siedla 08.08.03, 20:21 Kto do cholery powiedzial na tym forum, ze Sobolewski nie zagra w meczu z GKS, bo w PP dostal czerwony kartonik??? Kto to byl do cholery?? W tym momencie mam juz kilka punktow mniej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregul Re: sobolewski i czerwona kartka w PP 08.08.03, 20:33 wlasnie, dorwe tego oszusta Odpowiedz Link Zgłoś
sylwekb2 Re: sobolewski i czerwona kartka w PP 08.08.03, 21:12 sobolewski gra i strzelił juz jedna bramke kurna ja go tez nie kupilem Odpowiedz Link Zgłoś
andchud Re: sobolewski i czerwona kartka w PP 08.08.03, 21:30 Udalo mi sie znalezc odpowiedni ustep w regulaminie pzpn (www.pzpn.pl), ktory wyjasnia cala sprawe: 2. Zawodnikowi, który w czasie zawodów wspomnianych w ust.1 (chodzi o lige lub mecz pucharowy) niniejszego paragrafu zostanie wykluczony (czerwona kartka) wskutek otrzymania dwóch napomnień (żółta kartka), wlicza się obie żółte kartki do rejestru napomnień zawodnika . Pozdrawiam Wonski (prezes klubu Raiders FC) P.S. Tez myslalem ze jest inaczej i nie kupilem Sobolewskiego. :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
siedla Re: sobolewski i czerwona kartka w PP 08.08.03, 22:02 ale ja go kupilem, tylko nie ywstawilem!! shittt...!! Odpowiedz Link Zgłoś
siedla Re: sobolewski i czerwona kartka w PP 08.08.03, 22:08 ale na szczescie mialem tez Mile!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwekb2 Re: sobolewski i czerwona kartka w PP 08.08.03, 22:09 kurna szczesciarz , moje gratulacje !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paranormal Re: sobolewski i czerwona kartka w PP 09.08.03, 02:34 a ja mam i mile i sobolewskiego i liberde ;] Odpowiedz Link Zgłoś