Gość: holender IP: *.tnt37.rtm1.nld.da.uu.net 22.08.03, 18:46 Brakuje Sznaucnera i Radomskiego ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Chwileczke... IP: 142.52.81.* 22.08.03, 18:53 Czy to ma byc cala kadra czy tylko jej zagraniczny fragment? Co z pilkarzami Wisly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysio Re: Chwileczke... IP: *.10-200-80.adsl.skynet.be 22.08.03, 19:05 Wisla z huja wytrysla! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pela Kadra na co? IP: *.ny5030.east.verizon.net 22.08.03, 19:29 Kaluzny? i tylko 2 na ataku oli to nawet pewnie sie nie zjawi. tak ze zostaniemy z Wichniarkiem ktory z trodem szczela bramki w reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holender Kałużny IP: *.tnt34.rtm1.nld.da.uu.net 22.08.03, 19:46 Bez niego ani rusz. