Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

REAL goni czołówke....!!!

26.11.01, 08:54
    Wszystko co miało przegrać przegrało..:-)))
    Barcelona-Atlethico Bilbao 1-2
    Mallorca - Deportivo 4-1 !!!:-)
    Villarreal-Alavés 1-0
    Real Sociedad-Valencia 2-0

Rayo Vallecano-REAL MADRID 0-3!
    Real ma już tylko 4 pkt. straty do lidera Deportivo!
    Pościg trwa.....!!!

REAL CAMPEONE!

Pozdr.

Obserwuj wątek
      • pc Re: REAL goni czołówke....!!! 26.11.01, 10:15
        No właśnie! Jakoś w sobotę nie znalazłem wątku "Barca znowu przegrała. Ale mam
        radochę". Po prostu, w odróżnieniu od sympatyków (i sympatyczek :] ) Barcy,
        Realiści zakładają nowe tematy po swoich wygranych meczach, a nie przegranych
        meczach konkurentów ( i dobrze, bo ogrom takich wątków zaśmieciłby szybko
        forum)! :-)

Tak trzymać, Real niby tak zawodził aż tu nagle tylko 4 pkt. straty do lidera.
        Morientes chyba się wkurzył że chcą Szewczenkę sprowadzić...

Pozdr.

• Gość: eustus Re: REAL goni czołówke....!!! IP: *.g-em.pl 26.11.01, 10:24
        Jest dobrze, będzie lepiej. Morientes oszalał - ostatnio cienił tak
        maksymalnie, że już na nim postawiłem krzyżyk :), a teraz koleś strzela po 2
        bramki w meczu. Do tego Zidane chyba wreszcie złapał wiatr w żagle i w co
        drugim meczu jest najlepszym graczem Królewskich. Jednak ten rok będzie nasz!!!
      • Gość: Przemas Re: REAL goni czołówke....!!! IP: *.pde.philips.com 26.11.01, 10:50
        No cóż, należy mieć tylko nadzieję, że ta wasza cholerna passa nie potrwa
        długo. Faktem jest, że macie wybitne szczęście, od kilku kolejek cała Liga gra
        dla was. Deportivo bardzo regularne - wygrywa wszystko w domu, przegrywa
        wszystko poza nim, Valencia bezbarwna (i pomyśleć, że Cupera krytykowali za
        mało efektowną grę! teraz Benitez nie tylko nic w tej kwestii nie zmienił, to w
        dodatku prawdopodobnie wywali dwóch swoich najbardziej kreatywnych graczy -
        Aimar i Kily'ego). O Barcie lepiej nie wspominać, ręce mi opadają (dlatego też
        nie napalałem nię zbytnio wyczynem na Anfield). Gdyby którykolwiek z tych
        zespołów grał na miarę oczekiwań, a przede wszystkim na miarę swoich
        możliwości, miałby kilkunastopunktową przewagę nad Realem. Niestety jest
        inaczej... Taka jest już La Liga, każdy może przegrać z każdym, i w tym tylko
        pokładam nadzieję, że Real nie zdobędzie tytułu. W końcu nie dokonał wczoraj
        jakiegoś niesamowitegi wyczynu, pokonał czerwoną latarnię ligi...
        Pozdr
        • Gość: M Re: REAL goni czołówke....!!! IP: *.chello.pl 26.11.01, 14:32
          Gość portalu: Przemas napisał(a):

> Gdyby którykolwiek z tych
          > zespołów grał na miarę oczekiwań, a przede wszystkim na miarę swoich
          > możliwości, miałby kilkunastopunktową przewagę nad Realem. Niestety jest
          > inaczej...

Gdyby to Real grał od początku na miarę swoich możliwości, to on by miał taką
          przewagę nad resztą.
          • Gość: Luxc Re: REAL goni czołówke....!!! IP: 213.17.164.* 26.11.01, 15:06
            Wrrrrrrrrr banda bogatych bubków rządzi. Może chociaż zostawią komuś LM.
            Mimo wszystko gratuluję Campo :)
            Pozdro dla reszty
            • campo Re: REAL goni czołówke....!!! 26.11.01, 15:46
              Gość portalu: Luxc napisał(a):

> Wrrrrrrrrr banda bogatych bubków rządzi. Może chociaż zostawią komuś LM.
              > Mimo wszystko gratuluję Campo :)
              > Pozdro dla reszty

Zazdrościsz?!:-) Wstydziłbyś się Luxc:-)))))
              Nie! Pierwszego miejsca w Lidze Mistrzów nikomu nie oddamy! Drugie, trzecie,
              piąte, dziesiąte tak, ale pierwszego NEVER!!!:-)))

Dzięki za gratulacje Luxc:-)
              REAL-JUVE w finale LM 2002 ?

Pozdr.

• Gość: Przemas Re: do M IP: *.pde.philips.com 26.11.01, 15:38
            Gość portalu: M napisał(a):

> Gość portalu: Przemas napisał(a):
            >
            > > Gdyby którykolwiek z tych
            > > zespołów grał na miarę oczekiwań, a przede wszystkim na miarę swoich
            > > możliwości, miałby kilkunastopunktową przewagę nad Realem. Niestety jest
            > > inaczej...
            >
            > Gdyby to Real grał od początku na miarę swoich możliwości, to on by miał taką
            > przewagę nad resztą.

Stary, mówię o sytuacji, jaka mogła być w kontekście katastrofalnych występów
            Realu na początku sezonu, a więc o tym, w jaki to sposób nikt nie potrafił
            wykorzystać ich słabości.
            • Gość: Hierro Real IP: *.el-4100100.acn.pl 26.11.01, 17:46
              Mnie najbardziej cieszy dobra postawa Zidana - bo do kasy jaka zaplacili za Fgo
              juz przywyklismy ale Zidane do niedawna nie zachwycal ale teraz... poezja!!!
              Potrzebny juz tylko swietny srodkowy obronca i drugi ktory bedzie gral
              wymiennie z Hierro - starosc nie radosc :) Jesli chodzi o atak to jesli
              Morientes nie spocznie na laurach to drzyj Europo nie przed Tercetem ale
              Kwartetem w ofensywie
              pozdrowienia dla wszystkich hinchas
              • Gość: capulet Re: Real IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 26.11.01, 18:23
                eee
                nie przesadzacie trochę?
                przed tą kolejką nie było żadnych podobnych głosów, aż tu nagle Real goni
                czołówkę i ten rok będzie jego?
                trochę zimnej krwi i cierpliwości...
      • morel REAL goni czołówke, ale... 26.11.01, 20:29
        ...i tak bramkę kolejki strzelił Rivaldo :)))
        Barca campeon !!!
        pzdr.
      • Gość: PannaA Re: REAL goni czołówke....!!! IP: 62.153.128.* 28.11.01, 13:09
        ehhhh campo... mam nadzieje ze spotkamy sie pod koniec sezonu ...jak barca
        wygra mistrzostwo spani i lige mistrzöw...
        • Gość: campo Do PannyA IP: 212.244.177.* 28.11.01, 14:47
          Witaj;-)
          A juz myslałem że nie dopiszesz się do tego sympatycznego wątku:-))
          Wiesz, przez jakiś czas (od środy do niedzieli) myślałem sobie, że królewskich
          w tym sezonie będzie czekać ciężka walka z Barceloną o zwyciestwo w La Lidze i
          Lidze Mistrzów. Jednak po ostatnim spotkanu Barcelona-Bilbao odetchnąłem z
          ulgą:-)

Pozdrawiam,
          życząc wielu zwycięstw Barcelonie
          (niekoniecznie w La Lidze i LM :-)) )
          • Gość: PannaA Re: Campo IP: 62.153.128.* 30.11.01, 10:20
            a jednak...real chce za 200 mil. (!!!!!!!) Szewczenka wykupic...Milan chyba
            sie na ten transfer zdecyduje.....
            • Gość: Przemas Re: Campo IP: *.pde.philips.com 30.11.01, 10:47
              Dodajmy, że chodzi o 200 mln DM. Nie zmienia to faktu, że osiągamy granice
              absurdu. W rozliczeniu do Mediolanu ma się udać jeden z najbardziej
              utalentowanych defensywnych pomocników w Europie, Ivan Helguera. Gratuluję
              decyzji! Spoko, na jego miejsce za rok zostanie ściągnięty Patrick Vieira, za
              kolejną rekordową sumę. To zaczyna być niezły kabaret.
              Pozdr
              • Gość: Luxc Re: Do Przemasa IP: 213.17.164.* 30.11.01, 12:20
                Gość portalu: Przemas napisał(a):

Spoko, na jego miejsce za rok zostanie ściągnięty Patrick Vieira, za
                > kolejną rekordową sumę. To zaczyna być niezły kabaret.

Nie zostanie ściągnięty - Vieira po mistrzostwach świata idzie do Juve (też za
                jakieś koszmarne pieniądze)

Campo - finał Real - Juve, nadal w to nie wierzę, chociaż wczoraj Leverkusen
                dostało straszne baty na Stadio Delle Alpi :), przy odrobinie szczęścia, kto wie.
                Trezeguet prowadzi z 6 bramkami w LM !
                Pozdrawiam
      • Gość: luty Re: REAL goni czołówke....!!! IP: 10.129.131.* 30.11.01, 11:00
        Mam nadzieje,że Real zniszczy w sobote Osasune.
        • campo Re: REAL goni czołówke....!!! 30.11.01, 12:03
          ...i ja mam taką nadzieję, choć 4-1 w zupełności by wystarczyło :-)

Pozdr.
          • Gość: Przemas Re: REAL goni czołówke....!!! IP: *.pde.philips.com 30.11.01, 12:43
            Jak to macie nadzieję? To nie jesteście pewni? Cóż za brak wiary w siebie!
            Nadzieję to ja mogę mieć, że Barca powtórzy swój wynik z Alaves sprzed roku i
            wygra wyjazd 1-0. Wtedy to nawet przełknę 4-1 Realu.
            Pozdr
            • pc Re: REAL goni czołówke....!!! 01.12.01, 10:08
              Czytaj uwaznie. Wiadomo ze Real wygra, ale nie jest
              pewne, czy zniszczy rywala :)
              • campo Re: REAL ma tylko 2 pkt. straty do lidera! 03.12.01, 11:08
                Bravo Real !!!
                Miał być pogrom,...było 2-1. Też dobrze!:-)))
                Lider już czuje oddech krolewskich,bowiem strata do Betisu wynosi tylko 2 pkt.
                A więc juz niedługo zmiana lidera La Ligi.
                Morientes znowu strzelił gola i robi wszystko żeby Perez nie wymienil go na
                Szewczenke...:-)))

Pozdr.
                • Gość: air_d Re IP: *.man.polbox.pl 03.12.01, 14:40
                  no i alaves na topie, dobre :))
                  barca slabo bo brak mysli trenerskiej, real słaby i wygrywa, liga generalnie
                  strasznie ciezka i wyrownana
                  real za pare chwil sprzeda wszystkich pomocnikow def i obroncow a po boisku
                  biegac beda gwiazdy ktore beda same grac , nie bedzi edruzyny..
                  co do barcy to przynajmniej zaden inny klub na swiecie nie ma takich oddanych i
                  wiernych kibicow jak barcelona, przezyjemy duzo ale sie na pewno doczekamy
                  sukcesow
                  barca forever!
                  ps. pozdrawiam wszystkie fanki barcy, wiem ze sa najfajniejsze na swiecie :))
                  (mialem okazje byc w barcelonie i przekonac sie na wlasnej skorze)
                  moze by zorganizowac spotkanie fanow barcy - pomysly prosze kierowac na forum
                  bezp do mnie :))
                • Gość: mat Re: REAL ma tylko 2 pkt. straty do lidera! IP: *.mofnet.gov.pl 03.12.01, 15:08
                  Mistrzem i tak bedzie Deportivo.
                  Szkoda tylko, ze w tym sezonie traci tak duzo bramek.
                  hej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka