Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ręczna gra o lepsze jutro

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 16:06
    dumny piękny kraj robi coś z niczego. kocham to
    Obserwuj wątek
      • Gość: Nie-lekarz Nie ma na co czekać IP: 192.85.110.* 13.02.07, 16:09
        Panowie działacze, nie ma na co czekać, tylko trzeba wysyłać business plany z
        ofertą sponsoringu do możnych tego rynku. Na piękne oczy nawet wicemistrzom
        świata nikt nie da poważnych pieniędzy. Wiem, co piszę, bo pracuję w
        korporacji.
      • Gość: fan glogow IP: 83.167.246.* 13.02.07, 16:19
        Zapraszam do Glogowa tam boom na reczna trwa od lat,a co mecz jest 2 tys widzow
        i najlepsza atmosfera.
        • Gość: nafciarz takie tam o Orlenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 16:36
          ciekawe w koncu kogo bedzie sponsorowal nasz (tak wlasnie) Orlen ,bo pilarzy
          noznych to raczej tez nie z tego co widac .Mogliby w recznej ulokowac
          uczucia....
          • ivulspirit Re: takie tam o Orlenie 13.02.07, 17:21
            ok ale niech podpiszą długoterminową umowę sponsoringu np na 10 lat, a nie co
            roku wszyscy będą w strachu że się Orlen wycofa
      • Gość: dawck Ręczna gra o lepsze jutro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 16:38
        Zapraszamy do Kielc mamy nowa hale . ostatnio było 3100 wodzow.
        • Gość: ss Re: Ręczna gra o lepsze jutro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 17:24
          potwierdza - a przykład biznesowo - samorzadowy Korony tez daje do myślenia -
          jak chca to mozna zrobić
          oby hala w Kielcach miala takich ludzi z pomysłem a szybko i piłka reczna i inne
          fgry halowe bedą miały w kielcach czołowke Polski
        • Gość: vive Re: Ręczna gra o lepsze jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 20:42
          Po mistrzostwach hala w Kielcach na 3000 - 3500 osób to za mało gdy miasto
          aspiruje do stolicy piłki ręcznej w Polsce , nowa hala w Kielcach to ładny
          standard ale nic ponad przeciętność...
      • Gość: zniesmaczony Dziekujemy Radnym Lubina za hale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 17:17
        chcialem z tego miejsca podziekowac za zablokowanie budowy hali w Lubinie...nie
        ma jak to robic na zlosc mieszkancom i prezydentowi z innego
        ugrupowania...dzieki chlopakii dziewczyny
      • Gość: ... :)_ Re: Ręczna gra o lepsze jutro IP: *.cnb.com.pl 13.02.07, 17:35
        a ja jutro ma swoj mecz w reczna wiec trzymajcie kciuki .. :)
      • Gość: Jan Ręczna gra o lepsze jutro IP: *.dip.t-dialin.net 13.02.07, 18:41
        Naturalnie trzeba sie postarac o sponsorow i to nie tylko o jednego. SC
        Magdeburg ma ich przeszlo stu (100!) jak i wiekszosc klubow w Niemczech.
      • Gość: zks Ręczna gra o lepsze jutro IP: 85.134.173.* 13.02.07, 18:49
        Piłka ręczna - Płock
      • Gość: pies ogrodnika "TVPsport odbiera tylko Wildstein i Korzeniowski" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 19:28
        TVP Sport jest nadawane w formie kodowanej z satelity Astra i nic nie stoi na
        przeszkodzie, by podobnie jak TVP 3, program TVP Sport mógł być przynajmniej
        przez większość dnia odkodowany, by ewentualnie kodować jedynie ważne transmisje
        sportowe obwarowane prawami transmisji tylko na teren Polski. W ten sposób można
        by oglądać transmisje ze spotkań ligowych w całej Europie. Brawo Korzeniowski,
        tak Pan pojmuje misje telewizji i promocje sportu poprzez kodowanie sportowego
        kanału publicznej telewizji?

PS
        TVP Sport jest też w ofercie niektórych sieci kablowych i mającej śladową ilość
        abonentów cyfrowej platformie n.
        • Gość: billy Re: "TVPsport odbiera tylko Wildstein i Korzeniow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 20:33
          liga i mistrzó i wicemistrzów swiata znajduję sie za odrą w rfn.
      • Gość: Krzyś Ręczna gra o lepsze jutro IP: 194.146.219.* 13.02.07, 20:54
        Pani Andrzeju, a dlaczego myśli Pan o tym teraz, a nie od stycznia 06, pytanie
        także do działaczy-delegatów, na podstawie jakiej strategii i biznesplanu został
        dokonany wybór nowego przewodniczącego związku( obietnica srebrnego medalu na
        kolejnych mistrzostwach w 2007?), dlaczego do tej pory nie powstały spółki
        zarządzające rozgrywkami piłki ręcznej męskiej i żeńskiej(warto o tym
        pamiętać!.Co Pan robił przez ostatni rok w celu promocji piłki ręcznej? To takie
        kilka pytań, do których postawienia skłonił mnie powyższy artykuł.
      • Gość: Mario A ja jestem szczypiornistą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 21:06
        Liga mogła by być silniejsza.
      • Gość: jolanta jeszcze troche o Finale Mistrzostw Świata 2007 IP: *.range86-141.btcentralplus.com 13.02.07, 21:32
        Tak się składa, że byłam na finale w Kolonii i mam dwa spostrzeżenia:
        - sędziowie od pierwszych sekund robili wszystko, by Niemcy wygrali,
        naliczyłam z 20 ewidentnych oszustw.
        - kibice zachowywali się skandalicznie gwiżdżąc od pierwszych sekund,
        a na 10 minut przed końcem wznosząc jedną rękę i powtarzając "Sieg" [sig],
        zupełnie jak podczas hitlerowskich zjazdów NSDAP.

Taką dawkę nienawiści do Polaków to pamiętają tylko Ci co przeżyli wojnę.
        Ja byłam w szoku. Nienawidzę Niemców.
      • Gość: kibic po prostu Re: Ręczna gra o lepsze jutro IP: *.ianburke.co.uk 13.02.07, 21:40
        a PZPN gra o trwanie... brawo dla dzialaczy z Recznej ze przy tak malych
        srodkach potrafili stworzyc chlopakom takie warunki i taki klimat ze zdobyli
        srebrny medal!!!
      • zbyszek_i_krystek ciekawostka 13.02.07, 23:08
        Ciekawostka, jest nas dwóch,jesteśmy blizniakami tylko starsza nas rozpoznawuje - ja
        Zbyszek i moj brat Krystian, a wy macię jakies ciekawostki?
      • Gość: look Sukces rodzi sukces IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 00:00
        piłka ręczna to naprawde widowiskowy sport sytuacja zmienia się z minuty na
        minutę.Sam grałem w technikum w ręczną byłem nawet na jednych zawodach półfinale
        eliminacji wojewódzkich województwa podkarpackiego w Leżajsku na ladnej
        hali.Były to eliminacje młodzieżowych mistrzostw Polski .Kariery w piłce ręcznej
        nie zrobiłem a to tylko dlatego ze pojechałem na te zawody z przymusu chociarz
        lubiłem treningi.Byłem bramkarzem jak Szmal.Po zawodach gdzie nie przeszlismy
        dalej nasząsekcje rozwiązano w następnym roku powołano nową ale juznie miałem
        czasu na treningi wolałem noge.No i matura się zbliżała.
        • Gość: + i - Re: Sukces rodzi sukces IP: 213.199.198.* 14.02.07, 00:27
          kontynuuj. to moze byc dobra opowiesc :) a co do tekstu, to bardzo dobrze,
          kibice dzialaja. tak trzeba - walczyc o swoja dyscypline, manifestowac,
          probowac cos wymoc na dzialaczach, wladzach miejskich.
      • Gość: opty Re: Ręczna gra o lepsze jutro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 11:11
        dobrze,że coś się zaczyna dziać w piłce ręcznej, byle skutecznie,
        można skorzystać z doświadczeń siatkarskiego PLS-u

ucieszyła mnie wiadomość o możliwej reaktywacji WYBRZEŻA :))
        tzymam kciuki ,żeby sie powiodło
        • Gość: wisla.e-plock.pl Re: Ręczna gra o lepsze jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 10:22
          www.youtube.com/watch?v=rfKzew_krWw

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka