Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kubica: Byłem na to przygotowany

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 10:31
    Dobrze było, ale team order musi być :( Brawo Kimi!
    Obserwuj wątek
      • Gość: P Trzymam kciuki, za 3 tygodnie kolejny sprawdzian IP: *.chello.pl 18.03.07, 10:39
        Powoli krystalizuje się, kto ile będzie znaczył w tym sezonie. Robercik ma
        szanse na niejedno podium i tak o tym myślmy!
        • Gość: keke Re: Trzymam kciuki, za 3 tygodnie kolejny sprawdz IP: 89.174.33.* 18.03.07, 13:26
          szkoda roberta że jeźdźi na takim marnym sprzęcie.
          • manhu Re: Trzymam kciuki, za 3 tygodnie kolejny sprawdz 18.03.07, 13:32
            Marnym? Czy mam dodać, że jedynie 4-ech kierowców ma lepszy sprzęt, 16-tu gorszy. Renault ciułając punkciki będzie miał kłopoty pobić BMW-nawet jak się będzie psuło.
            • robertw18 Ferrari, Mercedes, BMW... 18.03.07, 19:00
              Tak to na razie wygląda, chociaż BMW się psuje, więc może spaść. A i Ferrari też nie jest bezbłędne, chociaż najszybsze.
              P. Kubica powinien mieć co najmniej 6-te miejsce
              Pozdr.
              • badjuk Re: Ferrari, Mercedes, BMW... 19.03.07, 00:25
                BMW - Bedziesz Miał Wydatek
      • aka76 Re: Kubica: Byłem na to przygotowany 18.03.07, 10:39
        Znowu z podkulonym ogonem. To takie typowe dla Polaków, wycofać się, jak coś
        idzie nie tak, a swoją drogą to dziwne, że tylko Kubicy takie rzeczy się
        przytrafiają, a Haidfeldowi nie. Czyżby jakiś mały sabotażyk?
        • Gość: dd Re: Kubica: Byłem na to przygotowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 10:44
          > Znowu z podkulonym ogonem. To takie typowe dla Polaków, wycofać się, jak coś
          > idzie nie tak, a swoją drogą to dziwne, że tylko Kubicy takie rzeczy się
          > przytrafiają, a Haidfeldowi nie. Czyżby jakiś mały sabotażyk?

głupiś jak lewy but Edgara. Kubica po prostu inaczej jeździ. toć czytaj że jak
          mówi że jechał szybciej od heidfelda to znaczy że jechał ostrzej i sprzęt nie
          wytrzymał. a to o sabotażu... ręce opadają. to ty byś zatrudniał kierowcę
          autobusu za grube pieniądze po to aby mu przed kursem spuszczać płyn hamulcowy??
          Myślenie rodem z Bolandii.
          O jakim ogonie piszesz? mial racje - w sporcie trzeba wygrywac a nie włóczyc sie
          po ogonach. są przyjemniejsze sposoby na zarabianie pieniędzy - nie wymagające
          takiego zaangażowania.
      • Gość: Prawdziwy Kibic Re: Kubica: Byłem na to przygotowany IP: *.gdynia.mm.pl 18.03.07, 10:43
        Kubica nigdy nie będzie traktowany przez władze Team'u tak samo jak Heidfeld.
        Jego bolid będzie miał częściej awarie.
        • manhu Re: Kubica: Byłem na to przygotowany 18.03.07, 13:36
          Gość portalu: Prawdziwy Kibic napisał(a):
          > Kubica nigdy nie będzie traktowany przez władze Team'u tak samo jak Heidfeld.
          > Jego bolid będzie miał częściej awarie.
          Panie Prawdziwy Lamer, jak się nie znasz nic a nic to milcz. BMW zależy na jak najlepszym wyniku zespołu BMW! Co najwyżej mogłyby być "team orders".
      • Gość: jakez55 Start Mu nie wyszedł... IP: *.tktelekom.pl 18.03.07, 10:51
        najlepiej, bo Hamilton /też debiutant/ minął Go jak ,,dziecko,,. Czy skutkiem
        tego nie było, ze ,,dociskał,, za bardzo ? Ale wszystko jeszcze przed Nim. A
        FERARRI - GENIALNE !
        • Gość: P Start wyszedł, ale bardziej skorzystał LH z tego IP: *.chello.pl 18.03.07, 11:05
          Zaryzykowałbym twierdzenie, że gdyby nie ten manewr, podobno przypadkowy ze
          strony Lewisa, to nie byłby on na podium. Robert mu niechcący znacząco pomógł.
      • pierrecruise Gdyby objaj nie dojechali to by BMW miało wyścig 18.03.07, 11:01
        wstyd i hańba
      • Gość: P Ależ to Polsat skomercjalizował... IP: *.chello.pl 18.03.07, 11:14
        ...ale widać jest to jedyna efektywna droga do popularyzacji tego sportu wśród mas.
        Poza tym, Zientarski senior to Kaczyński dziennikarstwa motoryzacyjnego. Moje
        jest najmojsze i tylko ja mam moralne prawo przedstawiania wydarzeń i brylowania
        w studoi, czekałem na tę sprawiedliwość od wojny!
        • ciass Zientarski komentował? U to klapa. Nie lubie go. 18.03.07, 11:24
          Drażni mnie program który z synem prowadzi. To DUŻY minus dla polsatu w takim
          razie.
          • Gość: P Zient w studio, live commentary to Borowczyk,czyli IP: *.chello.pl 18.03.07, 22:46
            czyli "pan Emmm-eeee". :)
      • Gość: oko1 Ważniejsze jest co woli szef zespołu chłopcze. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 18.03.07, 11:20
        Możesz usłyszeć: wole tego młodego Niemca od Kubicy.
      • Gość: nekia0000 Re: Kubica: Byłem na to przygotowany IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.07, 11:25
        Jak ktos nie umie pływac to mowi ze woda rzadka
        • Gość: hanys Re: Kubica: Byłem na to przygotowany IP: *.pools.arcor-ip.net 18.03.07, 11:53
          a na co on liczyl? myslal moze ze jest Schumacherem?to szmaciaz
          • Gość: niemiec Re: Kubica: Byłem na to przygotowany IP: *.pools.arcor-ip.net 18.03.07, 12:40
            hanys napisał:

