Gość: tomi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 19:06 co za debile. najgorszy MVP w historii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartman7 MVP dla Nowitzkiego. Już oficjalnie 15.05.07, 19:56 kolejne brudne zagranie Spurs, tym razem Horry rzuca na bande Nasha usasports.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trenerski guru MVP sezonu regularnego Nowitzki. W porządku jest. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 20:16 Nagroda jest za sezon regularny (niektórzy ciągle o tym zapominają) i jest to dobry wybór. Z pełnych wyników głosowania na stronie NBA wynika, że tak naprawdę liczyli się tylko Nowitzki i Nash (prawie wszystkie pierwsze i drugie miejsca dla nich). Jakby wygrał Nash też zresztą nie było by źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dev1 Sondaż IP: *.mclnva23.dynamic.covad.net 15.05.07, 20:51 A skąd ludzie maja to wiedzieć? Czy są transmisji NBA w Polsce. Ja mam to szczęście ,że sobie siedzę wieczorkiem przy tv i oglądam prawie każdy mecz playoffów. I zdecydowanie najlepsze wrażenie robi Boozer, ale jest bardzo nieefektowny i niemedialny. I ostatni w sondażu. Nash robi spooooro bledów. Kidd jest świetny, ale ma za słaba drużynę. Polacy- teoretycy. A co do Nowitzkiego, to faktycznie w zasadniczym był najlepszy, choć go nie lubię, to mu to oddaję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Torunianin Nash - spooro błędów? IP: 212.180.147.* 15.05.07, 21:06 Nash robi spooor błędów? To prawda ma sporo strat, ale zobacz jakie ma średnio punktowe i asyst oraz przelicznik asyst do strat, co jest kluczowe dla rozgrywających. Poza tym to logiczne, że ma najwięcej skoro w każdej akcji ma piłkę, co więcej to on wykonuje zazwyczaj kluczowe podanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dev1 Re: Nash - spooro błędów? IP: *.mclnva23.dynamic.covad.net 15.05.07, 21:18 Nash jest swietnym zawodnikiem. Wybitnym. Ale w tych playoffach nie zachwyca. Moze sie jeszcze rozkręci:) Lepiej gra Kidd, ale NJN jest znacznie słabsze od PHO. Na tym etapie nie ma już drużyny, której kibicuję, więc wydaje mi się, że jestem w miarę obiektywny. Jak się Nash poprawi o 15-20%, co jest możliwe, to Suns wygrają. W sprawie brutalności Suns-Spurs: ja to pamiętam Detroit z dawnych dobrych lat, echh i to była brutalność, a teraz? Lipa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dirk yao Nowitzki i Yao Ming IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.05.07, 00:50 27 sierpnia Niemcy graja w Hamburgu z Chinami, a zarowno Nowitzki jak i Yao Ming potwierdzili obecnosc. Na pewno pojade!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trenerski guru Najlepsi w playoffs moim zdaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 12:06 Nash, Kidd, James, Boozer, Duncan - bez jakiejś szczególnej kolejności. Odpowiedz Link Zgłoś