Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

no to druga czworka

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 19:33
    whiltshire znowu sie skompromitowal i mam cicha nadzieje,ze to juz jego
    koniec. szkoda, bo potencjal ma spory.
    wroca loram i krzyzaniak. spokojnie sie utrzymamy ale trzeba to powiedziec
    wprost. W TYM ROKU POLONIA W DRUGIEJ CZWORCE. ujmy to nie przynosi ale skoro
    tak sie stalo to trzeba zaoszczedzic tyle ile sie da i myslec o przyszlym
    sezonie. trudno, nie mozna co roku byc dmp.
    ktos wie ile bylo oficjalnie ludzi na gp?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kamil Re: no to druga czworka IP: 213.77.40.* 18.05.03, 20:36
        Podobno 25 tys.
      • Gość: SDB Re: no to druga czworka IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.05.03, 20:58
        Gość portalu: MONK napisał(a):

> whiltshire znowu sie skompromitowal i mam cicha nadzieje,ze to juz jego
        > koniec. szkoda, bo potencjal ma spory.
        > wroca loram i krzyzaniak. spokojnie sie utrzymamy ale trzeba to powiedziec
        > wprost. W TYM ROKU POLONIA W DRUGIEJ CZWORCE. ujmy to nie przynosi
        czyżby?

ale skoro
        > tak sie stalo to trzeba zaoszczedzic tyle ile sie da i myslec o przyszlym
        > sezonie. trudno, nie mozna co roku byc dmp.
        Czyzbys sie upił z rozpaczy?

> ktos wie ile bylo oficjalnie ludzi na gp?
        Niczego to nie zmieni jeśli masz na mysli długi.
        • sdb Re: no to druga czworka 18.05.03, 22:14
          Gość portalu: SDB napisał(a):

> Gość portalu: MONK napisał(a):
          >
          > > whiltshire znowu sie skompromitowal i mam cicha nadzieje,ze to juz jego
          > > koniec. szkoda, bo potencjal ma spory.
          > > wroca loram i krzyzaniak. spokojnie sie utrzymamy ale trzeba to powiedziec
          >
          > > wprost. W TYM ROKU POLONIA W DRUGIEJ CZWORCE. ujmy to nie przynosi
          > czyżby?
          >
          >
          > ale skoro
          > > tak sie stalo to trzeba zaoszczedzic tyle ile sie da i myslec o przyszlym
          > > sezonie. trudno, nie mozna co roku byc dmp.
          > Czyzbys sie upił z rozpaczy?
          >
          > > ktos wie ile bylo oficjalnie ludzi na gp?
          > Niczego to nie zmieni jeśli masz na mysli długi.

Informuje ze nie jestem faktycznym autorem tego posta. Przepraszam.

SDB
          • Gość: Mario Re: no to druga czworka IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 22:29
            Ta druga wypowiedź mnie uspokoiła :)
          • Gość: iks Re: no to druga czworka IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.03, 11:19
            Kochani,
            Martwi mnie wasz minorowy nastrój. Głowy do gory, przeciez coraz bardziej pewna
            strata szans na 1sza 4ke to jeszcze nie powod do złamywania rak. Trzeba po
            prostu racjonalnie ocenic swoje "chciec i móc", wypieprzyc z klubu to co
            najdrozsze, sprobowac sprowadzic "to co najlepsze" i znow bedzie dobrze.
            Prawda, jakie to wszystko proste?
            • Gość: MONK Re: no to druga czworka IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.03, 13:26
              tez tak mysle, ale trzeba skonczyc te sny o potedze w tym roku. spokojnie
              dojechac do konca tego sezonu.
              sa plusy w tym roku - zaskakujaca postawa robackiego, z ktoreo robi sie
              przyzwoity zawodnik.
              • Gość: Łysy Re: no to druga czworka IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 14:39
                Jesli nie wejdziemy do pierwszej czworki kryzys finansowy jeszcze sie poglebi.
                Kibica nie bedzie sie chcialo chodzic na mecze z Wybrzezem czy Polonia Pila. W
                obecnej sytuacji (kontuzje Lorama i Krzyżaniaka), przy obecnej dyspozycji
                niektorych zawodnikow (Kowalik, Wiltshire) wejscie do czworki walczacej o
                medale bedzie bardzo trudne ale jeszcze mozliwe
      • Gość: fin Re: no to druga czworka IP: *.atr.bydgoszcz.pl 19.05.03, 16:28
        Gość portalu: MONK napisał(a):

> whiltshire znowu sie skompromitowal i mam cicha nadzieje,ze to juz jego
        > koniec. szkoda, bo potencjal ma spory.

Ja bym wolał, żeby to był wreszczie koniec Kowalika. Bo kompromituje się bez
        przerwy, a potencjał ma prawie zerowy.

> wroca loram i krzyzaniak. spokojnie sie utrzymamy ale trzeba to powiedziec
        > wprost. W TYM ROKU POLONIA W DRUGIEJ CZWORCE.

Byli tacy, co mówili to już na początku sezonu.

> ujmy to nie przynosi ale skoro
        > tak sie stalo to trzeba zaoszczedzic tyle ile sie da i myslec o przyszlym
        > sezonie.

Zaoszczędzić na następny sezon??? Najpierw trzeba ustabilizować sytuację
        finansową klubu i wyjsć z długów. Czarno to widzę. Nie będzie frekwencji na
        stadionie kiedy Polonia będzie walczyć w drugiej czwórce (no chyba że będzie
        wręcz tragicznie i zaczniemy walczyć o utrzymanie, wtedy będzie trochę ludzi).
        Pozdr
        • Gość: MONK Re: no to druga czworka IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.03, 17:59
          przed sezonem nie bylo najmniejszych powodow zeby prognozowac druga czworke.
          polonia z loramem, krzyzaniakiem oraz whiltshirem i kowalikiem (dwaj ostatni w
          formie z zeszlego sezonu) nie kwalifikowala sie znacznie wyzej niz 5-6
          pozycja. co stalo sie potem to wiadomo.
          wyjsc z dlugow mozna na dwa sposoby; redukowac wydatki albo zwiekszac
          przychody. kibice nie chodza na mezcze wiec ta druga metoda odpada (a nie
          chodza nie dlatego, ze nie ma pierwszej czworki bo od poczatku roku w
          bydgoszczy nie bylo wiecej niz 7 tys.). pozostaje ciecie wydatkow i tutaj
          trzeba sie wykazac, w gruncie rzeczy dzialacze juz to robia - (chociaz to
          takie poruszanie sie po cienkim lodzie - poki co wygrali to co bylo do
          wygrania i przegrali te mecze, ktorych nie daloby sie rozstrzygnac na nasza
          korzysc). do tego trzeba caly czas szukac drugiego sponsora ; zima bedzie za
          pozno. warto rozmawiac z browarami - sytuacja dot. sponsoringu moze sie
          zmienic; w takiej sytuacji mielibysmy na starcie przewage nad innymi klubami.

paradoksalnie te wszystkie kontuzje moga nam pomoc. bardzo duzo oszczedzamy na
          ewentualnych kosztach jazdy lorama i krzyzaniaka.

mam tylko nadzieje, ze dzialacze rzeczywiscie placa zawodnikom na biezaco;
          moze to oznaczac utrzymanie obecnego skladu na nastepny sezon - a to podstawa
          do potencjalnych wzmocnien (ale to chyba kwestia kilku lat).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka