Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

"Kwinto" wrócił, Lech wygrał

IP: *.icpnet.pl 29.04.07, 22:24
    żenujący mecz, beznadziejne zmiany, nie licząc oczywiście wejścia Quinterosa.
    Kolejny fatalny występ zakrzewskiegoi tanevskiego, których trzeba jak
    najszybciej się pozbyć, bo z tej mąki chleba nie będzie. reszta też niczym
    specjalnym się nie wyróżniła
    Obserwuj wątek
      • Gość: ffmarkus Re: "Kwinto" wrócił, Lech wygrał IP: *.icpnet.pl 30.04.07, 09:22
        Owszem mecz nie był wysokich lotów, ale brak zaangażowania tłumaczyc można serią
        ciężkich pojedynków w najbliższych 3 tygodniach. Po co więc się przemęczać w
        takim meczu jak ten z Łęczną?
        • Gość: mat Re: "Kwinto" wrócił, Lech wygrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 09:56
          Niczym nie da sie wytlumaczyc tego co robil Pitry w drugiej polowie i tego, ze
          Smuda go nie zdjal wczesniej po tym, co ten zawodnik wyprawial.

Jesli chodzi o Henryego to mimo, ze w tym meczu nie pokazal nic nadzwyczajnego
          to gdy sie na niego patrzy, na to jak prowadzi pilke, jak pewnie ja przyjmuje,
          od razu widac jak ogromna jest przestrzen miedzy nasza liga i
          naszymi "gwiazdami" a takimi jak on, ktorzy w sumie nie naleza nawet do
          europejskich sredniakow.

I jeszcze rzecz, ktora mnie nurtuje.
          Niedlugo mecz z Legia, bilety sprzedane juz dawno. Sadzac po liczbie wpisow na
          roznych forach od kibicow, ktorzy sa "tymi prawdziwymi" a ktorzy nie dostali
          biletow, smiem twierdzic ze polowe stadionu stanowic beda ludzie, dla ktorych
          jest to pierwszy mecz w Poznaniu albo jeden z pierwszych. I tu pojawia sie moje
          pytanie: o ktorej trzeba przyjsc, zeby wejsc na stadion? Widzac co ludzie robia
          z biletami przy bramkach i ile trwa srednio przejscie przez takowa podczas
          meczu typu Leczna, na ktory wiadomo, ze chodza karnetowcy i wierni kibice,
          czyli ludzie, ktorzy z systemem kasowania biletow sa obyci. Jakosc samych
          bramek tez nie jest super -czas reakcji na bilet i to, ze czesto sie zacinaja
          albo wyskakuje blad kodu itp. Skonfrontujcie to z ponad 10 tysiacami ludzi,
          ktorzy bilet na Lecha maja pierwszy raz w reku!
          • Gość: XXL Stare bajki ........ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 10:41
            Mecz wygrany, "Kwinto" wrócił do gry, Kotor ma znów konto czyste .....
            Suuuuuper.
            Nie tak do końca. Kiedy wreszcie przestaniemy sie mamić opowiastkami w stylu -
            za trzy tygodnie ważny mecz więc trzeba się oszczędzać ... to są profesjonaliści
            czy jakieś znajdy ? Słaby przeciwnik daje szansę jak nigdy do przećwiczenia
            kilku zagrań i trzeba takie momenty wykorzystywać. Czy tak świetnie ten zespół
            gra, że juz tego nie potrzebuje ? Dlaczego zadowala ich tak mizerny wynik który
            przez nieuwage może pozbawić zespół kilku punktów. Nie wyobrażam sobie klubów z
            europy zachodniej grajacej tak niefrasobliwie.
            Co do starań poszczególnych piłkarzy. Oni nie staraja sie, nie walczą o
            pozostanie w Lechu ... dlaczego ? Bo i tak pozostana. Znaja sytuacje od środka,
            wiedzą dobrze co sie świeci ... więc po co sie przemęczać. Przewietrzania składu
            Kolejorza i tak nie będzie ......

Najwazniejsze - nie obrażajmy kibiców !!! Czy ktos chodzi co mecz na trybuny czy
            tylko raz, dwa razy do roku nie ma żadnego znaczenia. Ważne, że jest i kibicuje.
            Ktos powie pikniki .... i dobrze, a jak wyglada gra naszego ukochanego zespołu
            ... piknikowo, nawet bardzo piknikowo - niestety.
            • Gość: proh Re: Stare bajki ........ IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.05.07, 11:51
              Nie bądźcie tacy surowi!
              To, że mecz był we większości nudny mi nie przeszkadza. Powiczyliśmy nową
              piosenkę , kiełbaski zapachniały z grilla i w ogole było gites. Jestem
              przekonany, że na ległej nie będzie takiego problemu o jakich piszecie, bramki
              bilety kibicowanie itp. Wierzcie mi na ległej będzie doping jak sie patrzy.
        • Gość: Jim Re: "Kwinto" wrócił, Lech wygrał IP: *.um.poznan.pl 30.04.07, 14:58
          Po to że zapłaciłem za cały bilet, a nie za jedną piątą. Jeżeli starają się
          tylko w meczach z Legią i Wisła to niech na inne wpuszczają za 1 zł.
          • Gość: mat Wietrzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 15:17
            Musi byc wietrzenie w tej druzynie inaczej nie bedzie ona dlugo jeszcze wielka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka