Gość: muvon200 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 17:34 Gdzie oni mają głowę. Jadą o złote kalesony czy co? Po Emilu to drugi zawodnik na L4. Kto będzie jeździł? Moze Świstek pietrek :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 78 Re: Klecha się rozwalił IP: *.e-wro.net.pl 26.03.07, 18:55 wiem, bylem widzialem nie wygladalo to za ciekawie po starcie zczepil sie ze Swiderskim i mocno przekoziolkowali. Swider wstal, a Krystian odjechal karetka do parkingu (na noszach i w gorsecie). Karetka nie pojechala do szpitala wiec chyba nie jest zle. Co do dzisiejszego meczu to jestem w lekkim szoku. Okon wymiata jak dziki (dobre starty, choc jeden mial lotny), Stachu daje rade, Siopek (to juz wogle jakas masakra chyba przegral tylko jeden bieg), Andreas klasa swiatowa (po nieudanych startach objezdza wroclawian jak chce na jednym luku - ku oczywistym jeku zawodu kibicow gospodarzy :)))) no i najwieksze zaskoczenie - szczepan walczak jakich mialo jak rozumiem wts bez dwoch liderow (Crumpa i Hansa), ale polec 33:57 na wlasnym torze z kandydatem do spadku?! darlem sie w nieboglosy na trybunie glownej jak bydgoszczanie wygrywali biegi :) Mam nadzieje, ze w lidze tez bede mial tu powody do radosci ;0 wiem, wiem TO TYLKO sparingi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biim Re: Klecha się rozwalił IP: *.as.kn.pl 26.03.07, 19:43 Widziałes ale chyba inne zawody. Z Klechą upadek miał Słaboń, a karetka pojechała ,ale nie do parkingu tylko do szpitala.A na trybunie nikt sie nie darł tym bardziej po bydgosku))) Oj poniosła fantazja kolegę.Co do meczu to rzeczywiscie Polonia dysponowała bardzo dobrymi startami i to był cały klucz do zwyciestwa.Jonsson miał kosmiczne motorki a tak poza tym to pierwsze koty zapłoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 78 do Biim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 08:19 w momencie wypadku zadzwonil do mnie kumpel i mi gitare zaczal zawracac, wiec moglem dobrze nie widziec aha, pozdrowienia dla tablicy swietlnej - fajnie dzialala ale zal dupke sciska troche ze takie smary dostal MISTRZ POLSKI hm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biim Re: do Biim IP: *.as.kn.pl 27.03.07, 22:47 Tak płakałem całą noc ))))))))Chłopaczku w lidze nie wyjdziecie z trzydziestu i wszyscy o tym wiedzą, tylko nie ty, bo pewnie jestes niewidomy czy cuś tam...hehehe.Pozdrawiam CZABAN MÓWI... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speed Re: Klecha się rozwalił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 19:59 Qu...e , miejmy nadzieje, że nic sie nie stało poważnego, oto wypowiedź z forum Naszych NetFansów : Zawodnik nadal przebywa na obserwacji, ale już niedługo powinny nadejść wiadomości o jego stanie zdrowia. Wszystkich kibiców uspokaja mechanik, Janusz Borzeszkowski: - Myślę, że skończy się na poobijaniu - powiedział przed chwilą. Oby ! Trzymam kciuki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speed Tylko poobijany...ufff :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 20:46 Na razie odetchnąłem z ulgą : www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4&k1_id=44&k2_id=100&dzial_id=355&news_id=184037 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: br594 Re: Klecha się rozwalił IP: *.chello.pl 26.03.07, 21:53 Całe szczęście, że nic groźnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speed Re: Klecha się rozwalił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 00:40 na szczęście tylko groźnie to wyglądało : www.sebafoto.com/402-7699/upadek-krzysztof-slabon-krystian-klecha/ Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Klecha się rozwalił 27.03.07, 20:35 Ok dziś jeździł w psaringu chyba. Jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: METANOL [...] IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.07, 08:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś