek i to było powołanie. Jeśli to ma być styl pracy również w
    najbliższym czasie, to.. życzę powodzenia.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Veto Re: Gnoje bez honoru IP: *.chello.pl 17.11.06, 01:52
        Zgadzam się. Trzech frajerów sie wypowiedziało. Tomaszewski psychiczny, Wójcik
        pijak a Lenczyk mitoman. Pytanie retoryczne Wójcika o koncepcje gry mnie
        rozbawiło najbardziej. Nigdy chyba nie byłem dumny bardziej z polskich piłkarzy.
        Beenhakker potrafi się z nimi porozumiec mimo, ze nie zna polskiego a oni grają
        tak jak on to wymyśli. A jego koncepcje sa świetne jak widać. I co najlepsze
        nagłe kontuzje wcale nie osłabiają druzyny. A ja nawet nie wiedziałem, ze w
        lidze mamy tylu naprawde dobrych piłkarzy. piłkarzy, którzy maja ylko trenerów
        do d..py.
        • Gość: yeti Re: Gnoje bez honoru IP: *.in-addr.btopenworld.com 17.11.06, 02:48
          A mnie rozbawila koncepcja rzeczowej opinii jaka rzekomo Lenczyk mialby
          wystawic Benhakkerowi. Fakt, to byl powazny blad Leo. pzdr.
          • Gość: yeti Re: Gnoje bez honoru IP: *.in-addr.btopenworld.com 17.11.06, 05:59
            Tak na marginesie. Na zdrowy rozum to wlasnie dlatego zatrudniono Holendra zeby
            nie wysluchiwal rzeczowych opinii przedstawicieli PMS. A bron Boze nie bral ich
            pod uwage. pzdr.
            • Gość: Krzyś Re: Gnoje bez honoru IP: *.pke.pl 17.11.06, 07:24
              Porter, nie przytoczyłeś całej wypowiedzi wójcika. Otóż, on pado, że Leo nic
              wielkiego nie wymyślił min. z powoałniem graczy z polskiej ligi. On (wójt)
              myślał i mówił o tym dawno ... kretyn i ciulik!

Najmniej zastrzeżeń mam do Lenczyka, Jego min. bronią wyniki w OE. Reszta to
              zwykłe zazdrośniki i pijoki!!!
              • Gość: Porter Re: Gnoje bez honoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 09:45
                Co broni Lenczyka? To, że przez rundę jest w czołówce ekstraklasy? Nie żartuj.
                • Gość: Krzyś Re: Gnoje bez honoru IP: *.pke.pl 17.11.06, 10:08
                  ja go nie bronię, ale z tej trójki to najnormalniej się wypowidział.
                  On jest zawsze szczery i to do bólu, może dlatego troszkę go usprawiedliwiam ;)
                  • Gość: Porter Re: Gnoje bez honoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 10:27
                    Lenczyk nie potrafi robic dwóch rzeczy naraz: to znaczy jak mówi, to nie myśli.
                    Ja pamiętam, jak na wiosnę Bełchatów zagrał w Warszawie niesamowicie
                    tchórzliwie - kompletny bunkier, bronił sie ósemką - dziewiatka zawodników i
                    stracił bramke w samej końcówce. Lenczyk udzielił wówczas wywiadu, w którym
                    opowiadał, jak strasznie sedzia krzywdził przez cały mecz jego drużynę.
                    Teraz wyskoczył z tym, że go w Warszawie nienawidzą (jakby nie mieli kogo)...
                    No i żąda, żeby Beenhakker koniecznie go dostrzegł i zasięgnął jego światłej
                    rady...
                    • Gość: one Re: Gnoje bez honoru IP: 12.40.51.* 17.11.06, 20:41
                      lenczyk, wojcik, tomaszewski - fuck'em all
                      • piotr33k2 Re: Gnoje bez honoru 17.11.06, 23:25
                        u leńczyka zadziałała moze troche urażona ambicja (na usprawiedliwienie) bo to
                        w sumie dobry acz trudny trener ale z dwóch pozostałych to jeden psychiczny
                        oszołom a drugi medialny picer cwaniak i hochsztapler .
                        • Gość: Porter Re: Gnoje bez honoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 23:41
                          A na jakiej podstawie twierdzisz, że to dobry trener? Jakie on miał sukcesy
                          Majster trzydzieści lat temu? Jego własni piłkarze twierdzą, że Bełchatów
                          zaczął grać, kiedy taktyke zaczęli ustalać zawodnicy.
                          • piotr33k2 Re: Gnoje bez honoru 17.11.06, 23:46
                            nie no bez przesady ,jest trudny w kontakcie (z zawodnikami też) to fakt ale
                            merytorycznie jak na naszą lige napewno lepszy od takiego okuki .
                            • Gość: Porter Re: Gnoje bez honoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 00:01
                              Ja myślę, że za Okuką, to Lenczyk mógłby sprzęt nosić.
                              • piotr33k2 Re: Gnoje bez honoru 18.11.06, 00:07
                                ciekawe co okuka by zrobił z takim ruchem chorzów ,prowadzi najlepsze dryżyny w
                                kraju i cwaniakuje a w samej ojczyżnie maj go w d...ie bo cieńki a przynajmiej
                                przecietny trener jest i wszystko .
                                • Gość: Porter Re: Gnoje bez honoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 00:12
                                  Jak brał się za Legię, to raczej o mistrzu nikt nie myślał, a do tego Okuka
                                  miał jeszcze gorszy poczatek, niz z Wisłą. A w ojczyźnie własnie skończył pracę
                                  z młodzieżówką.
                                  • piotr33k2 Re: Gnoje bez honoru 18.11.06, 00:26
                                    a kto u nas z młodziezówką pracuje czy pracował ,co to jest młodzieżówka? taka
                                    nasza jak i ich ,a z wisła to będzie raczej mial koniec niz poczatek , w dupi
                                    jeszcze jeden albo dwa beznadziejne mecze i do widzenia.j anie mówie i nie
                                    twierdze ze on jest calkiem do niczego ale też nie mozna mówic ze lenczyk jest
                                    do niczego ,leńczyk to po prostu stary już czlowiek o zawsze kontrowesyjnym
                                    charakterze który najlepsze lata ma juz za sobą i ktorego czas juz sie powoli
                                    jako trenera konczy,a z tym ustalaniem taktyki to po prostu nie wierzę ktoś cię
                                    wpuścił w maliny.tak dobrze grający bełchatów jeszcze nikt nie prowadził.
                                    • Gość: Porter Re: Gnoje bez honoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 01:43
                                      Tylko, że u nas i z pierwszą reprezentacją pracuja dyletanci...
                                      O tym ustalaniu taktyki, to sie kiedys Canalplusie na Lenczykiem pastwili...
                                    • bazyliszek4 Re: Gnoje bez honoru 18.11.06, 12:48
                                      piotr33k2 napisał:

