fred.aga.ula 29.08.07, 23:24 Po 5 kolejce jedna z moich drużyn przekroczyła 150 pkt, ale do tej pory nie mgę otrzymać drugiego sponsora. Opcja jescze nie uruchomiona ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.a.v.e.r.i.c.k Re: Sponsor nr 2 31.08.07, 18:38 chyba juz nie uruchomiona, ja wzialem dwie transze juz po 3 kolejce. Odpowiedz Link Zgłoś
a-01 Re: Sponsor nr 2 01.09.07, 11:19 a ja po drugiej kolejce i wszystko gra, może teraz są jakieś chwilowe problemy Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.22 Re: Sponsor nr 2 01.09.07, 10:45 Opcja jeszcze nie uruchomiona i chyba nie ma nawet takiej opcji w planach na przyszlosc. Sponsora mozna miec tylko jednego, a dwie to sa raty ktore on wplaca (idz zapukaj do swojego sponsora => wyslij SMS => po wpisaniu kodu kasa pojawi sie na Twoim koncie, a pozniej transfery i kolejny SMS do zapisania zmian) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fred.aga.ula Re: Sponsor nr 2 01.09.07, 15:08 Racja Przemek, zmyliła mnie gra w LM, gdzie liczba sponsorów była dowolna... Wziąłem od swojego sponsora dwie dozwolone raty. Wszystko jest ok. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
sgrabowski1 Re: Sponsor nr 2 02.09.07, 13:35 tak wlasnie zrobilem, u tego samego sponsora! malo tego smsa wyslalem nawet dwa razy i drugiej transzy nie dostalem!!! Odpowiedz Link Zgłoś