Gość: byko IP: *.devs.futuro.pl 12.12.06, 09:59 Beksy! Płacą to grać i morda w... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Stara piłka wraca do NBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 10:07 Piłkę nożną też wprowadzili bardziej okrągłą, precyzyjną i... inną. I też były skargi. Piłeczkę ping-pongową też zmienili i sport ten stracił dużo na atrakcyjności. Po co, do cholery, zmieniać piłki? Nowe jest wrogiem dobrego! Odpowiedz Link Zgłoś
provocateur W kamasze! 12.12.06, 13:05 płaci się tym "gwiazdom" grube miliony za rzucanie piłką do kosza, i jeszcze marudzą! w kamasze ich jeśli się nie podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piłkarz pamiętacie piłkę Roteiro? IP: 213.199.198.* 12.12.06, 11:00 Latała jak chciała. Najgorszy wynalazek we współczesnym futbolu. Oprócz sędziego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Dywane Wade IP: *.aster.pl 12.12.06, 13:21 Wade może się wkurzyć za nazwanie go "Dywanem"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bot Re: Dywane Wade IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 14:42 Nie miałem w ręku tej nowej piły, ale stary skórzany spalding to moim zdaniem skończone dzieło sztuki, coś pięknego po prostu. Co im strzeliło do głowy żeby go zmieniać na jakieś kompozyty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Dywane Wade IP: *.dip.t-dialin.net 12.12.06, 23:47 Ja miałem w reku nowa i nie jest to nic niesamowitego. Stara z kolei grałem kilkakrotnie razy i ta piłka jest bardzo twarda. Jak się tylko trochę zużyła, zrobiła się strasznie śliska i woleliśmy grać piłką kolegi a 50zł, zamiast "Świętym Spaldingiem" Dużo lepiej gra mi się np. Moltenami DX7 jeśli są nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Stara piłka wraca do NBA IP: *.wszif.wroc.pl 12.12.06, 15:25 Ciekawe "Problem mogą mieć gracze Boston Celtics, ..., grają bowiem 31 grudnia i 1 stycznia." - tylko oni??? To z kim grają - sami ze sobą??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :] Re: Stara piłka wraca do NBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 15:46 chodzi o to że 31 grają nową piłką a 1 stycznia znowu starą i nie będą mieli czasu przestawić się na grę nową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Stara piłka wraca do NBA IP: *.autocom.pl 12.12.06, 15:49 Graja i 31 grudnia i 1 stycznia. Najwyrazniej inne druzyny graja albo tylko 31 albo tylko 1 i maja wiecej niz dobe na przestawienie sie?? Mam 16 lat a rozumiem co czytam.. Odpowiedz Link Zgłoś