Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Polewaczkowy oddaje mecz walkowerem:)

IP: *.tvk.torun.pl 03.08.07, 18:03
    Kolejny skandal w centrali zuzlowej najpierw Grodzki zabiera złoto Ząbikowi,
    teraz klub zuzlowy traci z powodu nieudolnosci impotentów z Warszawy. Swoja
    droga wychodzą szkolenia Cieślaka bokiem brawo...
    Obserwuj wątek
      • neoberger Re: Polewaczkowy oddaje mecz walkowerem:) 03.08.07, 20:32
        Tak, masz racje, zawodnicy Unibaxu traca szanse na zarobienie pieniedzy, a
        torunscy kibice na obejzenie tego co kochaja (wroclawscy tez, choc oni we
        Wrocku i tak sa tego pozbawieni). Stad czas zastanowic sie nad wymiarem kary.
        Wiem, jest kara finansowa.
        Ale sportowa?? 0:40 to tak jak przgrac 25:65, ale zeby tyle przegrac trzeba
        wystapic i w 10 biegach przywiezc 2, czyli cos tym kibicom dac (dla ktorych się
        jezdzi).
        Bezwzglednie małe pkt powinny byc 0:90.
        Ale to nie wszystko. W lidze powinni byc tylko profesjonalisci (Wrocek jednak
        przystapil jako stowrzyszenie?) i kary powinny byc adekwatne. Skoro
        profesjonaliści nie sa w stanie spelnic wymogow (Unibax w Bydgoszczy wymogi
        spelnil, choc polegl), powinny zostac zweryfikowane wyniki wszystkich
        poprzednich meczy. Na korzysc przeciwnikow Atlasu w wymiarze 0:90 i takoż
        baraże.
        Wtedy nikt nie bawilby sie cudzym kosztem w dziecinne zagrywki.

Coraz wiecej ludzi traci nerwy do żużla i coraz mniej ich bedzie na stadionach.
        Wroclawski klubie dziekujemy ci za twoj udzial w tym procederze

pozdr.
      • Gość: krotki Re: Polewaczkowy oddaje mecz walkowerem:) IP: *.opera-mini.net 03.08.07, 21:26
        nalezy wy....c wrocław z ligi.toruń w bydgoszczy tez nie mial kim jechac i jakos nie zrezygnowaliśmy z walki.wstyd farbowany mistrz.oby Tarn?w z wami wygrał
      • Gość: krotki Re: Polewaczkowy oddaje mecz walkowerem:) IP: *.opera-mini.net 03.08.07, 23:14
        wiadomość oficjalna atlas nie jedzie w toruniu.źródło www.wts.pl
        • Gość: Szrek Re: Polewaczkowy oddaje mecz walkowerem:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 23:58
          Od dawna wiadomo, że tam gdzie pojawia się kwestia moralności w żużlu tam nie
          ma miejsca dla działaczy tamtejszego klubu. Nie winie zawodników, bo ci
          podpisują kontrakty i w swej naiwności chcą pod szyldem Atlasu zarabiać na
          życie. Oceny nie zmienbia też fakt, że prezes klubu stara się uchodzić za
          obrońcę cnót wszelakich w polskiej kopanej a jego osobisty naganiacz kasy zaraz
          potem próbuje z wysokości brukselskiego fotela mianować siebie samego prezesem
          nieźle pokopanego związku. Wszystko to jest jakoś tak zdrowo pokopane. Dlatego
          od przyszłego sezonu proponuję nazwę: Degenera Breslau Club. O yes!
          • Gość: Chris Re: Polewaczkowy oddaje mecz walkowerem:) IP: *.tvk.torun.pl 04.08.07, 00:05
            No to Szreku masz juz Cancro na karku:)Dolałes oliwy do ognia z tym Breslałem,a
            co tam baca przewiduje na niedziele,jajacek powalczy we Wrocku?
          • Gość: Biim Re: Polewaczkowy oddaje mecz walkowerem:) IP: *.as.kn.pl 04.08.07, 03:19
            sZREK popatrz na swoją Polonię co to jej już nie ma, a jej milicyjne sztandary
            zajęte przez komornika mozna było kupić na ALLEGRO!!! Do dzis to wszystko
            cuchnie i unosi sie fetor nad Brdą, Wiesz ilu ludziom Polonia jest winna
            pieniądze ? To jest Bydgoska moralność, wydymać wszystkich, zwinąć grajdołek i
            założyć nową hydrobudowę, której też już nie ma. A ASTORIA w koszykówce to co ?
            To ja wam zaproponuję nazwę ZAKŁADY KARNE BYDGOSZCZ CLUB, pasuje Ci?
            Miałem przemilczeć twoje wypociny, bo to dziecinada, ale zrobiłem to tylko dla
            grona niewtajemniczonych, którzy moze nie wiedzą, że kontuzjowanym żuzlowcom
            Poloni Bydgoszcz zamist pomocy ze strony działaczy klubowych, komornik oddaje
            majatek klubowy w postaci szmaty z herbem milicyjnego klubu. SZYMON MAJEWSKI BY
            TEGO NIE WYMYŚLIŁ )))))))))))))))))))))))))))))))))))))
            • cancro Re: Polewaczkowy oddaje mecz walkowerem:) 04.08.07, 09:33
              No i tym razem Bimie się z Tobą zgodzę. To przecież bydgoski klub opracował
              patent na niepłacenie własnych długów - zlikwidowano Polonię, i założono "nowy"
              klub pod nazwą BTŻ, który bez eliminacji już w następnym sezonie wystartował w
              najwyższej klasie rozgrywek. A co z długami Polonii? Oj Śreku, wyjmijta se belke
              z oka!
          • cancro Re: Polewaczkowy oddaje mecz walkowerem:) 04.08.07, 09:29
            Chris ma rację! Nikomu nie odbieram prawa do własnego zdania, ale z tym
            "Breslau" przesadziłeś! Mimo to pozdrawiam mieszkańców Blomberg!
            • Gość: baca Re: Polewaczkowy oddaje mecz walkowerem:) IP: 83.238.145.* 04.08.07, 10:18
              Ka tyn Blomberg gazdo? Jak jo był pikny i młody to jeździłech do taki jedny
              gaździny ale mieściono sie tedy nazywała Bromberg.
              A co do Jocka Chrisie to byndzie 0:0 bo jo mom łabonament. Hej.
              • Gość: Szrek Re: Polewaczkowy oddaje mecz walkowerem:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 11:26
                Najsmutniejsze w tym wszystkim jest, że każdy z nas ma konkretne przykłady na
                nieprawidłowości w klubach, o których powszechnie mawia się, że są "zasłużone
                dla historii polskiego żużla". I co do zasady wcale nie musimy się spierać.
                Zaliczam siebie do grona kibiców bydgoskiego żużla, ale jest mi wstyd, że
                ludziom reprezentującym klub brak cywilnej odwagi by przyznać się "zawaliliśmy
                sprawę i przegraliśmy" tylko kombinują jak koń pod górę żeby utrzymać się przy
                korycie. Żenada /przynajmniej dla mnie/. Kolegom z Wrocławia /pozdrawiam
                Cancro/ dziwię się tylko, że odmawiaja prawa kibicom innych zespołów
                wypowiadania się na temat wałków w ich klubie. Przynajmniej tak odebrałem
                wytaczanie armat przeciwko Polonii w obronie Wrocławia. Nie sądzę, żebyście
                popierali prawo Kalego? To forum żużlowe a żużel to nie tylko 1-2 kluby,
                dlatego dyskutujmy o tym co dostrzegamy w całej dyscyplinie.
                Dyskutujmy... Biim
              • cancro Re: Polewaczkowy oddaje mecz walkowerem:) 04.08.07, 12:26
                Jako zwykle baco mocie recht! Som ni wim pocemu tak napisołek, hej!
      • czefan Cieślak jest wielki. Sparta (Atlas) Wrocław była.. 04.08.07, 12:38
        Nie mam niestety dziś czasu czytać wcześniejszych postów.
        Jednego jestem pewny!
        LUBIĘ CIEŚLAKA, WROCŁAW, SPARTĘ, ale....
        ...
        ...
        Natychmiastowa degradacja do ligi ukraińskiej.
        Nie ma miejsca dla Wrocławia w polskiej lidze.
        PRECZ !!!!!!!!!
        Proponuję utworzyć specjalnie dla "sparty" 5 LIGĘ żużlową.
        • cancro Re: Cieślak jest wielki. Sparta (Atlas) Wrocław b 04.08.07, 13:10
          No i proszę! Kolega Czefan nie ma czasu czytać, a mimo to wie, że Wrocław należy
          spuścić do 5 ligi! A czemuż to? Jeśli trochę zastanowisz się nad tym co
          napisałeś, dojdziesz do wniosku, że stosując Twoje metody możnaby doprowadzić do
          sytuacji, w której e-liga, a może i większość 1 ligi liczyłyby po ) (zero)
          zespołów. Pozdrawiam!
          • Gość: miś Re: Cieślak jest wielki. Sparta (Atlas) Wrocław b IP: *.eranet.pl 26.08.07, 14:41
            Przecież nie można jechać w czwórkę zawodów żużlowych
        • Gość: Biim Re: cZeFaN IP: *.as.kn.pl 04.08.07, 13:33
          A ja proponuje otworzyc specjalny szpital psychiatryczny dla nijakiego cZeFaNa
          i to najlepiej bez możliwości dostepu do internetu.
          • Gość: foneTyk Re: cZeFaN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 22:22
            Bim to jest forum żużlowe a twojego miasta od dzis nie ma na mapie żużlowej
            polski. kresowiacy pokazali juz n aco ich stać
      • Gość: bin laden Re: Polewaczkowy oddaje mecz walkowerem:) IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 04.08.07, 16:39
        kara finansowa i ujęcie dodatkowych 3 punktów to za mała kara na tych gnojarzy !
      • Gość: o_!_o Re: Polewaczkowy oddaje mecz walkowerem:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 21:34
        chcialbym podkreslic, ze zainponowala mi dzis postawa amatorow z Wroclawia.
        gryżli tor, mimo to nie udalo im sie przyjechac ani razu do mety.
        wielka to szkoda, bo ze swieca szukac ludzi tak oddanych zuzlowi jak oni.
        moze kiedys dolacza do 7 zespolowej ekstraligi.
        poki co stac ich niestety tylko na takie pokazy walecznosci.

byl kiesys jakis klub z Wroclawia w e-lidze, Starta? czy Satrapa?
        Nie pamietam. Warto by jednak lobbowac powrot tej pieknej dyscypliny sportu do
        tego miasta. Przeciez tak malo tego piekna w Polsce jest i moze uda sie to
        odbudowac we Wroclawiu.

Trzymam kciuki i pozdrawiam Wrocławian.
        • Gość: metanol ból kszyszaków IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.07, 23:55

Oj boli serce ,,kibicow,, z Torunia ,że niemogli dziś popatrzec na mistrzowską drużynę z Wrocławia w,, najmocniejszym zestawieniu,,czy warto kupic bilet i patrzec na masakre i nudne widowisko?.Cieślak podjoł męską słuszną decyzję i oszczędził wam tego,zresztą zgodną z tym śmiesznym całym regulaminem.Jest jeszcze jeden aspekt wylewania rzygowin na ten walkower częśc kibiców(bańdziorów)na czele z tym śmiesznym dziennikarzyną pałała chęcią odwetu na kibicach z Wrocławia.
          Ta banda będąc we Wrocławiu przyjechała,, kibicowac,, Ząbikowi i pozostałym z ochraniaczami na zęby.

• Gość: o_!_o Re: ból kszyszaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 00:20
            Ty bibi, ja mieszkam w Warszawie, i tak sobie zawodowao polewam ze śmiesznego
            sportu o nazwie żużel. Mistrz Polski nie ma czym jechać:D Zajbista beka.
            A Unibax, ma śmieszną nazwę, za którą mimo wszystko kryje się poważny i
            profesjonalny sponsor.
            Ale cóż. Ty będziesz zawsze widział ból krzyżaków. A ja zaściankowość debilnego
            sportu, na który żal uwagi. Co potwierdza niestety poziom kibiców.

pozdr.:)
            • Gość: o_!_o Re: ból kszyszaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 00:42
              acha...
              jest sie z czego śmiać...
              gdyby zrobila taki syf Legia, albo Polonia gadaliby o tym z miesiąc,
              ale po fpatce Atlasa nie odezwał się ani jeden telewizyjny dziennik...

bo po co gadać, objedziecie mecz z Toruniem jutro.
              Kradnąc wszystkich zawodników z Leszna:D

a nowym sposorem ligi bedzie Miejskie Przetsiebiorstwo Oczyszczania z Wrocka:D

polewka totalna...
            • Gość: Chris Re: ból kszyszaków IP: *.tvk.torun.pl 05.08.07, 10:32
              Gość portalu: o_!_o napisał(a):

Ty bibi, ja mieszkam w Warszawie, i tak sobie zawodowao polewam ze śmiesznego
              sportu o nazwie żużel. Mistrz Polski nie ma czym jechać:D Zajbista beka.
              A Unibax, ma śmieszną nazwę, za którą mimo wszystko kryje się poważny i
              profesjonalny sponsor.
              Ale cóż. Ty będziesz zawsze widział ból krzyżaków. A ja zaściankowość debilnego
              sportu, na który żal uwagi. Co potwierdza niestety poziom kibiców.pozdr.:)

A ja sobie zawodowo polewam z takich imbecyli zwłaszcza piłkarskich,ktorzy się
              szczyca ze mieszkaja w "stolycy". Widzialem tą wasza kulturę w Wilnie podczas
              pucharowego meczu Legii. Wstyd mi było ze jestem Polakiem,reprezentantem kraju
              w ktorym będzie Euro 2012. Bo to co pokazała Warszawa chwały Polsce nie
              przynosi. Poza tym tak w woli scisłosci skoro piszesz już "zasciankowosci
              zuzla" zapytam się ciebie. NA CZYM POLEGA TEN FENOMEN PIŁKI NOZNEJ W WARSZAWIE
              SKORO PRZED SEZONEM PIŁKARSKIM SPRZEDANO W DWUMILIONOWEJ AGLOMERACJI RAPTEM
              6000 KARNETÓW?? A WIELKA LEGIA NAWET NIE POSIADA DURNEGO SKLEPU Z PAMIATKAMI W
              CALEJ WARSZAWIE:) Załosny chłopcze jesteś u nas przynajmniej panuje na
              trybunach kultura moze poza wybrykami Falubazu było w tym sezonie spokojnie.Nie
              pisz mi o tej smiesznej Legii bo ja jej szalikiem we własnym garazu łozyska
              przecieram. Pozdrawiam
      • Gość: o_!_o Re: Polewaczkowy oddaje mecz walkowerem:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 23:26
        Acha, wbrew wszelkim potwarzom ! Klub z Torunia był informowany o decyzji
        amatorskiego towarzystwa ledwie awizującego sytuacje (ATLAS) o przybyciu
        amatorów do Torunia w czapkach niewidkach. Niestety pierwszy e-mail nie doszedl
        bo zmoczyl sie w deszczu! A drugiego nie dalo sie wyslać, bo było zajęte!
        Cała ta kołomyja jest spowodowana wywrotowym działaniem klubu toruńskiego,
        który nie dość, że chciał, to jeszcze mógł ten mecz odjechać!
        I pewnie by przegral!:D
        O czym się nie dowiemy nigdy...

teraz Toruń w PO ma wolny los i sparing ze Styraną Wrocław:D

pozdr
        • Gość: metanol o-!-o IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.08.07, 01:04
          Z warszafki a jaki bystry co to wszystko wie co stolyca to stolyca.W poniedziałek melduj się u kaczki po odznaczenie.Urzekła mnie twoja ballada.
        • Gość: Biim Re: Polewaczkowy oddaje mecz walkowerem:) IP: *.as.kn.pl 05.08.07, 15:07
          "jestem z warszawki" olo a kogo to obchodzi ? bądź se skąd chcesz i najlepiej
          idź sobie na Łazienkowską i tu nie wracaj. Właściwie Chris Ci wszystko
          wytłumaczył, więc dodam tylko że jesteś tu TROLEM I MAM APEL ABY GO NIE
          KARMIC!!!
          • Gość: cool Re: Polewaczkowy oddaje mecz walkowerem:) IP: *.tvk.torun.pl 07.08.07, 09:14
            Walkower Wrocław - taka jest nowa nazwa klubu.
            • Gość: Szrek Re: Polewaczkowy oddaje mecz walkowerem:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 05:59
              Wiem, że Biim mnie zajeździ ale muszę zapytać: napisałeś
              Cool "Walkower" czy "Wałkower"?
              • cancro Re: Polewaczkowy oddaje mecz walkowerem:) 08.08.07, 08:56
                Nie chce mi się już wałkować tego tematu, dlatego powiem tyle: Rację miał Szrek
                pisząc, że wszyscy mają "brud za paznokciami". Czyż można było wyznaczyć terminu
                zaległego meczu na piątek lub poniedziałek? Czyżby zarząd e-ligi nie wiedział,
                ze w sobotę jeździ EL? Sądzę, że decyzja Zarządu E-Ligi to "spółdzielnia na
                spółdzielnię". Pan Kowalski - delikatnie mówiąc_ nie jest miłośnikiem Wrocławia.
                Jak napisałem nie chcę już przeciągać tego tematu, dlatego pozwalam sobie wkleić
                dyskusję na WP. Sądzę, że jest ona w miarę obiektywna, bo głosy są różne. A kto
                mądry wnioski wyciągnie sam: polski żużel ligowy zamienia się w bagno!
                http://ekstraliga.wp.pl/OID,20006632,kat,33566,wid,9083323,opinie.html?redir_url=http%3A%2F%2Fekstraliga.wp.pl%2Fwiadomosc.html%3Fwid%3D9083323%26element%3DwiadomosciSGGlowna%26url%3Dhttp%3A%2F%2Fekstraliga.wp.pl%2Fwiadomosc.html%3Fwid%3D9083323%26kat%3D33566
              • Gość: Biim Re: Polewaczkowy oddaje mecz walkowerem:) IP: *.wroclaw.mm.pl 08.08.07, 12:33
                Wałkiem to było dwa lata temu wykluczenie Słabonia w Toruniu,
                wszyscy widzieli, a sędzia nie
                • Gość: Szrek Re: Polewaczkowy oddaje mecz walkowerem:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 14:44
                  Umówmy się Biim, że żaden z nas nie musiałby się nazbyt napracować,
                  żeby poszukać "wałki" na koncie każdego "Eligowca". Wypowiedź Cancro
                  możnaby spuentować tak: w naszej Elidze układ pogania układ a pieczę
                  nad tym wszystkim sprawuje jeszcze inny układ. A Oni wciąż kopią
                  tylko w kopaną...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka