Gość: Jant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 21:16 Wygrać może każdy, poza Hamiltonem ;) Stawiam na Raikkonena :o Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luksusowy_yacht Re: Historia przeciw Hamiltonowi 08.10.07, 21:34 3mam kciuki za Fina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtc Na 46 okrazeniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 21:43 Hamiltona z toru wywali dublowany wlasnie Kubica i nawet dzwig nie pomoze, nie uda sie juz wrocic na tor i wyprzedza go i Iceman i Alonso. A FIA podejmie decyzje, ze poniewaz stalo sie to z przyczyn niezaleznych to Hamilton i tak zdobywa mistrza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plomba Re: Na 46 okrazeniu IP: *.aster.pl 08.10.07, 21:52 Hami na pewno wygra, już sędziowie i Ron Denis się o to postarają. Kimi do boju!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Na 46 okrazeniu IP: *.icpnet.pl 08.10.07, 22:00 najwyzej zdyskwalifikuja wszystkich, ktorzy dojechali przed lewisem lee wranglerem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: susse Ja bym postawił dużą kase że murzynek nie dojedzie IP: *.multimo.gtsenergis.pl 08.10.07, 22:14 Pytanie kiedy ktoś go puknie. Zazwyczaj dzieje się to na pierwszym zakręcie. Kubica do boju. Możesz zaistnieć i sie odegrać za sędziów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SQ Re: Ja bym postawił dużą kase że murzynek nie doj IP: *.acn.waw.pl 08.10.07, 22:50 Kibicowalem McLarenowi, ale teraz marze zeby tytul zdobyl ktokolwiek, byle nie Ham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Ja bym postawił dużą kase że murzynek nie doj IP: *.chello.pl 08.10.07, 23:24 Kubica niech się lepiej nie miesza. Po co mu to? Jeśli ktoś ma ryzykować to Alonso, Raikonen lub Massa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avtandil Re: Ja bym postawił dużą kase że murzynek nie doj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 23:53 Z tej trójki - tylko Massa - Alonso i Räikkonen mają za dużo do stracenia... Oni, chcąc zdobyć tytuł MUSZĄ przyjechać w czołówce - a ewentualne uszkodzenie samochodu przy wjeżdżaniu w Lewisa (albo kara za wjechanie w niego) skutecznie im to uniemożliwią...Ale...może ktoś z dalszej części stawki? Nie walczący kompletnie o nic, a nie lubiący Hamiltona? Ciekawy wyścig będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: Ja bym postawił dużą kase że murzynek nie doj IP: *.leed.cable.ntl.com 09.10.07, 00:40 już dawno by to ktoś zrobił. Czy jest na forum ktoś, kto darzy jakkolwiek pojętą sympatią Hamiltona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sramilton Re: Ja bym postawił dużą kase że murzynek nie doj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 01:01 jego nie da sie lubic, to taki typ cwaniaczka, ktory sukcesy odnosi przede wszystkim dzieki bolidowi, chcialbym go kiedys zobaczyc np. w Spyker'ze, ciekawe czy bylby tak dobry...i ta jego mordka niewiniątka, herubinek jeden psia jego mac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Js Re: Ja bym postawił dużą kase że murzynek nie doj IP: *.MIT.EDU 09.10.07, 06:02 Mysle, ze przesadzacie. Hamilton jezdzil w innych formulach i byl nie gorszy od innych kierowcow. Jezdzi praktycznie bezblednie, i rowno. Podejrzewam, ze powod dla ktorego kubicy psuje sie samochod, to jego jazda. jest szybka, ale tez nie tak plynna jak innych kierowcow. moze byc szybki pod warunkiem posiadania niezwykle wytrzymalego samochodu... Hamilton jezdzi i szybko, i rowno, i ma dobry samochod. Wedlug mnie to swietny kierowca, pewnie klasy schumahera... ktory to dopiero byl cwaniaczkiem ktory powodowal kolizje :P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dot... Re: Ja bym postawił dużą kase że murzynek nie doj IP: *.icpnet.pl 09.10.07, 09:26 Z takim bolidem jaki ma Hamilton, to można jechać równo i spokojnie, szczególnie podczas końcówki wyścigu z przewagą 15-30s, a jak się ma to co ma - to trzeba wycisnąć max z BMW-Sauber. I tylko nie wiadomo, co może się popsuć: BMW czy też Sauber ;) Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Zwycieztwo za wszelką cenę-to go może zgubić 09.10.07, 06:36 znane przysłowie "bij króla" może się sprawdzić, paru niepokornych maruderów może skutecznie spowolnić najszybszy bolid Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomtom Historia przeciw Hamiltonowi IP: *.kwsa.pl 09.10.07, 06:55 Musi być cud na torze aby hamilton nie dojechał w 3 najlepszych a a propos Roberta to jego największymi przeciwnikami są mechanicy i taktycy BMW niestety - Heidfeld jeździ dzięki mechanikom a Robo pomimo ich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martin Historia przeciw Hamiltonowi IP: *.chello.pl 09.10.07, 07:43 niech tam................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtc Skoro historia jest przeciwko Hamiltonowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 09:21 to FIA powinna zdyskwalifikowac historie. Odpowiedz Link Zgłoś
wirone Re: Skoro historia jest przeciwko Hamiltonowi 16.10.07, 00:51 Gość portalu: xtc napisał(a): > Skoro historia jest przeciwko Hamiltonowi > to FIA powinna zdyskwalifikowac historie. aaaaaaahahahahahaha mistrz! :D ----------- wirone.info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Historia przeciw Hamiltonowi IP: *.wwg.pl 09.10.07, 13:24 A czy, aby Jacques Villeneuve nie zdobył mistrzostwa w swoim debiutanckim sezonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macki Re: Historia przeciw Hamiltonowi IP: *.waw.gratka.pl 10.10.07, 13:10 Nie! Villeneuve był drugi, a tytuł wywalczył w drugim roku startów w f1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Historia przeciw Hamiltonowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.07, 16:23 dla mnie moze wygrać Alonso Odpowiedz Link Zgłoś