Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dzień zwycięstwa Rosji

IP: *.chello.pl 09.05.07, 16:54
    Rosja mistrzem świata! РОССИЯ! Brawa dla naszych Braci. Шайбу, шайбу!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Mołodcy Brawo Sborna !!!!!!! IP: *.elpos.net 09.05.07, 16:57
        Oby to był początek do dalszych sukcesów rosyjskiego hokeja. Шайбу, Шайбу !!
        • Gość: Janek Re: Brawo Sborna !!!!!!! IP: *.chello.pl 09.05.07, 17:23
          Brawo!! Przepiekny mecz, wspaniala 4 bramka!
          Tak trzymac!!!

Pozdrawiam.

ps. nie wszyscy polacy sa zakompleksionymi idiotami.Pamietajcie to.
          • Gość: cyberchmura Re: Brawo Sborna !!!!!!! IP: *.chello.pl 09.05.07, 17:58
            Ja zakomplesionego idotę się nie uważam,ale rosjan jako braci nie traktuje, co
            nie zmienia faktu,że młode pokolenie rosyjskiego hokeja ma sznase zdomniowac
            dyscypline na wiele lat.
            • Gość: Janek Re: Brawo Sborna !!!!!!! IP: *.chello.pl 09.05.07, 18:13
              > Ja zakomplesionego idotę się nie uważam,ale rosjan jako braci nie traktuje,

No i bardzo dobrze.Przeciez kazdy narod sie sklada z jednostek a kazda jednostka
              jest inna.Nie mozna wszystkich garnac do jednego wora. Czy to do wora braci, czy
              to "niebraci". Kazdy kto tak robi posluguje sie stereotypami, uprzedzeniami,
              mitami etc., a zatem wykazuje ograniczenie inteligencji, horyzontow umyslowych.

> co nie zmienia faktu,że młode pokolenie rosyjskiego hokeja ma sznase zdomniowac
              > dyscypline na wiele lat.

tutaj jestem tego samego zdania.I szczerze im tego zycze, bo podoba mi sie jak
              graja.

pozdrawiam.
            • jack.flash No i potem grac w NHL 09.05.07, 20:12
      • Gość: lolo [...] IP: *.chello.pl 09.05.07, 17:08
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: kacap_z_moskwy Dzień zwycięstwa Rosji IP: *.pppoe.mtu-net.ru 09.05.07, 17:31
        Dzien Zwyczestwa obchodzimy dzisaj!!! A nie wczoraj. Czech kaput. I bylo to
        widacz jusz odrazu.
      • Gość: kaman przy takim "sędziowaniu" nim im nie podskoczy IP: *.devs.futuro.pl 09.05.07, 17:38
        parodia.
        • Gość: taki sobie gość Re: przy takim "sędziowaniu" nim im nie podskoczy IP: *.174.unknown.vectranet.pl 09.05.07, 17:45
          wg takich "kibiców" jak ty obiektywne sędziowanie byłoby tylko wtedy, gdyby
          Rosjanie cały mecz grali w czwórkę, a jeszcze lepiej w trójkę. A tak w ogóle -
          to współczuję ci - miałeś dzisiaj kiepskie popołudnie - nieprawdaż - "kibucu"?
          • Gość: mathom Re: przy takim "sędziowaniu" nim im nie podskoczy IP: 217.153.156.* 09.05.07, 19:54
            I tak wam dalozymy w:
            siatkowke,
            pilke reczną,
            judo,
            lataniu precyzyjnym,
            lataniu szybowcowym
            A poza tym jakby 3/4 dowolnego kraju afrykanskiego na syberie wyslali to tez by
            sie na lyzwach nauczyli jezdzic. Wielkie mi phi...
            • obraza.uczuc.religijnych To Polacy to gorzej niż lud afrykański... 09.05.07, 20:00

• Gość: neeo Re: To Polacy to gorzej niż lud afrykański... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 21:00
                tja... tylko nawet afrykanie nie wtargnęli nigdy jak swołocz na teren obcej
                ambasady...
                • Gość: baleron Re: To Polacy to gorzej niż lud afrykański... IP: 24.66.94.* 09.05.07, 21:31
                  Bracia Slowianie do gardel sobie skacza a ludom afrykanskim sie dostaje.
                  A ja wam mowie Slowianie: przynajmniej w Afryce wodki jak swinie nie chleja
                  i w rynsztokach nie leza.
                  Zamiast z wyzszoscia spogladac na innych popatrzcie krytytcznie na siebie.
        • Gość: Janek Czyli przy jakim, yntelygencie? IP: *.chello.pl 09.05.07, 17:46
          Sugerujesz, że wygrali 4:0 dzięki sędziom?
          Ośmieszasz się, gościu, na całej linii.
          Śmiem mniemać,że nawet tego meczu nie oglądałeś, nie mówiąc o pozostałych w tych
          mistrzostwach.
          Ahh ta zazdrość...pamiętam dokładnie to samo się działo jak CSKA wygrywało
          puchar UEFA.
          • obraza.uczuc.religijnych Niektórzy nie potrafią zdobyć się na obiektywizm 09.05.07, 17:59
            i wypisują bzdury. Niestety trudno to ignorować.
          • Gość: Polak CSKA Moskwa to klub fiutina- nikt normalny go nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 21:36
            lubi
      • Gość: piotrek Dzień zwycięstwa Rosji IP: *.tychy.msk.pl 09.05.07, 17:57
        Witam,Rosjanie powolutku idą na mistrza,tylko pytanie kto zajmie druga lokatę,a
        kto trzecią?
      • obraza.uczuc.religijnych Teraz czas na Słowaków!!! 09.05.07, 18:00
        Slovenskooo!!
      • Gość: j-23 [...] IP: *.hsd1.pa.comcast.net 09.05.07, 18:33
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • flyb52 Dzień zwycięstwa Rosji 09.05.07, 19:15
        Czesi, trudno. To tylko gra. Rewanz w nastepnym roku. Czesi glowa do gory.
      • ksks3 Dzień zwycięstwa Rosji 09.05.07, 19:20
        Gratulacje!!!!!
        Kto jak kto, ale Rosjanie umieją grać w hokeja.
      • mil1231 Ma rację, po co tu się pchacie? 09.05.07, 19:40
        • obraza.uczuc.religijnych Jacy wy? 09.05.07, 19:51
          Poza tym komentujemy wynik i mecz Rosja-Czechy
          • Gość: Polak wy od ruskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 21:33
      • Gość: kow3l Re: Dzień zwycięstwa Rosji IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.07, 21:05
        Rosjanie zawsze byli slawni z najlepszego metra i wspanialych szkol hokejowych,
        duzej liczby lodowisk. Gratuluje im,bo raz ze trzymalem za nich kciuki, dwa ze
        byli w tym meczu o klase lepsi niz Czesi. Jedynie druga tercja byla wyrowna,
        dwie pozostale to dominacja rosjan. Czesi mieli szczescie,ze po pierwszej
        tercji nie bylo wszystko pozamiatane;-)
      • Gość: j-23 Pozwolcie ze powtorze innymi slowy IP: *.hsd1.pa.comcast.net 09.05.07, 22:02
        Nie szanuje Was nasi "kochani" wschodni sasiedzi. Spapraliscie 60 lat z histori
        naszego kraju wiec nie oczekujcie ze bede Wam kibicowal. A jesli Wy chcecie
        kibicowac reprezentacji Rosji robcie to u siebie w kraju. Dziekuje, do
        widzenia, mam nadzieje ze Rosja przegra natepny mecz, nastepny i nastepny i
        wszystkie mecze w przyszlosci nie tylko w hokeja.
        • mil1231 przyłączam się-także nieznosze Rosji z tego samego 09.05.07, 22:19
          powodu. (jako państwa)
        • Gość: janosik6 j-23ty zakompleksiony szczuropolaczku IP: 85.73.97.* 09.05.07, 22:23
          zaczij se masowac skronie bediesz mial debilu polaczku latwiejsze wyproznianie.
          • mil1231 spieprzaj kacapobolszewiku 09.05.07, 22:42
        • bibicz Re: Pozwolcie ze powtorze innymi slowy 09.05.07, 22:29
          ale z was matoly. a znasz chociaz jednego rosjanina? niemcow tez nienawidzisz? i
          szwedow za potop szwedzki? czesi tez nas powinni nieznosic za '68?
          • mil1231 pozwól że wyjaśnię ci kilka spraw: 09.05.07, 22:41
            1. mam kilku znajomych Rosjan- nie każdy jest debilem.
            2. Niemcy wiedzą czego się dopuścili i uznali swoja winę.
            3. W 1968 Polska nie istniała- to nie było nasze panstwo i nikt nie może mieć
            pretensji do Polaków za komuszego potwora- co najwyżej do ruskich- oni
            pociagali za sznurki.
            4. zamknij się jak cos ci sie nie podoba- jak lubisz to kretynskie
            pseudomocarstwo to sław je na radzieckim forum.

nie pozdrawiam
            • bibicz Re: pozwól że wyjaśnię ci kilka spraw: 10.05.07, 02:03
              1. mam kilku znajomych Rosjan- nie każdy jest debilem.
              rozumiem ze wiekszosc to jednak debile. przyjaznisz sie debilami? wielkoduszne
              2. Niemcy wiedzą czego się dopuścili i uznali swoja winę.
              bo niemcy to kraj demokratycny. dlatego, ze postkgbowcy nie chca rozliczac sie z
              preszloscia, w ktorej oni i ich ziomale nie zapisali sie najlepiej dykredytujesz
              caly narod??
              3. W 1968 Polska nie istniała- to nie było nasze panstwo i nikt nie może mieć
              pretensji do Polaków za komuszego potwora- co najwyżej do ruskich- oni
              pociagali za sznurki.
              o przepraszam.. to nie polscy zolnierze tam poszli? a dleczego rumunia nie
              wziela w tym udzialu? jestes totalnie niekonsekwentny. winami wladz zsrr
              obciazasz caly rosyjski narod (stalin byl gruzinem, gruzinow tez nienawidzisz?)
              a jezeli polacy daja ciala, to tlumaczysz, ze to nie my, to nasze wladze
              4. zamknij się jak cos ci sie nie podoba- jak lubisz to kretynskie
              pseudomocarstwo to sław je na radzieckim forum.
              a kto powiedzial, ze to forum jest polskie? internet jest miedzynarodowy. i
              zaden normalny czlowiek nie wprowadza narodowej cenzury. ja lubie rosjan, nie
              trawie putina podobnie jak wszystkich bandziorow tego swiata. a sfrustrowanych i
              ograniczonych palantow ziejacych nienawiscia jest mi zal
              • Gość: maarcin Re: pozwól że wyjaśnię ci kilka spraw: IP: *.magma-net.pl 10.05.07, 12:43
                Rumunia tez nie istniała do 1990 roku, a jednak do robienia porządku na
                Czechosłowacji się nie przyłączyli, podobnie jak do bojkotu Olimpiady w Los Angeles.
                Jak się chce, można powiedzieć NIE.
                Pozdrawiam
        • Gość: Janek ok, mimo ze szkoda mi slow na ciebie, odpisze.. IP: *.chello.pl 09.05.07, 23:33
          > Nie szanuje Was nasi "kochani" wschodni sasiedzi. Spapraliscie 60 lat zhistori
          > naszego kraju

Kto ci spapral? Ci hokeisci? Czy moze ten co tu wyrazil radosc, ze druzyna jego
          kraju wygrala? Co oni wszyscy maja do polityki czy historii?
          Chcesz zeby sie cala Rosja, caly jej narod odwdzieczyl sie polakom ostra
          nienawiscia?Bedziesz w tedy szczesliwysz?
          Na szczescie narazie tak jeszcze nie jest, lecz jestesmy na najlepszej drodze ku
          temu.
          serwisy.gazeta.pl/tokfm/4,59306,,,,4117434.html
          > wiec nie oczekujcie ze bede Wam kibicowal.

czy ktos Ci kaze? Jedyne czego sie oczekuje od cywilizowanego czlowieka, to
          cywilizowanego zachowania - bez obelg, chamstwa, nienawisci. To charakteryzuje
          odpowiedni poziom rozwoju inteligencji i kultury. Najwyrazniej ty z tym masz
          problem, kolego.
          Ty swoim chamstwem przekonujesz wszystkich myslacych tylko do jednego - zes
          "cham ze wsi".(nie ujmujac ludziom ze wsi)

> A jesli Wy chcecie kibicowac reprezentacji Rosji robcie to u siebie w kraju.

Gosciu, ja jestem polakiem, mieszkam sobie od urodzenia w Warszawie i tez
          kibicuje Rosji, bo to zajebisty zespol hokejowy, bo moja swietnie grajacych
          zawodnikow, bo podoba mi sie styl ich gry itd.Ale to nie oznacza kolego, ze
          bylem na uslugach kgb i wielbie stalina:/
          Jezeli tak sadzisz, to przyro mi, ale jestes idiota i powinienes popracowac nad
          soba.

> Dziekuje, do
          > widzenia, mam nadzieje ze Rosja przegra natepny mecz, nastepny i nastepny i
          > wszystkie mecze w przyszlosci nie tylko w hokeja.

Kazdy psychiatra ci powie, ze masz kompleks, kolego...ale to juz twoj problem,
          ze nie che tego sobie uswiadomic.

• Gość: Polak Rosja Polski nienawidzi, kacapie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 00:21
            • Gość: Janek lol:)) jeszcze tylko okrzyku "Legia - miszcz!" ... IP: *.chello.pl 10.05.07, 01:08
              ..i bedziesz prawdziwym typem imbecyla.

ehh, widze ze ciezki los cie musial spotkac.
          • Gość: rosja Re: ok, mimo ze szkoda mi slow na ciebie, odpisze IP: *.hsd1.pa.comcast.net 10.05.07, 05:42
            Spakuj sie towarzyszu i przyjezdzaj do nas.
            • Gość: Janek Re: ok, mimo ze szkoda mi slow na ciebie, odpisze IP: *.chello.pl 10.05.07, 10:28
              kurde, jak jednak trzeba, za przeproszeniem, nasrane w glowie, zeby juz takie
              teksty wypisywac.

Jak to sie mowi: nie dyskutuj z debilem,gdyz najpierw cie sicagnie do swojego
              poziomu,by pozniej pokonac doswiadczeniem.

EOT
              • Gość: Lech Jasiu, Rosja czeka-wyjezdzaj natychmiast IP: *.hsd1.pa.comcast.net 10.05.07, 14:42
                Bedzie jednego debila mniej
      • innuitca Dzień zwycięstwa Rosji 09.05.07, 22:58
        Tylko KANADA!!!
      • czechhand Re: Dzień zwycięstwa Rosji 10.05.07, 11:25
        SMRT VŠEM BOLŠEVIKUM=RUSUM!!!
        • Gość: Przyjaciel czechow Re: Dzień zwycięstwa Rosji IP: *.hsd1.pa.comcast.net 10.05.07, 14:44
          Smrt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka