Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Powitanie polskich szczypiornistów na Okęciu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 17:09
    Kocham rudych !!!!! ;)
    Obserwuj wątek
      • Gość: kuff ofermy IP: 80.54.5.* 05.02.07, 17:17
        uległy Niemcom.
        • Gość: grubasek Re: ofermy IP: *.limes.com.pl 05.02.07, 21:10
          zawsze sie znajdzie palant, ktoremu sie nie podoba. srebro to sukces!

zycze samych sukcesow naszej druzynie!
      • Gość: x Re: Powitanie polskich szczypiornistów na Okęciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 18:08
        ale oni ciebie NIE!!
      • Gość: ania Powitanie polskich szczypiornistów na Okęciu IP: *.chello.pl 05.02.07, 18:29
        Byli niesamowici!!!! BRAWO dla naszych szczypiorków:)
      • Gość: lidka Powitanie polskich szczypiornistów na Okęciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 18:30
        szkoda mi ich napradę dobrze grali, chyba się troszke przestraszyli swojego sukcesu, ale dobrze ze nasze gry druzynowe są w coraz lepszej kondycji
        • mapi7 Re: Powitanie polskich szczypiornistów na Okęciu 06.02.07, 01:46
          Brawo Drużyna!
          Szkoda, że transmisja powitania transmitowana była tylko w polsacie-sport,
          którego nie mam!!!
      • Gość: PP Powitanie polskich szczypiornistów na Okęciu IP: 193.178.184.* 06.02.07, 12:12
        Czyżby J. Wójcikowi pomyliły się dyscypliny sprotowe???
        • Gość: Karlos Pijak Wójcik IP: *.ols.vectranet.pl 07.02.07, 14:59
          A Wójcik "kasa misiu kasa" czego tam szukał? Pewnie chciał się załapać na
          darmową wódeczkę...
      • Gość: Hans-Joerg Wstyd mi za to co pokazali w finale... IP: *.stk.vectranet.pl 08.02.07, 11:11
        Chłopaki narobili nam wszystkim "smaka" na złoto - ale w finale "pokazali"
        klasę:/ Zagrali jak juniorzy - nie rozumiem jak w 2 dni mogli zatracić formę,
        skuteczność itd. Nie bójmy się tego stwierdzani - po prostu SPRZEDALI MECZ !!!

------------------
        Chciałbyś pograć na kompie w piłkę ręczną?? Znalazłem zajefajną gierę: League
        Handball Manager 2006. Podaję link:

www.balkan-football.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka