Gość: Kaska z Krakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 17:09 Kocham rudych !!!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grubasek Re: ofermy IP: *.limes.com.pl 05.02.07, 21:10 zawsze sie znajdzie palant, ktoremu sie nie podoba. srebro to sukces! zycze samych sukcesow naszej druzynie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Powitanie polskich szczypiornistów na Okęciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 18:08 ale oni ciebie NIE!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Powitanie polskich szczypiornistów na Okęciu IP: *.chello.pl 05.02.07, 18:29 Byli niesamowici!!!! BRAWO dla naszych szczypiorków:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Powitanie polskich szczypiornistów na Okęciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 18:30 szkoda mi ich napradę dobrze grali, chyba się troszke przestraszyli swojego sukcesu, ale dobrze ze nasze gry druzynowe są w coraz lepszej kondycji Odpowiedz Link Zgłoś
mapi7 Re: Powitanie polskich szczypiornistów na Okęciu 06.02.07, 01:46 Brawo Drużyna! Szkoda, że transmisja powitania transmitowana była tylko w polsacie-sport, którego nie mam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PP Powitanie polskich szczypiornistów na Okęciu IP: 193.178.184.* 06.02.07, 12:12 Czyżby J. Wójcikowi pomyliły się dyscypliny sprotowe??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karlos Pijak Wójcik IP: *.ols.vectranet.pl 07.02.07, 14:59 A Wójcik "kasa misiu kasa" czego tam szukał? Pewnie chciał się załapać na darmową wódeczkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans-Joerg Wstyd mi za to co pokazali w finale... IP: *.stk.vectranet.pl 08.02.07, 11:11 Chłopaki narobili nam wszystkim "smaka" na złoto - ale w finale "pokazali" klasę:/ Zagrali jak juniorzy - nie rozumiem jak w 2 dni mogli zatracić formę, skuteczność itd. Nie bójmy się tego stwierdzani - po prostu SPRZEDALI MECZ !!! ------------------ Chciałbyś pograć na kompie w piłkę ręczną?? Znalazłem zajefajną gierę: League Handball Manager 2006. Podaję link: www.balkan-football.com Odpowiedz Link Zgłoś