> a na co on liczyl? myslal moze ze jest Schumacherem?to szmaciaz

Hanys ty nie na dajesz sie zeby czyscic buty Kubicy!

Robert jest bardzo zdolnym zawodnikiem, i duma polakow. Wreszcie ktos ze
            wchodniej czesci Europy doszlusowal do Formuly 1. Wiadomo ze trudno wywalczyc
            dobra pozycje w takim doborowym towarzystwie.
            Nie sadze zeby Robert ukonczyl sezon 2007 na 1 miejscu, ale z pewnoscia
            dostarczy nam jeszcze wiele radosci :) czego mu zycze.
            • mil1231 Na pweno będzie wyzej od Heidfelda 18.03.07, 13:01
            • Gość: hanys Re: Kubica: Byłem na to przygotowany IP: *.pools.arcor-ip.net 18.03.07, 13:42
              to ty mu zyczysz, on jest za cienki
          • Gość: konio Re: Kubica: Byłem na to przygotowany IP: 89.174.33.* 18.03.07, 13:34
            Wracaj do zmywania garów buraku za 4 euro/h
          • elbor38 Re: Kubica: Byłem na to przygotowany 18.03.07, 15:54
            Synek, a co to jest "szmaciaz"? Po jakiemu to? W słowniku czegoś takiego nie ma...
      • Gość: smiacz Biegi trzeba umiec zmieniac.... :-)))) IP: *.adsl.alicedsl.de 18.03.07, 12:32
        • Gość: pocalujta_wujta Biegu w BMW zmienia hydraulika a nie czlowiek IP: *.nwrk.east.verizon.net 18.03.07, 16:16
          To jest skrzynia sekwencyjna i nie ma pedalu sprzegla. Zmienia hydraulika/elektormechanika. Kierowca
          tylko wlacza tzw. padles ktore daj elektryczny sygnal do zmiany w gore lub w dol.

To sa skrzynie ktore w drogowych BMW sa znane pod nazwa SMG (ja mam taka w moim BMW, ale nie tej
          generacji i z pewnoscia nie te wyscigowa z F1). Nie bylbys w stanie zmienic tak szybkoo i gladko biegu
          jak te skrzynie - po prostu niemozliwe. Natomiast z powodu predkosci zmian dzieja sie tam rozne
          rzeczy czego Kubica doswiadczyl.

Owszem robi sie tzw. blip na downshift (zmiana w dol wymaga zwiekszenia obrotow po to by nie bylo
          szarpniecia ktore moze spowodowac utrate przyczepnosci a kiedys kiedy nie bylo synchonizatorow
          mogla zniszczyc skrzynie), ale chyba juz nie w tak szybkich skrzyniach. To musi robic mechanika za
          czlowieka
      • Gość: Łada_Samara BMW - Bardzo Mierny Wóz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 12:38
        ...niemiecki złom - auto dla łysych bejsboli
        • Gość: hanys Re: BMW - Bardzo Mierny Wóz... IP: *.pools.arcor-ip.net 18.03.07, 12:40
          mazy ci sie niemieckie auto? to nie maly fiat ty polusie
          • Gość: pfk Re: BMW - Bardzo Mierny Wóz... IP: *.chello.pl 18.03.07, 17:48
            fiat nie jest polski, ty hanysie
            a jeśli już mowa o narodowościach, to inna włoszczyzna wygrała z tą niemiecką
            super bryką
      • Gość: przegrzmot Massa,to jest klasa ! IP: *.dyn.iinet.net.au 18.03.07, 12:56
        • mil1231 Massa nie dokonał niczego wielkiego. 18.03.07, 13:00
          Porównując np. do Kimiego w 2002 roku w Australii, gdy startując z samego końca
          stawki przyjechał 3-ci to był dopiero wyczyn!albo Schumacher na Monaco rok temu
          gdzie na torze na ktorym nie ma praktycznie mozliwości wyprzedzania z
          ostatniego przyjechał piaty po jexdzie godnej siedmiokrotnego mistrza świata.
      • Gość: Kibic Kubica: Byłem na to przygotowany IP: *.centertel.pl 18.03.07, 13:03
        Robert. Moje gratulacje. Jechałeś wspaniale. Jestem dumny, że mam zaszczyt
        Tobie kibicować. To co już osiągnąłeś w życiu to coś wspaniałego. Będziesz
        wielkim mistrzem. A do tych osób, które tak zawzięcie krytykują Kubicę. Trochę
        pokory panowie i kultury. Robert osiągnął to wszystko dzięki talentowi i
        ciężkiej pracy. Moich szanownych przedmówców proszę o kulturę. Nie opluwajcie
        teamu BMW, gdyż to oni dali Robertowi szansę. Żeby coś komentować trzeba mieć o
        tym temacie jakieś pojęcie. Jeszcze raz gratulacje dla Roberta. Pozdowienia dla
        wszystkich PRAWDZIWYCH kibiców F1.
        • mil1231 jesli chodzi o kilku tutaj to banda nieudaczników 18.03.07, 13:08
          zbierajacych w Niemczech szparagi, stad ich frustracja. Zera w Niemczech, zera
          tutaj -rozumiesz- nie należy brać ich serio!Kubica rulez!!!
          • Gość: hanys Re: jesli chodzi o kilku tutaj to banda nieudaczn IP: *.pools.arcor-ip.net 18.03.07, 13:43
            ty szparagu, nie dostales w niemczech pracy bo jestes len
            • mil1231 praca w Niemczech to dno dla podludzi 18.03.07, 13:54
              rtakich jak wy hanysy! zarabiacie tam grosze i nie umwywacie się do naszej
              klasy średniej.
              • Gość: Polak w Niemczech Re: praca w Niemczech to dno dla podludzi IP: *.adsl.alicedsl.de 18.03.07, 17:51
                Moglbym cie kupic przyglupie razem z cala rodzina za to co tutaj zarabiam :)
                • Gość: mil1231 bauahhahahaha!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 17:55
                  zarabiasz grosze!!jesteście tam nikim! stary, ja tu jestem panem a ty tam??
                  nawet nie porównuj się.
                  • laziorzymss Re: bauahhahahaha!!! 18.03.07, 19:05
                    to ty jestes nikim!!! Chciałbyś być taki człowiekiem jakim jest Robert!!!
                    • Gość: mil1231 Re: bauahhahahaha!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 20:34
                      o czym ty do mnie pie..sz??
                  • laziorzymss Brawo Robert!!! 18.03.07, 19:06
                    Ja jestem zadowolony z tego co pokazał Robert.Widać że samochód jest szybki,
                    tylko ta skrzynia biegów dokucza już od testów. Mam nadzieję że panowie z BMW
                    zaradzą temu i nie będzie takich wpadek....No cóż...niemiecka technologia zawodzi:D
      • Gość: jasio55 Kubica: Byłem na to przygotowany IP: *.versanet.de 18.03.07, 13:25
        Jaka to typowa polska dyskusja.WSTYD!!!
        • mil1231 Polacy się tu nie spierają, a jeśli, to 18.03.07, 13:28
          merytorycznie natomiast zakompleskione hanysy chcą nam tę dume odebrać i
          wyleczyc swoje kompleksy.
          • Gość: hanys Re: Polacy się tu nie spierają, a jeśli, to IP: *.pools.arcor-ip.net 18.03.07, 13:45
            komu,wam? polakom ze wschodu?zza buga albo jeszcze dalej?wy nie macie dumy.
            • mil1231 Polacy to dumny i wspaniały naród! 18.03.07, 13:55
            • Gość: P Chlapcy, dajcie se spokój :) IP: *.chello.pl 18.03.07, 22:52
              Wszyscy jesteście fajni póki nie gadacie bzdur
      • Gość: Zyrafa Nudziara IP: 200.219.168.* 18.03.07, 13:27
        Kubica, po prostu nudzisz, zarznales skrzynie biegow i tyle.
      • Gość: opus zen Kjubica car is kaput! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 13:37
        kolejny pajac w objazdowym cyrku Bernie Ecclecstone
        • Gość: hanys Re: Kjubica car is kaput! IP: *.pools.arcor-ip.net 18.03.07, 13:46
          i to jeszcze jaki pajac
          • Gość: P Kimś trzeba być choćby "takim pajacem" IP: *.chello.pl 18.03.07, 22:59
            Problem właśnie tu tkwi: możesz być pajacem w cyrku Berniego, możesz być do
            końca życia sielskohaziajskim pajacem w kaloszach, kwestia wyboru i osiągnięcia
            wybieranego celu. Szkoda, że zamiast prowadzić fajną, może nawet ambitną
            dyskusję, dajecie tylko upust swoim kompleksom. I to jest tu smutne, bynajmniej
            nie lekko wadliwa skrzynia biegów BMW. Tę zespół z pewnością wkrótce poprawi, a
            ci wieczni malkontenci pozostaną tam, gdzie byli zawsze.
      • Gość: Marek Kubica: Byłem na to przygotowany IP: *.centertel.pl 18.03.07, 15:35
        Ale mnie ten gościu (Kubica) wnerwia!!! Jego chłodne wypowiedzi, profesjonalizm,
        zero emocji! Adam walczył jak heros z wiatrem, stracił 1 miejsce w pucharze
        świata, ale wierzę, że kryształowa kula będzie jego. A tu całkiem inny typ
        sportowca, chłodny opanowany z milionami w kontrakcie. Zero sympatii!!
        Zmień się Robercie K., albo spadaj ze swoimi komentarzami
        OK, jesteś jednym z najlepszych na świecie w swojej konkurencji, powodzenia.
        • larryleffer Re: Kubica: Byłem na to przygotowany 18.03.07, 16:45
          Bo Małysz to mały kurdupel, który wysoko lata bo jest mały i lekki. Opanowanie
          to 99% sukcesu w F1. Ja nie lubię za to takich krdupli co nie potrafią
          przeanalizować swojej pozycji i błędów i tylko pieprzą, że będą się starali i że
          na pewno się uda.
      • Gość: xyz Kubica:" Byłem na to przygotowany" - i ja tez IP: *.dsl.bell.ca 18.03.07, 18:14
        jak ktos nie radzi sobie ze zmiana biegow - to wiadomo , ze popsuje skrzynie;
        lepiej wzieli by tego goscia co uciekl tym policjantom - widac ,ze dobry jest
      • Gość: iw Kubica: Byłem na to przygotowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 18:16
        "byłem na to przygotowany" - bzdura - co najwyżej wiedział, że może się to
        stać - a to różnica - gdyby był na to przygotowany - jechałby może bardziej
        zachowawczo i może ukończyłby wyścig w końcu N.H. ukończył. Ale walka była ok.
      • walsingam apel do szefostwa gazeta.pl 18.03.07, 18:29
        Bardzo proszę o wprowadzenie obowiązku logowania bo to forum to juz nawet nie
        jaskinia trolli ale szmabo gorsze niż forum onetu.
        • Gość: P wiesz, ja się nie loguję, ale staram jakoś tam... IP: *.chello.pl 18.03.07, 23:01
          .. sklecić kilka wyrazów, żeby się potem tego nie wstydzić.
      • Gość: felek usa Re: Kubica: Byłem na to przygotowany IP: 63.117.245.* 18.03.07, 21:34
        kubica nic nie osiagnie
        to widac po nim jest cienki
        ja bym moim lexusem go zmiotl
        tylko wstyd polsce przynosi
        • Gość: mechanik Re: Kubica: Byłem na to przygotowany IP: *.n4u.krakow.pl 18.03.07, 23:22
          Pismactwo nadęło balon z Kubicą,frajerstwo uwierzyło,że to geniusz,a teraz kac.
      • Gość: jan Kubica: Byłem na to przygotowany IP: *.cc.swin.edu.au 19.03.07, 00:46
        Brawo Panie Robercie!!!
        Nalezy miec klase aby byc kims na podium - Pan ja ma

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka