Gość: guerra IP: *.icpnet.pl 05.12.01, 15:30 SUMAK całość PAJKO I RATA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guerra Re: ZA BLUZĘ WPŁACILI: IP: *.icpnet.pl 06.12.01, 14:16 Dołączył - Wojciech Grządzielewski (chłopie z takim nazwiskiem musisz zrobić karierę w UE albo na międzynarodowych arenach sportowych - a niech se jęzory na Tobie połamią) UWAGA: Nie będę informował o kwocie wpłaconej, gdyż wie to zarówno wpłacający jak i ja.A reszczie do niczego to nie jest potrzebne POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: ZA BLUZĘ WPŁACILI: IP: *.icpnet.pl 06.12.01, 15:58 oraz FEELGOOD KILIŃSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: ZA BLUZĘ WPŁACILI: IP: *.icpnet.pl 07.12.01, 12:13 dotarły pieniązki od: MISZY (2 bluzy) Patryka (dostarczył w sysytemie hand to hand) 4mami dziękuję mam tlko dziwną wpłatę od niewiadomo kogo - 380 zł (nie jest to ani wielkokrotność 120 ani 80....może ktoś mi to wyjaśni???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: ZA BLUZĘ WPŁACILI: IP: *.icpnet.pl 07.12.01, 13:03 okios to Radost i jego banda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: ZA BLUZĘ WPŁACILI: IP: *.icpnet.pl 07.12.01, 16:50 Wpłacił też Paweł Terlecki - z jakim nickiem go skojarzyć???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pabloo Re: ZA BLUZĘ WPŁACILI: IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 22:49 Gość portalu: guerra napisał(a): > Wpłacił też Paweł Terlecki - z jakim nickiem go skojarzyć???? To ja - Pabloo :) sorki ze zapomnialem nicka :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: ZA BLUZĘ WPŁACILI: IP: *.icpnet.pl 10.12.01, 11:02 KOLEJNI NAIWNI)))) OKIE SERGIO LOKI ŻARÓWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: ZA BLUZĘ WPŁACILI: IP: *.icpnet.pl 10.12.01, 14:58 W mordę...następni: DARAS + 4 Rycerze Kalisza :))) x2 Wojciech Szafran vel Szafir Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: ZA BLUZĘ WPŁACILI: IP: *.icpnet.pl 11.12.01, 12:25 Naiwniaków wciąż przybywa:))))) Jakub Inglot MaciejK MaKKS i jedna niezatytułowana wpłata (domagam się wyjaśnień!!!!!!) na 120 zł z rozmiarem XL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camara Re: ZA BLUZĘ WPŁACILI: IP: 217.96.35.* 11.12.01, 14:17 Hehe, ...ale Nas kurka wodna będzie........:)). Hmm.....tak sie tylko zastanawiam.......Guerra, a Pan MaKKS nie powiesi czasami naszej bluzy na płocie zasłuzonej, łódzkiej drużyny Widzewem zwanej tu i ówdzie??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: ZA BLUZĘ WPŁACILI: IP: *.icpnet.pl 13.12.01, 16:55 dzis dotarla druga rata od Pajko wplacil takze Pan Stencel i wczoraj Mr Bzykuś (osobiście) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LeWap Re: ZA BLUZĘ WPŁACILI: IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 22:31 Gość portalu: guerra napisał(a): > wplacil takze Pan Stencel hyhyhy, dobre :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: ZA BLUZĘ WPŁACILI: IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 18:23 Heh ma troche tremy poniewaz przemawiam na forum w imieniu guerry:) Chwilowo kolega Guerra jest offline wiec nie moze osobiscie potwierdzac wplat. Uprzejmie informuje wszystkich wplacajacych iz watek ten bedzie uaktualniony najszybciej jak to mozliwe:) (tj. najprawdopodobniej w niedziele) Pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: ZA BLUZĘ WPŁACILI: IP: *.icpnet.pl 17.12.01, 10:36 Młody z 5-ki Benek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaKKS Re: ZA BLUZĘ WPŁACILI: IP: 217.96.42.* 13.01.02, 14:40 Camara napisał: > Guerra, a Pan MaKKS nie powiesi czasami naszej bluzy na płocie zasłuzonej, > łódzkiej drużyny Widzewem... Mr/Sir Camara... Nie musisz się o to martwić, ale nie chę mi się znowu tłumaczyć dlaczego... :) Poza tym, moja bluza nie będzie zawierała Waszych klubowych oznaczeń, tylko zupełnie inne (a może nic - co z Damianem już omawiałem). I jeszcze jedno, uwierz mi, że Kalisz z Widzewem nie ma dziś wiele wspólnego. Pozostała duża sympatia starych kibiców do RTSu. Kiedyś tu był silny fc, ale teraz wszystko się pozmieniało i generalnie Kalisz ceni sobie bardzo całkowitą neutralność od tzw "dużych" klubów. Liczy się tylko KKS (w końcu - co mnie bardzo cieszy). Kiedyś prosiłem Guerre aby wyjaśnił Tobie tą mało interesującą dla Ciebie kwestię, ale sądząc po Twoich powyższych słowach tego nie uczynił. Tak więc o bluzę proszę się nie martwić... :) Pozdrawiam z Kalisza i życze sukcesów w rozwoju Waszego Stowarzyszenia (w którym wbrew pozorom będę miał bardzo dużo znajomych) ;) MaKKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: ZA BLUZĘ WPŁACILI: IP: *.icpnet.pl 18.12.01, 12:46 GoGo również zaszczycił nas wpłatą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: ZA BLUZĘ WPŁACILI: IP: *.icpnet.pl 21.12.01, 12:42 dołączył ARENA 77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: ZA BLUZĘ WPŁACILI: IP: *.icpnet.pl 10.01.02, 16:28 Horobowski i Maciek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: ZA BLUZĘ WPŁACILI: IP: 10.60.1.* 10.01.02, 17:00 Gość portalu: guerra napisał(a): > Horobowski > i Maciek No, jestem dzieki Ten Maciek to ja, jakby to komus cos mowilo...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivacee Re: ZA BLUZĘ WPŁACILI: IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 11.01.02, 08:25 Horbowski... ale nie szkodzi, są tacy, którzy piszą: Charbowski... pzdr vivacee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: ZA BLUZĘ WPŁACILI: IP: *.icpnet.pl 11.01.02, 10:14 o w mordę... przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banan Re: ZA BLUZĘ WPŁACILI: IP: *.icpnet.pl 28.01.02, 18:37 Dlaczego nie jestem ujety ze wplacilem jak wplacalem ci cala sume GUERRA i to osobiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: ZA BLUZĘ WPŁACILI: IP: *.icpnet.pl 28.01.02, 21:13 boś z tym forum miał tyle wspólnego ile ja z aferą WATERGATE:)))) ale faktycznie wpłaciłeś i bluza jak najbardziej Ci się należy ale na napis ULTRAS1`01 trzeba jeszcze sobie zasłużyć....więc nie panikuj tylko do roboty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banan Re: ZA BLUZĘ WPŁACILI: IP: *.icpnet.pl 29.01.02, 15:25 OD teraz bede na biezaco z wami i przysiegam ze zasluze sobie na ta bluze POZDROWIENIA dla was wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluza!!! Re: ZA BLUZĘ WPŁACILI: IP: *.wsb.poznan.pl 29.01.02, 15:57 ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? chyba wszyscy kupimy sobie jakies polary i farbka na plecach duzymi literami napiszemy "OCZEKUJACY NA BLUZE" i tak bedziemy sie wciaz odwracac do pomysłodawcy tego przedsiewziecia!! to moze wtedy cos ruszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daras Re: ZA BLUZĘ WPŁACILI: IP: *.wsb.poznan.pl 29.01.02, 17:09 Bluza wiemy ze to ty Pluto nie uciekniesz nam i prosze nie wypisuj wiecej takich rzeczy na forum. Ciekaw jestem ile ty bys zalatwial taka bluze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluto Re: ZA BLUZĘ WPŁACILI: IP: *.wsb.poznan.pl 29.01.02, 19:08 ? o co ku*** chodzi? a swoja droga to ja nie podejmowałem sie załatwiania bluz i ja sam nie wiem czy bym to załatwił wczesniej! daras nie baw sie w wrózke!!! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daras Re: ZA BLUZĘ WPŁACILI: IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 00:37 Spojrz na adres skad zostala wyslana wiadomosc. ostatnimi czasy to ty czesciej przbywasz w murach uczelni niz ja w ciagu roku Odpowiedz Link Zgłoś
stanks Re: ZA BLUZĘ WPŁACILI: 30.01.02, 08:06 Spokojnie panowie bo osiwiejecie jak bedziecie się tak denerwować :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guerra Re: ZA BLUZĘ WPŁACILI: IP: *.icpnet.pl 30.01.02, 10:38 a niebawem super polówki będą:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adikks Re: ZA BLUZĘ WPŁACILI: IP: *.wsb.poznan.pl 30.01.02, 13:40 Co ty Guerra juz polowki chcesz robic? Dobry pomysl! Podziwiam cie za twoje zaangazownie. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś