Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Groclin pokonał Wisłę!

IP: *.chello.pl 05.04.03, 17:54
    No, no - najpierw Legia, teraz Wisła...
    Groclin "czarnym koniem"?
    Chyab tak.
    Obserwuj wątek
      • Gość: meficzek Re: Groclin pokonał Wisłę! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.03, 17:58
        NAlezalo im sie. Wisla zagrala slabo, zawiedli Kosowski i Szymkowiak, zabraklo
        Zurawskiego, Kuzby, Baszczynskiego i Glowackiego. W obronie panowal straszny
        chaos. Wisla nie umiala stworzyc zadnej groznej sytuacji. Wyjatkowo slabo
        zagral Kalu Uche. A w Groclinie rewelacyjn mecz Pruska i Moskaly. Dwaj
        zmiennicy, aczkolwiek grali o wiele lepiej od Mili i Zajaca. Szczegolnie
        wystep Pruska bardzo mnie zaskoczyl. Widac ze Groclin jest bardzo mocny (na
        boisko nie wybiegli nawet tacy zawodnicy jak Rocki czy Woś) i po zwyciestwie z
        Legia i Wisla mozna od tej druzyny wymagac bardzo duzo. Mam nadzieje, ze na
        koniec sezonu bedzie w pierwszej 3. Pozdro.
        • Gość: Gucwa Re: Groclin pokonał Wisłę! IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 05.04.03, 18:24
          tak to jest jak isę lekceważy przeciwnika...henio zapewne szykuje się na
          środę...obawiam się jednak, że ten mecz nie będzie decydował o mistrzostwie i
          odpuszczanie takim groclinom (to samo dotyczy legii) może wyjść bokiem...
          • Gość: ja Re: Groclin pokonał Wisłę! IP: *.dyn.optonline.net 05.04.03, 18:49
            Wisla dostala w dupe i bardzo dobrze.
            Niech sobie gwiazdeczki z Reymonta nie mysla ze sie kazdy ich boi.

Kosowski,Zurawski grac tak dalej to napewno wyjedziecie na zachod
            hehehehe patalachy
            • Gość: Wojtek Re: Groclin pokonał Wisłę! IP: *.riv-eres.charterpipeline.net 05.04.03, 18:52
              Gość portalu: ja napisał(a):

> Wisla dostala w dupe i bardzo dobrze.
              > Niech sobie gwiazdeczki z Reymonta nie mysla ze sie kazdy ich boi.
              >
              > Kosowski,Zurawski grac tak dalej to napewno wyjedziecie na zachod
              > hehehehe patalachy

Tak dzis najwiekszym patalachem byl Zurawski...
              Ty chlopie nie masz pojecia o czym piszesz.

A prawda jest taka ze Groclin w przeciwienstwie do Wisly ma rezerwowych.
              • Gość: ja Re: Groclin pokonał Wisłę! IP: *.dyn.optonline.net 05.04.03, 18:55
                wiem ze nie gral ale z taka forma jaka ostatnio prezentuje Kosowski i Zurawski
                moga sobie pomazyc o zachodzie
                • Gość: Wojtek Re: Groclin pokonał Wisłę! IP: *.riv-eres.charterpipeline.net 05.04.03, 20:13
                  Gość portalu: ja napisał(a):

> wiem ze nie gral ale z taka forma jaka ostatnio prezentuje Kosowski i
                  Zurawski
                  > moga sobie pomazyc o zachodzie

To sie zgadza :)
                  • Gość: pytacz Do wojtka IP: *.acn.pl 05.04.03, 21:04
                    A można wiedzieć, gdzie oglądałeś mecz?
                    • Gość: Wojtek Re: Do wojtka IP: *.riv-eres.charterpipeline.net 05.04.03, 21:08
                      Gość portalu: pytacz napisał(a):

> A można wiedzieć, gdzie oglądałeś mecz?

Meczu z Groclinem nie ogladalem.
      • mihal_04 Re: Groclin pokonał Wisłę! 05.04.03, 23:06
        Czarny kon? Nie sadze. Caly mecz to dwa celne strzaly na bramke. A poniewaz
        byly to 100% sytuacje po nieudanych pulapkach ofsajdowych, Groclin zdobyl dwa
        gole. Poza tym mecz stal na fatalnym poziomie - zero skladnych akcji.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka