Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

DO kowalla

02.08.07, 14:16
    Znikneła moja drużyna RZESZOW, która zajmuje 10 miejsce w generalce, ponieważ
    kapitanem jest w niej Pietrasiak, a najprawdopodobnie nie będzie grał, więc
    chcę go zmienić, ale nie mogę, bo skład nie istnieje.Ale można,go odtczytać w
    klasyfikacji generalnej, więc o co chodzi ?
    Obserwuj wątek
      • kowall Re: DO kowalla 02.08.07, 14:18
        Drużyny nie znikają! Proszę odświeżyć stronę, jesli jest w klasyfikacji
        generalnej, to jak mogła zniknąć
        • maharbal Re: DO kowalla 02.08.07, 14:22
          No właśnie, że znikają i to wielu osobom...
        • rahtava Re: DO kowalla 02.08.07, 14:42
          Z przykrością stwierdzam bazując na własnym doświadczeniu, że drużyna może
          zniknąć, mieszacie bazami jak popadnie, bez zastanowienia. Pewnie wam się już
          wszytko pląta. Nie miałbym pretensji gdyby gra była darmowa, teraz jednak
          sytuacja jest inna. Sytuacja was przerosła i taka jest prawda. Niski poziom
          zarówno od strony technicznej jak i informacyjnej. Prawdę mówiąc patrząc na to
          co się dzieje mam wątpliwości czy w ogole robić jakiekolwiek zmiany, bo znowu
          zastąpicie bazę backupem i szlag trafi ustawienia. Wielkie żenua Panowie. Jak
          sie grzebie w bazie to należy od razu wyłączyć dostęp do strony. A nie pisać na
          forum "nie zakładajcie w tej chwili drużyn". Tak to tylko Polak potrafi. Pełna
          prowizorka zero profesjonalizmu.
      • simeone1984 Re: DO kowalla 02.08.07, 14:24
        Kowall jeszcze wczoraj miałem wpisane punkty poszczególnych zawodników więc
        drużyna siłą rzeczy musiała być zgłoszona. Dzisiaj loguje się do systemu i
        składu nie ma, mogę tylko wysłać smsa i założyć nową/pierwszą drużynę. Nazwa
        drużyny to Jedi Knights. Zrobicie coś z tym czy już bezpowrotnie straciłem
        drużynę???!
      • ko3 Re: DO kowalla 02.08.07, 14:29
        Sprostowanie, drużyna zajmuje 17 miejsce, proszę kowall zaloguj się na to konto
        i się sam przekonasz, kto ma rację!Zniknęły mi także pozostałe dwie drużyny,
        które wcześniej istniały.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka