Gość: Wacek IP: *.chello.pl 05.04.03, 17:54 No, no - najpierw Legia, teraz Wisła... Groclin "czarnym koniem"? Chyab tak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: meficzek Re: Groclin pokonał Wisłę! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.03, 17:58 NAlezalo im sie. Wisla zagrala slabo, zawiedli Kosowski i Szymkowiak, zabraklo Zurawskiego, Kuzby, Baszczynskiego i Glowackiego. W obronie panowal straszny chaos. Wisla nie umiala stworzyc zadnej groznej sytuacji. Wyjatkowo slabo zagral Kalu Uche. A w Groclinie rewelacyjn mecz Pruska i Moskaly. Dwaj zmiennicy, aczkolwiek grali o wiele lepiej od Mili i Zajaca. Szczegolnie wystep Pruska bardzo mnie zaskoczyl. Widac ze Groclin jest bardzo mocny (na boisko nie wybiegli nawet tacy zawodnicy jak Rocki czy Woś) i po zwyciestwie z Legia i Wisla mozna od tej druzyny wymagac bardzo duzo. Mam nadzieje, ze na koniec sezonu bedzie w pierwszej 3. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucwa Re: Groclin pokonał Wisłę! IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 05.04.03, 18:24 tak to jest jak isę lekceważy przeciwnika...henio zapewne szykuje się na środę...obawiam się jednak, że ten mecz nie będzie decydował o mistrzostwie i odpuszczanie takim groclinom (to samo dotyczy legii) może wyjść bokiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Groclin pokonał Wisłę! IP: *.dyn.optonline.net 05.04.03, 18:49 Wisla dostala w dupe i bardzo dobrze. Niech sobie gwiazdeczki z Reymonta nie mysla ze sie kazdy ich boi. Kosowski,Zurawski grac tak dalej to napewno wyjedziecie na zachod hehehehe patalachy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Groclin pokonał Wisłę! IP: *.riv-eres.charterpipeline.net 05.04.03, 18:52 Gość portalu: ja napisał(a): > Wisla dostala w dupe i bardzo dobrze. > Niech sobie gwiazdeczki z Reymonta nie mysla ze sie kazdy ich boi. > > Kosowski,Zurawski grac tak dalej to napewno wyjedziecie na zachod > hehehehe patalachy Tak dzis najwiekszym patalachem byl Zurawski... Ty chlopie nie masz pojecia o czym piszesz. A prawda jest taka ze Groclin w przeciwienstwie do Wisly ma rezerwowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Groclin pokonał Wisłę! IP: *.dyn.optonline.net 05.04.03, 18:55 wiem ze nie gral ale z taka forma jaka ostatnio prezentuje Kosowski i Zurawski moga sobie pomazyc o zachodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Groclin pokonał Wisłę! IP: *.riv-eres.charterpipeline.net 05.04.03, 20:13 Gość portalu: ja napisał(a): > wiem ze nie gral ale z taka forma jaka ostatnio prezentuje Kosowski i Zurawski > moga sobie pomazyc o zachodzie To sie zgadza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytacz Do wojtka IP: *.acn.pl 05.04.03, 21:04 A można wiedzieć, gdzie oglądałeś mecz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Do wojtka IP: *.riv-eres.charterpipeline.net 05.04.03, 21:08 Gość portalu: pytacz napisał(a): > A można wiedzieć, gdzie oglądałeś mecz? Meczu z Groclinem nie ogladalem. Odpowiedz Link Zgłoś
mihal_04 Re: Groclin pokonał Wisłę! 05.04.03, 23:06 Czarny kon? Nie sadze. Caly mecz to dwa celne strzaly na bramke. A poniewaz byly to 100% sytuacje po nieudanych pulapkach ofsajdowych, Groclin zdobyl dwa gole. Poza tym mecz stal na fatalnym poziomie - zero skladnych akcji. Odpowiedz Link Zgłoś