Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

australijska repreza, -puchar konfederacji

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.01, 17:27
    no i gdzie jesteście prześmiewcy australijskiej piłki???

ja już dawno przepowiedziałem im rychłe wejście do czołówki, także na tym
    forum, oczywiście nikt mi nie wierzył , ale ja zmieniam nicka na PROROK(nie
    pierwsze to moja trafna przepowiednia;)))))
    Obserwuj wątek
      • Gość: toler Re: australijska repreza, -puchar konfederacji IP: 63.113.35.* 01.06.01, 18:16
        Gość portalu: zbyszko napisał(a):

> no i gdzie jesteście prześmiewcy australijskiej piłki???
        >
        > ja już dawno przepowiedziałem im rychłe wejście do czołówki, także na tym
        > forum, oczywiście nikt mi nie wierzył , ale ja zmieniam nicka na PROROK(nie
        > pierwsze to moja trafna przepowiednia;)))))

..na pewno bardzo motywujace zwyciestwo dla Australii. Francuzi nie traktowali
        chyba tego meczu zbyt powaznie i takiego wyniku raczej nie spodziewajmy sie na
        MS2001.

do czolowki (?pierwsze 10, 20, czy 30 druzyn? swiata) to jeszcze Australii
        naprawde bardzo bardzo daleko..

oczywiscie "lekko brac" juz nikogo nie mozna...zapytaj Czechow (z Malta), Niemcow
        (z Albania), czy Austriakow (z Izraelem)..czasy kompletnych slabeuszy i wynikow
        "hokejowych" juz minely! (wylaczajac Andorre, San Marino, i Liechtenstein,
        oczywiscie :-)))))))))!!!!!)

pozdrowienia

Australijczycy mieli juz zupelnie przyzwoita druzyne na MS1974. NRD, RFN, i CHile
        calkiem niezle sie wtedy musialy "napocic".

• Gość: toler Re: australijska repreza, -puchar konfederacji IP: 63.113.35.* 01.06.01, 18:18
          "...na MS2002" oczywiscie :))))))))
      • Gość: kibic_1 Re: australijska repreza, -puchar konfederacji IP: 128.163.239.* 01.06.01, 18:36
        Nikt nie wysmiewa, ale wygrana z drugim garniturem francuskim to jeszcze za
        malo, by wynosic futbol australijski pod niebiosa.

Pzdr.
        • Gość: Dave Just wait till next year's World Cup IP: *.ade0208.ade.iprimus.net.au 01.06.01, 18:48

Australia zrobi niezle zamieszanie na MS 2002 i spokojnie dostanie sie do
          pierwszej 20. Tacy pilkarze jak Viduka czy Kewell mogliby zalapac sie do
          najlepszych reprezentacji na swiecie.
          • Gość: toler Re: Just wait till next year's World Cup IP: 63.113.35.* 01.06.01, 18:57
            ...wysokiej klasy graczy spotkac mozna i w slabszych reprezentacjach: Rrakli
            (ALB), Rosenthal (ISR), Littmanen (FIN) czy bracia Sigurvirsson (ISL)..Viduka
            gra przeciez w lidze ze swiatowa czolowka...

...o spokojnej kwalifikacji do 20 (16 chyba?) na MS2002..nie moze raczej mowic
            zaden z faworytow pszyszlorocznych finalistow... tym bardziej nie Australia..

pozdr.
            toler
            • Gość: zbyszko Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.01, 19:28
              czołówka to rzeczywiscie za wiele powiedziane, miałem na myśli te 20 do 30
              drużyn.... ale już wkrótce 20....

racja, że francuzi na mś tak łatwo nie odpuszczą i że grał drugi garnitur....
              ale zobaczymy

byli tu tacy co szydzili z ich repry i dawali ja za przykład słabeusza, którego
              polacy w puch rozniosą........, ale to było już jakiś czas temu

;))

pzdr!
              • Gość: kibic_1 Re: IP: 128.163.239.* 02.06.01, 01:29
                Gość portalu: zbyszko napisał(a):

> racja, że francuzi na mś tak łatwo nie odpuszczą i że grał drugi
                >garnitur....

> byli tu tacy co szydzili z ich repry i dawali ja za przykład słabeusza, którego
                >
                > polacy w puch rozniosą........, ale to było już jakiś czas temu

Francuzi bez Zidane traca co najmniej 30% sily swego zespolu. A jesli o Australie
                chodzi, to potrafia napsuc krwi najlepszym. Pamietacie jak grali barazowy dwumecz
                z Argentyna o awans do MS 1994 w USA? Najpierw zremisowali u siebie 1:1, a potem
                dosc nieszczesliwie przegrali 0:1 w Buenos Aires.

Pzdr.

• Gość: Jotenef Re: australijska repreza, -puchar konfederacji IP: *.tmns.net.au 02.06.01, 04:10
          Zawsze to przyjemnie, gdy Dawid trafi w łeb Goliata. Ponieważ bardzo mało ludzi
          w Polsce ma pojęcie o australijskiej piłce nożnej, pozwalam sobie poinformować,
          że w drużynie Socceroos grającej o Puchar Konfederacji brakuje aż TRZECH
          wielkich gwiazd: Marka Bosnicha, Marka Viduki oraz Harry'ego Kewella. O jednym
          z czołowych strzelców Bundesligi (Paulu Agostino), który strzelił tyle goli,
          ile „Jusko”, pewnie nie wypada wspominać. Z życzeniami przyjemnych dyskusji na
          temat australijskiego soccera.
          Jotenef
      • Gość: Michal australijska repreza, -puchar konfederacji IP: *.dnvr.uswest.net 02.06.01, 21:24
        Tu nie ma sie z czego smiac, przecierz to cieniasy. Na mistrzostwa i tak nie
        pojada. A jak zdarzy sie cud to mam nadziej ze sie ich dolosuje do PL razem z
        USA. Swoja droga nie wiema jak Ci sie moze podobac tak banda "kundli"*.
        *- cytat ze zbyszka na forum Polonii.
        • Gość: zbyszko do michała IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.01, 21:36
          COŚ CI SIĘ POJEBAŁO koleżko!

może znasz innego zbyszka

nigdy nie używałem tego określenia, nigdy też nie było mnie na forum polonii bo
          i po co

czy ja zmyślam , że coś powiedziałeś??? skąd takie chamskie, niecne zaczepki???

grasz nie fair

pzdr!
          • Gość: Michal publiczne przeprosiny IP: *.dnvr.uswest.net 03.06.01, 04:50
            W takim razie przepraszam Pana, nick "zbyszko" wydla mi sie na tyle
            unikalny ... a po domenach/IP nie mozna na 100% zidentyfikowac. Jeszcze raz
            przepraszam. A z ryjem to prosze do kolegow na placu. Dalej utrzymuje ze
            Australia to cieniasy. Zastanow sie nad roznica miedzy pomylka i chamstwa.
            Reasumujac przeprosiny utrzymuje, ton odpowiedzi zdecydowani mi sie nie podobal.

• Gość: zbyszko no to nawzajem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 02:56
              spox! przyjęte!

z chamstwem wyjechałem bo myslałem , że to taka zagrywka(przysięgam, że nigdy
              czegoś takiego nie powiedziałem, fakt ze nie cierpie polonii jako klubu ale
              doceniam i szanuję wielu ludzi stamtąd), a jak pomyłka to nie ma sprawy,
              przepraszam kolegę

masz rację , że cieniasy, -właśnie przgrali z koreą, ale to o niczym nie
              swiadczy, jeszcze o nich usłysz....;))) ja im tam kibicuję

pzdr
              • Gość: Michal no to kul IP: *.tiaa-cref.org 04.06.01, 18:26
                Ciesze sie ze sie nieporozumienie wyjasnilo, bardzo sie zdziwielem jak
                zobaczylem takie bzdety pod twoim nikiem i napoczatku myslalem ze sie dales
                sprowokowac jakiemus leszczowi. Ale jak to nie ty no to sorry.

Co do australii, to ich lubie, ... a zreszta to juz'zesmy o tym dyskutowali.
                nara
                • zbyszko Re: no to kul 04.06.01, 18:31
                  a gdzie widziałeś te bzdety??? na tym forum??/ jak tak to powiedz gdzie - chcę
                  to zobaczyć

wiedz , że czasem piszę też bzdety ;)

od dzis się loguję! na ra

ps: juz wiem czemu australia przegrała - nie chcieli trafić na brazylię -
                  sącwańsi niż myślałem! POZDR!
                  • zbyszko Zbyszko nacjonalista z innych list - to nie ja!!!!!!!!! 04.06.01, 18:57
                    O QURWA! właśnie (dzięki tobie) odkryłem na innych listach jakiegoś
                    nacjonalistycznego
                    popaprańca o nicku "Zbyszko" (ja mam "zbyszko" -mała literka)

pewnie mnie już nikt nie lubi....

od dziś się ZAWSZE loguję

NARA!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka