Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Po GP Słowenii !!!

13.07.03, 00:33
    Niespodziewanie zakończył się kolejny cykl żużlowej GP. Adams przed
    Pedersenem, Nichollsem i Goloben, którego w finale w tym roku ujrzeliśmy
    dopiero drugi raz. Rickardsson,Crump,Hancock trójka zwycięzców z przed dwóch
    tygodni nie dostała się do wielkiego finału.
    Dobry występ Bajerskiego, bardzo słaby Protasiewicza. Brzydkie upadki Golloba
    oraz Drymla. Dziurawy i nierówny tor. Tak w skrócie opisuję GP Słowenii.

::zalogowałem się na gazeta.pl - mój nick będzie z numerkiem 21::
    pozdrowienia !!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: todor Re: Po GP Słowenii !!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.03, 09:51
        Dodam jeszcze -co robiło wrażenie podczas owego GP - nieodpowiedzialna jazda
        N.Pedersena.
        • m0nk Re: Po GP Słowenii !!! 13.07.03, 10:50
          szkoda, ze gollob w tym roku nie moze pozbyc sie tego trzeciego pola.
          generalnie polfinal z jego udzialem byl w mocniejszej obasadzie od finalu.
          szkoda protasa, widac, ze bardzo przeszkadzaly mu dziury na torze. sprzetowo
          byl przygotowany bardzo dobrze. cieszy mnie bardzo dobra postawa lorama
          • Gość: Mario Re: Po GP Słowenii !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 10:53
            Gollob jeździł rewelacyjnie,szkoda Crumpa defekt pozbawił go miejsca w finale.
            Bajerski też był o włos od finału ale za bardzo chciał zablokować Crumpa i
            wpadł w jakąś dziurę.
            • Gość: sasiad Re: Po GP Słowenii !!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 13:45
              mam dzis 2 osobliwe uwagi.
              1. patrzac na jazde Polakow mozna dojsc do wniosku ze mamy dwoch mistrzow
              swiata. gollob jest mistrzem w jezdzie po zewnetrznej a bajer po wewnetrznej
              (swoja droga kiedys z tego drwili wszyscy a jak widac daje to efekt)
              2. czy cieslak robil tor?
              • k_o_s Re: Po GP Słowenii !!! 13.07.03, 14:14
                Mi najbardziej zal Protasa, nie zasluzyl zeby tak marnie pojechac. Tak swoja
                droga to od razu przypomnial mi sie mecz we Wroclawiu. Niemalze identyczne
                bledy w jezdzie (wrecz problemy ze zlozeniem maszyny)...
                Bajerski calkiem dobrze, tylko oczywiscie na koniec musial przedobrzyc.
                Najwiekszy slad w mojej pamieci pozostal po jezdzie Pedersena. Z kazdym GP
                coraz bardziej mnie drazni. Jemu chyba powinni podziekowac za udzial w cyklu...
      • maatti Re: Po GP Słowenii !!! 13.07.03, 15:55
        Kurcze, Tomek ciąglę walczy, chyba nie powiedZiał jeszcze ostatniego słowa....
        • m0nk Re: Po GP Słowenii !!! 13.07.03, 17:35
          mhm, nie zycze pedersenowi tego co przytrafilo sie drymlowi ale analogie w
          jezdzie sa spore.
          tor byl bardzo fajny bo do prawdziwej walki , ciesze sie ze jeszcze w
          Bydgoszczy i pewnie w pradze bedzie podobnie.
          • krotoss Re: Po GP Słowenii !!! 13.07.03, 20:44
            m0nk pamiętasz nasze posty na temat T.Golloba i malkontentów jego talentu? ;o)

jeszcze pokaże, jeszcze pokaże..
            • m0nk Re: Po GP Słowenii !!! 13.07.03, 23:27
              coz takie zycie, kibice sa jak choragiewki - malysz tez sie o tym przekonal
              • krotoss Re: Po GP Słowenii !!! 14.07.03, 01:52
                fakt, tylko tam na każdym centymetrze relacjoujący powtarza, że musi wygrać,
                wygra i stek innych dupereli to potem robi wodę z mózgu takim kibicom. A
                szczególnie, że co oni? Zaczeli się przez to własnie interesować skokami. Więc
                przestają jak nie wygrywa.

Pamiętam jak sie oglądało na eurosporcie, albo na święta w TVP he he, a teraz
                to nawet na TV polonia leci ;)
                • m0nk Re: Po GP Słowenii !!! 14.07.03, 09:04
                  zaluje tego gp w cardiff, gdyby tam nie bylo tego wykluczenia to dzisiaj
                  gollob bylby w scislej czolowce. tak strata jest spora.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka