Gość: ppp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 12:27 Nie ma jeszcze opinii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lete Hula Bula IP: 194.205.246.* 21.02.07, 12:42 zastanawiam się, dlaczego jest ten chłopiec powoływany do kadry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: a może by tak bez przekłamań Gazeto?? IP: *.chello.pl 21.02.07, 12:49 Normalnie szmatławiec się z robił z tego portalu i pisma. CO to za bzdury i podjudzanie przeciw Małyszowi. Jakie wyniki- a gdzie info o belkach, z których skakali? Gdzie info o fatalnych warunkach? Gdzie informacja o III treningu- na którym pan Adam był 2??? Czy to jest kpina czy poważna gazeta??? Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Re: a może by tak bez przekłamań Gazeto?? 21.02.07, 13:19 > Czy to jest kpina czy poważna gazeta??? To jest typowe dla dziennikarzy sportowych manipulowanie emocjami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: a może by tak bez przekłamań Gazeto?? IP: *.wcm.opole.pl 21.02.07, 14:43 Zdecydowanie kpin, juz nie kupuje tej "gazety" schodza na psy.. szmatławiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMaI Re: a może by tak bez przekłamań Gazeto?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 14:52 jakbys kupował to bys tego nie czytał ... a jak wiesz tutaj wersje zmieniaja sie po pare razy a w papierowej (zasadniczej dzialalnosci - portal jest dodatkiem) artykul wyglada inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigrin Re: a może by tak bez przekłamań Gazeto?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 18:47 No to leć na onet Ewciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Małysz czwarty na drugim treningu IP: *.athome240.wau.nl 21.02.07, 14:08 jupppiiii!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ra Małysz czwarty na drugim treningu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 14:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re:Ciagle z Polandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 17:10 Mala Mysza nic juz nie pokaze , jest po prostu przecietna i trzeba sie z tym pogodzic. A otwierajac inny watek , chcialbym zwrocic uwage szanownego polactwa na fakt , ze dostalista wy , Polacy w ostatnim czasie srodze w du psko w dwoch finalach Mistrzowstw Swiata od nas , Niemcow .Hehehe . Cos macie do nas pecha Polacy. Pierw 39 , potem Monachium w 74 , nastepnie Dortmund w zeszlym roku ,HIHIHI , no i wreszcie podwojny nockaut w finalach recznej i laskarzy.Zapamietajta to sobie tu i teraz Polacy , przeciw nam , Niemcow nie podskoczycie.Zawsze dostanieta w ryj. Tyle slow mojej do was ewangelii na dzisiaj. Wasz Schuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonus Re:Ciagle z Polandii IP: *.48-210-81.netia.com.pl 21.02.07, 17:18 No cóż, i tak to nie zmieni faktu, że niemcy to rasa ryjących świń i z ludzkością nie mają nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re:Ciagle z Polandii IP: *.48-210-81.netia.com.pl 21.02.07, 17:20 Jakaś tam schuja, zwykłe ścierwo czyli folksdeutch, co to ni pies ni wydra, a zwyczajne g..no. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re:Ciagle z Polandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 18:04 Widze , ze polactwo glosno pochrzakuje tutaj .Zwykle prosieki, a niektorz to pewnie knury.A do meritum , czyli do waszych polskich slabizn wobec nas , Niemcow to nie laska tu cos pochrzkac ? Tak to czuje , ze po prostu brak wam argumentow .Jestesta slabiutcy , Polacy. Z nami , Niemcami nie wygrata NIGDY , zawsze dostanieta od nas , Niemcow po du pskach. TAK JUZ JEST TEN SWIAT STWORZONY . Z pokora sie z tym pogodzta , ze my ,Niemcy zawsze jestesmy lepsi , na co podalem wam w poprzednim moim posie dowody rzeczowe.I papieza tez juz mamy naszego , niemieckiego na dodatek , i gaz dostaniemy rurociagiem polnocnym pod Morzem Wschodnim , czyli Ostsee , czy to sie wam , Polakom podoba czy tez nie.Hehehe.Wasz Schuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re:Ciagle z Polandii IP: *.chello.pl 21.02.07, 18:22 Hehehe Schuja- dowody jakie? rzeczowe? heheheheh Uwielbiam Cie po prostu- uważam, ze forum sportowe byłoby bez Twych jakże idiotycznie głupich postów nudne. Pozdrawiam aha- oglądaj Sapporo- będziemy mieć nowego Kinga. Bo Janek czytałam kiedyś CI się znudził. No to obaczym kto wygra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re:Ciagle z Polandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 18:51 Ewka , nie hlostaj mnie . Przecierzto co pisze ,nie adresuje do Ciebie i podobnym , lecz do tych , ktorzy od razu reaguja jak te wzorcowe wprost przyklady polactwa powyzej .A czy moje posty sa idiotyczne lub glupie ,ie jestem tak bardzo przekonany. Pobudzaja polactwo do reakcji i to mi wystarczy. Madra glowa sie nimi nie przejmuje, buce reaguja od razu jak byki na czerwien. Zjednym ale , reaguja jak byki ale bez jajec.Pa Ewka ,na dwa tygodnie na Slowacje tam wydawac moje ojraszki , polactwo na nie nie zasluguje.Ide a zaklad ,ze Mala Mysz NIC nie wygra. Liczy sie tylko I plac oczywiscie, zadnego tam polackiego liczenia punktow do 10 miejsca . A ostatnie MS w biegach narciarskich , gdzie Niemcy objely zasluzona role DOMINATORA, hehehe.To zdanie oczywiscie , niewatpliwie nie do Ciebie Ewka . Pucio , pucio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re:Ciagle z Polandii IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.07, 19:02 Wiesz Schuja, jest taka zagadka geograficzna: Gdzie leżą Niemcy? Wiesz gdzie? Pod Stalingradem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re:Ciagle z Polandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 19:21 Hehehe, dobre ale juz stare pod kazdym wzgledem. A tak cos blizej o tym , ze wam w sporcie rowno lejemy , ni huhu, co ? Wiekszego poczucia niedowartosciowania niz wy , Polacy czujecie wobec nas , Niemcow nie wykazuje ZADEN INNY NAROD na swiecie wobec kogokolwiek innego. Wasze kompleksy wobec niemieckosci sa wieksze niz Everest.Nawet ten wasz debil od szkol pieprzyl cos ostatnio , ze niedlugo w UE obejmie polroczne kierownictwo SLOWIANSZCZYZNA , majac na mysli Slowenie .Ale to musi byc dla znajacego swoja wartosc osobista inteligentnego Polaka uczucie goryczy i ponizenia , ze ten kabotyn w tej masie tak go probuje DOWARTOSCIOWAC .Bylbym Polakiem , bylby to dla mnie powod skarzyc tego Sowianina do sadu o obraze godnosci osobistej .Przeciez on tak bredzil ,jako urzedujacy czlonek polskiego rzadu.Dosyc . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re:Ciagle z Polandii IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.07, 19:47 W sporcie nas Schuja lejecie, ale kobiety macie tak paskudne, że pod tym względem lejemy was 100 razy bardziej niż wy nas w sporcie. A tę zagadkę znasz: Skąd polski turysta wie, że przekroczył granice Polski i Niemiec? Krowy stały się ładniejsze od kobiet. Też stara, ale jakże aktualna! MOŻE za pare lat w jakimś ważnym sporcie was zlejemy, ale NA PEWNO i za parę i za wiele lat wasze kobiety będa paskudne. Wolę żyć w kraju pięknych kobiet i kiepskiego sportu niż na odwrót. To ty Schuja, biedaku, tak musisz się sportem entuzjazmowac, bo na co masz biedaku popatrzeć? Ja ci Schuja współczuję, ale dlaczego ci się gorycz kącikamy ust wylewa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re:Ciagle z Polandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 20:14 Rzeczywiscie urodziwe tam macie , np Justyna Kowalczyk , ta mloda od tenisa no a przede wszystkim ta piekna polowica tego kaczora albo ta Fatygujaca sie.Jak na nie patrze ,dostaje chwilowej na szczescie impotencji .Popatrz natomiast na nasza slicznotke niemiecka Magdalene Neuner , podwojna zlota medalistke ostatnich MS w biegach narciarskich , ktore medalowo ZDOMINOWALY Niemcy .Na wasze dziewuchy napatrze sie dosyc w wystawach na okreslonej ulicy w Hamburgu.Prawie wszystkie sa od was.Fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re:Ciagle z Polandii IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.07, 20:19 Prawie wszystkie kuryw u was są od nas, bo na wasze nawet wy nie możecie patrzeć. Justyna Kowalczyk, czy "ta młoda od tenisa" i tak sa ładniejsze od 90% Niemek, o czym doskonale wiesz. Fotyga i Kaczorowa - przynaje, wygladaja jakby prosto od was przyjechcaly, ale to wyjątki, o czym też świetnie wiesz. Ponieważ jestes fanem sportu mam dla ciebie kolejną zagadkę: Kto ma iloraz inteligencji 216? Odpowiedż: Niemiecka drużyna piłkarska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re:Ciagle z Polandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 21:20 Zkaczorowa i te druga zapominasz , ze one na dlugie lata beda reprezentowaly typ kobit - Polek .Co do IQ 216 , MYSLALEM , ZE PISZESZ O MNIE . Musialbym cie skorygowac , opusc z tego 20 i trafiles. Co prawda czytajac moje mysli i uwagi kazdy od razu daje mi taki wlasnie wysoki IQ oraz jako Niemcowi.Hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mihoo Re:Ciagle z Polandii IP: *.aster.pl 21.02.07, 19:17 ale piszesz z polskiej neostrady jakos :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re:Ciagle z Polandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 19:25 Schuja jest , jeszcze w Polandii na dlugim i zasluzonym wypoczynku, to dlaczego nie mam uzywac waszej neo? .Za skomplikowane , nic nie pomoge na to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re:Ciagle z Polandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 23:15 Mihoo, pewnie niedokładnie śledzisz forum sportowe. Schuja pisze z polskiej neostrady bo jest Polakiem z krwi i kości, na co dzień mieszka w Gorzowie i wozi z Niemiec na lawecie stare, lekko "bite" mondeo, astry i golfy trójki. Ma zapewne swoiste poczucie humoru i udając Niemca próbuje robić wokół siebie szum, zrywając boki na widok histerycznych nieraz reakcji dających się wypuszczać rodaków :-) Niech mu będzie na zdrowie, ja na ten przykład też się czasem lubię pośmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Part Małysz czwarty na drugim treningu IP: *.ztpnet.pl 21.02.07, 17:08 pierwszy:) forza Adaś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Na razie trudno coś wnioskować ale teza: złoto!!! IP: 62.233.164.* 21.02.07, 17:29 Pamiętacie Predazzo? Trzeba wierzyć w Adasia! fototel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Małysz czwarty na drugim treningu 21.02.07, 18:07 Leeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Cieszy rowna forma Stefana Huli IP: *.server.ntli.net 21.02.07, 18:49 Cieszy równa forma stefana huli. chlopak nie schodzi ponizej 90 metrow. tak trzymaj bocku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Cieszy rowna forma Stefana Huli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 23:18 Nie gadaj! Stefan? ponad 90 na każdym treningu ?! Tożto kawał świata za bulą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Munio Małysz czwarty na drugim treningu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 20:31 Przestańcie pisać jak malkontenci , nie równa forma, nie ładny skok.... narzekania narzekania w tych newsach aż oczy i uszy bolą. Jak nie umiecie się cieszyć z tego co macie to zostawcie białe miejsce dla kogoś kto napisze coś co będzie podtrzymywało na duchu tych którzy to przeczytają a nie "media bez wyrazu" może wy jesteście z Izraela?? Adam nie czytaj co to piszą na tym "psełdo portalu" Jesteś najlepszy ale nie którzy Polacy nie umią się cieszyć z tego co mają. Lepiej chwalić to co nie nasze. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Małysz czwarty na drugim treningu 21.02.07, 21:54 na psim polu niemców nie mogli pochować to psy ich chowały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Małysz pierwszy na drugim treningu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 10:57 Wygrał w takim stylu, jak wygrywa od lat Mistrzostwo Polski. Drugi Ammann stracił 6,5 metra, trzeci Jacobsen 8m. Oby tak jutro :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Wszyscy nasi w konkursie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 11:46 Jo hoł hoł hoł, wszyscy czterej Polacy wystąpią w jutrzejszym konkursie - Kamil Stoch przed momentem objął prowadzenie w serii kwalifikacyjnej, 134,5 m ! Odpowiedz Link Zgłoś