> a kto u nas z młodziezówką pracuje czy pracował ,co to jest młodzieżówka?
                                      taka nasza jak i ich

Okuka dotarł z serbska młodzieżówka do półfinału ME, gdzie przegrał w karnych z
                                      Ukrainą. u nas nawet Wójcik tyle nie osiągnął, bo potknął się z Duńczykami
                                      (słynne 0:5)...
                                      • piotr33k2 Re: Gnoje bez honoru 18.11.06, 23:25
                                        bazyliszek4 napisał:

> piotr33k2 napisał:
                                        >
                                        > > a kto u nas z młodziezówką pracuje czy pracował ,co to jest młodzieżówka?
                                        >
                                        > taka nasza jak i ich
                                        > no ale zdobyl medal olimpijski a jaki z niego fachowiec naprawde to sie
                                        przekonaliśmy pózniej w poważnej dorosłej piłce .
                                        > Okuka dotarł z serbska młodzieżówka do półfinału ME, gdzie przegrał w karnych
                                        z
                                        >
                                        > Ukrainą. u nas nawet Wójcik tyle nie osiągnął, bo potknął się z Duńczykami
                                        > (słynne 0:5)...
                            • niewygodny Re: Gnoje bez honoru 18.11.06, 00:09
                              ja widzę inny problem naszej: Beenhakker jako trener naszej reprezentacji nie
                              jest wieczny. W odróżnieniu od wymienionych w pierwszym poście panów i innych
                              leśnych dziadków (mniej lub bardziej oportunistycznych)
                              I teraz pomyslałem sobie, jakie będą komentarze, kiedy Beenhakker odejdzie,
                              albo go zwolnią.
                              Jeśli Polska będzie drużyną zwycięską i przejmie ją "polska myśl szkoleniowa" i
                              wygra dwa mecze to komentarz będzie brzmiał (niezależnie od logiki i
                              przyzwoitosci) : "i co, nie trzeba było Beenhakkera, my tez potrafimy, gość
                              trafił na dobrcy piłkarzy, na dobre pokolenie to i wygrywał"
                              Jesli po tych dwoch wygranych meczach wtopimy kolejne 10 to będzie że
                              Beenhakker piłkarzy rozpuscił, otumanił i pod normalnym trenerem nie potarfią
                              grać - i wogóle nie można się z nimi porozumieć bo stanowią "klikę" pro-
                              Beenhakkerowską i źle grają w ramach zemsty"
                              Jak nie wygramy żadnego meczu to będzie że Leo piłkarzy zajeździł plus argument
                              o klice.
                              Tak czy inaczej panowie cytowani + dziadki zawsze coś wymyślą byle tylko
                              zaistnieć.
                              • piotr33k2 Re: Gnoje bez honoru 18.11.06, 00:16
                                to fakt sprawa z awansem jest przecież cały czas otwarta ale leo dokonał juz
                                pewnego psychologicznego i mentalnego przełomu w głowach naszych piłkarzy czego
                                nie potrafił dokonac nikt od wielu lat chociaż innym tez zdarzały sie dobre
                                mecze ale tu widze przełom wogóle w podejsciu do meczu .
      • Gość: gnom Re: Gnoje bez honoru IP: *.gprspla.plusgsm.pl 21.11.06, 21:14
        Słuchając wypowiedzi naszych rodzimych "mędrców" przypomina mi się stare
        polskie, boiskowe porzekadło, które dotyczyło sędziowania meczu, ale tutaj też
        pasuje - "Chu..jowo, ale jednakowo".
        Ja się pytam, kto tym baranom dał głos. Może powinniśmy o nich zapomnieć, a
        dziennikarze i redaktorzy dla naszej, ale i też swojej higieny psychicznej winni
        sprawić, żeby "złotouści" nie pytani już nigdy o opinię zginęli w otchłani
        zapomnienia.
      • Gość: wawa Re: Gnoje bez honoru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 22:11
        Wazne jak zaczyna,ale wazniejsze jak skonczy!zycze mu powodzenia,ale nie
        upowaznia to nikogo by innych obrazac.tylko nieudacznicy tak postepuja!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka