Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Stara piłka wraca do NBA

IP: *.devs.futuro.pl 12.12.06, 09:59
    Beksy! Płacą to grać i morda w...
    Obserwuj wątek
      • Gość: x Stara piłka wraca do NBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 10:07
        Piłkę nożną też wprowadzili bardziej okrągłą, precyzyjną i... inną. I też były skargi. Piłeczkę ping-pongową też zmienili i sport ten stracił dużo na atrakcyjności. Po co, do cholery, zmieniać piłki? Nowe jest wrogiem dobrego!
        • provocateur W kamasze! 12.12.06, 13:05
          płaci się tym "gwiazdom" grube miliony za rzucanie piłką do kosza, i jeszcze
          marudzą! w kamasze ich jeśli się nie podoba!
      • ciass Kasiory za testy nie dostali. Ot co. 12.12.06, 10:47
        Cwane bestie.
      • Gość: piłkarz pamiętacie piłkę Roteiro? IP: 213.199.198.* 12.12.06, 11:00
        Latała jak chciała. Najgorszy wynalazek we współczesnym futbolu. Oprócz
        sędziego.
      • Gość: :) Dywane Wade IP: *.aster.pl 12.12.06, 13:21
        Wade może się wkurzyć za nazwanie go "Dywanem"...
        • Gość: bot Re: Dywane Wade IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 14:42
          Nie miałem w ręku tej nowej piły, ale stary skórzany spalding to moim zdaniem
          skończone dzieło sztuki, coś pięknego po prostu. Co im strzeliło do głowy żeby
          go zmieniać na jakieś kompozyty?
          • halfoat Re: Dywane Wade 12.12.06, 14:57
            jak to co? kasa i jeszcze raz kasa
          • Gość: Michal Re: Dywane Wade IP: *.dip.t-dialin.net 12.12.06, 23:47
            Ja miałem w reku nowa i nie jest to nic niesamowitego. Stara z kolei grałem
            kilkakrotnie razy i ta piłka jest bardzo twarda. Jak się tylko trochę zużyła,
            zrobiła się strasznie śliska i woleliśmy grać piłką kolegi a 50zł, zamiast
            "Świętym Spaldingiem" Dużo lepiej gra mi się np. Moltenami DX7 jeśli są nowe.
      • Gość: gościu Stara piłka wraca do NBA IP: *.wszif.wroc.pl 12.12.06, 15:25
        Ciekawe
        "Problem mogą mieć gracze Boston Celtics, ..., grają bowiem 31 grudnia i 1 stycznia." - tylko oni??? To z kim grają - sami ze sobą???
        • Gość: :] Re: Stara piłka wraca do NBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 15:46
          chodzi o to że 31 grają nową piłką a 1 stycznia znowu starą i nie będą mieli
          czasu przestawić się na grę nową
        • Gość: Piotrek Re: Stara piłka wraca do NBA IP: *.autocom.pl 12.12.06, 15:49
          Graja i 31 grudnia i 1 stycznia. Najwyrazniej inne druzyny graja albo tylko 31
          albo tylko 1 i maja wiecej niz dobe na przestawienie sie?? Mam 16 lat a rozumiem
          co czytam..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka