Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

moze próbne wzory bluz?

IP: *.icpnet.pl 05.12.01, 14:44
    moim skromnym zdaniem to bluza moglaby wygladac np:
    -z przodu bluzy tak jak były propozycje na prawej str.stary herb.
    i tu mam pytanie czy ten herb bedzie wyszyty/haftowany (jak kto woli) czy
    bedzie to wprasowywanka? mogly by tez byc jakis maly napis lech poznan lub
    inaczej.
    _ na kaptórze jakis napis
    _ a na plecach napisik -przykladowo:PYRL@NDIA.
    NAPISZCIE JAK WY WIDZICIE SWOJE3 POMYSŁY A GUERRE PROSIMY O ODPIS JAK ON TO
    WIDZI I JAKIE SA MOZLIWOSCI!
    Obserwuj wątek
      • Gość: pluto Re: moze próbne wzory bluz? IP: *.icpnet.pl 06.12.01, 13:56
        i moze by miały jakies logo czy tez rysunek który by nas
        przedstawiał,rozpoznawal. chodzi mi o to ze jezeli zrobilibysmy jakas fane to
        jakby na wzor tych bluz,ze na tej przyszlej (moze) fanie byłby jakis rysunek
        czy tez logo po którym bysmy byli rozpoznawani tak jak np. CYBERFANI Z LEGII
        CZY NETFANI Z GKS KATOWICE. CO O TYM MYSLICIE??
        • Gość: LOWCA Re: moze próbne wzory bluz? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.01, 19:30
          PYRL@NDIA ULTR@S G@NG
          • Gość: daisy@~~ Re: moze próbne wzory bluz? IP: *.icpnet.pl 10.12.01, 22:00
            ... mnie sie podoba ta nazwa i chociaz sama nie bede miala takiej bluzy,to jest
            bardzo dobry pomysl.... pozdrowienia ( ja takze mam "mafie" ) zlozona z samych
            dziewczyn......pozdrownienia!!!!!!! i o bluzach tez myslimy......
      • Gość: Feelgood Re: moze próbne wzory bluz? IP: 195.216.121.* 11.12.01, 09:44
        Może zmieścić gdzieś na bluzie napis PYRAPARK?
      • Gość: grzęda Re: moze próbne wzory bluz? IP: *.wsb.poznan.pl 11.12.01, 10:50
        Moim zdaniem bluzy powinny wygladac tak: z przodu na piersi stary herb, z tylu
        na plecach ULTRAS LECH ale taka czcionką jak np: jest zatytulowany fotoreportaz
        z LECH-POGON w "TO MY KIBICE!". Moglby byc tez zakonczony on cyframi '01 jako
        ze teraz grupa powstaje. Na kapturze lub rękawie np; PYRA W SZALIKU I Z RACĄ W
        RĘKU!!!!! To by był nasz znak!!! A zresztą im mniej tym lepiej ,a napisy
        powinny byc bez użycia @ bo to (moim zdaniem) zjebanie wygląda.

Pozdr
        • Gość: 4mami Re: moze próbne wzory bluz? IP: 195.95.19.* 11.12.01, 13:09
          jesli moge to powiem, iz zgadzam z opinia powyzsza
          prawie calkowicie-trzeba pomyslec, czy ma byc pyra czy napis, bo jesli bedzie
          to pyra, zeby nie wygladala np jak ogorek...
          zgadzam sie rowniez, ze @ wyglada zjebanie
          • Gość: sumak Re: moze próbne wzory bluz? IP: *.man.poznan.pl 11.12.01, 14:13
            Z ilością napisów nie należy przeginać, bo będzie na bluzie "Cepelia". ULTRAS
            LECH wystarczy ... i może gdzieś małymi literami PYRAPARK ?! - mam słabość do
            tej nazwy ... :)))
            nARKA
            • Gość: patryk Re: moze próbne wzory bluz? IP: 213.17.225.* 11.12.01, 14:18
              koniecznie herb na kapturze, moim zdaniem to niezle wyglada.
              • Gość: patryk Re: moze próbne wzory bluz? IP: 213.17.225.* 12.12.01, 16:45
                czyli demokratyczne głosowanie...a guerra i tak zrobi co bedzie chciał:-)))))
            • Gość: Pabloo Re: moze próbne wzory bluz? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.01, 18:15
              Gość portalu: sumak napisał(a):

> Z ilością napisów nie należy przeginać, bo będzie na bluzie "Cepelia". ULTRAS
              > LECH wystarczy ... i może gdzieś małymi literami PYRAPARK ?! - mam słabość do
              > tej nazwy ... :)))
              > nARKA

eee.. a co to znaczy PYRAPARK ??????

IMO wystarczy tylko -Ultras Lech- na plerach.

pozdro.
              • Gość: pluto Re: moze próbne wzory bluz? IP: *.icpnet.pl 11.12.01, 18:31
                pyrapark tez mi sie nie podoba! ale osobiscieuwazam ze w jakims slowie musi byc
                symbol @ poniewaz to od internetowego forum sie zaczelo!a najlepiej bedzie jak
                kolega GUERRA napisze co jest mozliwe za ta cene. przeciez to on zalatwia i
                wie najlepiej. WIEC GUERRA ZASZCZYC NAS SWOJA OBECNOSCIA I ODPISZ NA TEN
                TEMAT!!! POZDRO
                • Gość: Feelgood Re: moze próbne wzory bluz? IP: 195.216.121.* 12.12.01, 08:57
                  PYRAPARK to miejsce, gdzie wszyscy razem uczęszczamy na mecze :)
                  Inni mają Nou Camp, Parc de Prince, Maracanę, Papricanę :))), a my PYRAPARK !!!
                  I dlatego żądam :) tej nazwy na mojej bluzie...
                  Pozdro
                  • Gość: okie Re: moze próbne wzory bluz? IP: *.interbit.pl 12.12.01, 11:18
                    Ktos slusznie zauwazyl, ze nie mozna cepelii z tego robic - napis ULTRAS LECH
                    na plecach w zupelnosci wystarczy - co do @ - mam nadzieje ze tego nie bedzie
                    zbyt kojarzy mi sie to z gks i cewka...A wniosek ze spotkalismy sie na necie o
                    niczym nie swiadczy -grupa i tak bardziej interguje sie na
                    meczach ,imprezkach ,wyjazdach...Ale jak juz wspomnialem zalezy to od ogolu.
                    Pozdro.
                    • Gość: guerra Re: moze próbne wzory bluz? IP: *.icpnet.pl 12.12.01, 11:53
                      ja optuję za
                      ULTRAS LECH `01
                      konkretne
                      taka bluze dostanie nasz ultarsowska grupa i pamiętajcie, że bluza ta
                      zobowiązuje...a roboty będzie coraz więcej
                      pzodrawiam
                      • misza01 Re: moze próbne wzory bluz? 12.12.01, 13:20
                        Im więcej napisów, dodatków itp tym większa pstrokacizna bardziej kojarząca
                        sięz chearleaders niż grupą kibicowska. Osobiście optuje za zminimalizowaniem
                        ilości napisów i dodatków> Prosto, jasno i przejrzyście
                        • Gość: okie Re: moze próbne wzory bluz? IP: *.interbit.pl 12.12.01, 13:32
                          pasuje Guerra:)
                          • stanks Re: moze próbne wzory bluz? 12.12.01, 14:42
                            pomysły są na pewno dobre ale ten Guerry chyba najbardziej trafny !!! tak
                            ULTRAS LECH '01 powinien wszystkim się spodobać ...tak sądzę ...
                      • Gość: Daras Re: moze próbne wzory bluz? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 15:14
                        Mysle za pomysl guerry jest jak nabardziej trafny. Z przodu stary herb lecha na
                        plecach tylko napis nie robmy z tej bluzy choinki zbyt duza liosc napisow moze
                        tylko zaszkodzic. Opcjonalnie na lewym rekawie naly napis charakteryzujacy
                        ludzi z forum np e-Lech.
                        • Gość: pluto Re: moze próbne wzory bluz? IP: *.icpnet.pl 12.12.01, 16:04
                          misza,guerra,daras macie absolutna racje.nie moze byc duzo napisow bo to nie
                          choinka aby ta bluze tak dekorowac! ludzie nie szalejcie ptzeciez za 120 zl.
                          nie zrobia wam kilku napisów a tym bardziej jakiejs pyry z raca czy czyms
                          podobnym.nie oczekujcie za wiele!! :)
                          ja uwazam ze z przodu stary herb, na plecach napis ULTRAS LECH 01 a pod
                          napisem mniejszymi literami PYRL@NDIA (NADAL SIE UPIERAM! :) LUB @-LECH!!
                          guerra a jak myslisz jaką czcionką te napisy?
                          • misza01 Re: moze próbne wzory bluz? 12.12.01, 16:20
                            chyba się podzieliliśmy na zwolenników i przeciwników dodania napisu z @
                            (obojętnie co by to mialo być) . Jesli się to uda zrobic tylko dla tych, którzy
                            chcą- to chyba nie ma problemu- jasne deklaracje kto jaką chce (kto się nie
                            zdeklaruje dostaje opcję bez dodatkowych napisów), jak nie to glosujemy i
                            wybieramy demokratycznie opcję z dodatkowymi napisami lub tylko Ultras Lech'01
                            jak proponuje Wielki Wódz Inczu Czuna. Osobiście optuję za tą propozycją- im
                            prościej tym lepiej. Nie wydziwiajmy.
                            • Gość: okie Re: moze próbne wzory bluz? IP: *.interbit.pl 12.12.01, 16:55
                              Ja optuje za : stary herb Lecha na piersi i z tylu ULTRAS LECH `01 - jesli o
                              mnie chodzi nie chce bluzy z @.Pozdro.
                              • Gość: pluto Re: moze próbne wzory bluz? IP: 213.77.112.* 12.12.01, 19:08
                                a wiec niech stanie sie wola wiekszosci!
                                guerra daj komende do startu glosowania! niech przejdzie wiekszosc
      • Gość: pluto Re: moze próbne wzory bluz? IP: 213.77.112.* 12.12.01, 19:11
        ja uwazam ze wszystkie bluzy powinny byc takie same!
        niech bedzie tak jak chce wiekszosc WPŁACAJACYCH osób
        • Gość: szafir Re: moze próbne wzory bluz? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 00:05
          Najlepszy jest zdecydowanie pomysł z herbem i z ULTRAS LECH '01 na plecach.
          Może jeszcze jak dałoby radę skromny napis na kapturze i wszystko. I
          zdecydowanie bez @
          • Gość: pajko Re: moze próbne wzory bluz? IP: 10.10.4.* 13.12.01, 08:22
            Przychylam się do projektu herbu na piersi i ULTRAS LECH'01 z tyłu.
            Nie ma sensu wieksza ilość napisów. Faktycznie "@" nie wygląda zbyt ciekawie.
            • Gość: GRZEDA Re: moze próbne wzory bluz? IP: *.wsb.poznan.pl 13.12.01, 10:20
              ULTRAS LECH '01 + herb z przodu i bez @-to od KOLEJORZA FORUM SIE ZACZELO A NIE
              KOLEJORZ OD FORUM!!!!! Aha napis czcionka taka jak wyzej napisalem.

Pozdr dla ULTRASOW KOLEJORZA!
              • Gość: guerra Re: moze próbne wzory bluz? IP: *.icpnet.pl 13.12.01, 17:20
                fajowo
                dokladnie sobie to obgadamy na e-opłatku w przyszłym tygodniu.
                OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka