Gość: jesz polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 16:06 dumny piękny kraj robi coś z niczego. kocham to Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nie-lekarz Nie ma na co czekać IP: 192.85.110.* 13.02.07, 16:09 Panowie działacze, nie ma na co czekać, tylko trzeba wysyłać business plany z ofertą sponsoringu do możnych tego rynku. Na piękne oczy nawet wicemistrzom świata nikt nie da poważnych pieniędzy. Wiem, co piszę, bo pracuję w korporacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan glogow IP: 83.167.246.* 13.02.07, 16:19 Zapraszam do Glogowa tam boom na reczna trwa od lat,a co mecz jest 2 tys widzow i najlepsza atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nafciarz takie tam o Orlenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 16:36 ciekawe w koncu kogo bedzie sponsorowal nasz (tak wlasnie) Orlen ,bo pilarzy noznych to raczej tez nie z tego co widac .Mogliby w recznej ulokowac uczucia.... Odpowiedz Link Zgłoś
ivulspirit Re: takie tam o Orlenie 13.02.07, 17:21 ok ale niech podpiszą długoterminową umowę sponsoringu np na 10 lat, a nie co roku wszyscy będą w strachu że się Orlen wycofa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawck Ręczna gra o lepsze jutro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 16:38 Zapraszamy do Kielc mamy nowa hale . ostatnio było 3100 wodzow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Ręczna gra o lepsze jutro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 17:24 potwierdza - a przykład biznesowo - samorzadowy Korony tez daje do myślenia - jak chca to mozna zrobić oby hala w Kielcach miala takich ludzi z pomysłem a szybko i piłka reczna i inne fgry halowe bedą miały w kielcach czołowke Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vive Re: Ręczna gra o lepsze jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 20:42 Po mistrzostwach hala w Kielcach na 3000 - 3500 osób to za mało gdy miasto aspiruje do stolicy piłki ręcznej w Polsce , nowa hala w Kielcach to ładny standard ale nic ponad przeciętność... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Dziekujemy Radnym Lubina za hale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 17:17 chcialem z tego miejsca podziekowac za zablokowanie budowy hali w Lubinie...nie ma jak to robic na zlosc mieszkancom i prezydentowi z innego ugrupowania...dzieki chlopakii dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... :)_ Re: Ręczna gra o lepsze jutro IP: *.cnb.com.pl 13.02.07, 17:35 a ja jutro ma swoj mecz w reczna wiec trzymajcie kciuki .. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Ręczna gra o lepsze jutro IP: *.dip.t-dialin.net 13.02.07, 18:41 Naturalnie trzeba sie postarac o sponsorow i to nie tylko o jednego. SC Magdeburg ma ich przeszlo stu (100!) jak i wiekszosc klubow w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zks Ręczna gra o lepsze jutro IP: 85.134.173.* 13.02.07, 18:49 Piłka ręczna - Płock Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies ogrodnika "TVPsport odbiera tylko Wildstein i Korzeniowski" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 19:28 TVP Sport jest nadawane w formie kodowanej z satelity Astra i nic nie stoi na przeszkodzie, by podobnie jak TVP 3, program TVP Sport mógł być przynajmniej przez większość dnia odkodowany, by ewentualnie kodować jedynie ważne transmisje sportowe obwarowane prawami transmisji tylko na teren Polski. W ten sposób można by oglądać transmisje ze spotkań ligowych w całej Europie. Brawo Korzeniowski, tak Pan pojmuje misje telewizji i promocje sportu poprzez kodowanie sportowego kanału publicznej telewizji? PS TVP Sport jest też w ofercie niektórych sieci kablowych i mającej śladową ilość abonentów cyfrowej platformie n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: billy Re: "TVPsport odbiera tylko Wildstein i Korzeniow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 20:33 liga i mistrzó i wicemistrzów swiata znajduję sie za odrą w rfn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Ręczna gra o lepsze jutro IP: 194.146.219.* 13.02.07, 20:54 Pani Andrzeju, a dlaczego myśli Pan o tym teraz, a nie od stycznia 06, pytanie także do działaczy-delegatów, na podstawie jakiej strategii i biznesplanu został dokonany wybór nowego przewodniczącego związku( obietnica srebrnego medalu na kolejnych mistrzostwach w 2007?), dlaczego do tej pory nie powstały spółki zarządzające rozgrywkami piłki ręcznej męskiej i żeńskiej(warto o tym pamiętać!.Co Pan robił przez ostatni rok w celu promocji piłki ręcznej? To takie kilka pytań, do których postawienia skłonił mnie powyższy artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario A ja jestem szczypiornistą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 21:06 Liga mogła by być silniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolanta jeszcze troche o Finale Mistrzostw Świata 2007 IP: *.range86-141.btcentralplus.com 13.02.07, 21:32 Tak się składa, że byłam na finale w Kolonii i mam dwa spostrzeżenia: - sędziowie od pierwszych sekund robili wszystko, by Niemcy wygrali, naliczyłam z 20 ewidentnych oszustw. - kibice zachowywali się skandalicznie gwiżdżąc od pierwszych sekund, a na 10 minut przed końcem wznosząc jedną rękę i powtarzając "Sieg" [sig], zupełnie jak podczas hitlerowskich zjazdów NSDAP. Taką dawkę nienawiści do Polaków to pamiętają tylko Ci co przeżyli wojnę. Ja byłam w szoku. Nienawidzę Niemców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic po prostu Re: Ręczna gra o lepsze jutro IP: *.ianburke.co.uk 13.02.07, 21:40 a PZPN gra o trwanie... brawo dla dzialaczy z Recznej ze przy tak malych srodkach potrafili stworzyc chlopakom takie warunki i taki klimat ze zdobyli srebrny medal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek_i_krystek ciekawostka 13.02.07, 23:08 Ciekawostka, jest nas dwóch,jesteśmy blizniakami tylko starsza nas rozpoznawuje - ja Zbyszek i moj brat Krystian, a wy macię jakies ciekawostki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: look Sukces rodzi sukces IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 00:00 piłka ręczna to naprawde widowiskowy sport sytuacja zmienia się z minuty na minutę.Sam grałem w technikum w ręczną byłem nawet na jednych zawodach półfinale eliminacji wojewódzkich województwa podkarpackiego w Leżajsku na ladnej hali.Były to eliminacje młodzieżowych mistrzostw Polski .Kariery w piłce ręcznej nie zrobiłem a to tylko dlatego ze pojechałem na te zawody z przymusu chociarz lubiłem treningi.Byłem bramkarzem jak Szmal.Po zawodach gdzie nie przeszlismy dalej nasząsekcje rozwiązano w następnym roku powołano nową ale juznie miałem czasu na treningi wolałem noge.No i matura się zbliżała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + i - Re: Sukces rodzi sukces IP: 213.199.198.* 14.02.07, 00:27 kontynuuj. to moze byc dobra opowiesc :) a co do tekstu, to bardzo dobrze, kibice dzialaja. tak trzeba - walczyc o swoja dyscypline, manifestowac, probowac cos wymoc na dzialaczach, wladzach miejskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opty Re: Ręczna gra o lepsze jutro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 11:11 dobrze,że coś się zaczyna dziać w piłce ręcznej, byle skutecznie, można skorzystać z doświadczeń siatkarskiego PLS-u ucieszyła mnie wiadomość o możliwej reaktywacji WYBRZEŻA :)) tzymam kciuki ,żeby sie powiodło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisla.e-plock.pl Re: Ręczna gra o lepsze jutro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 10:22 www.youtube.com/watch?v=rfKzew_krWw Odpowiedz Link Zgłoś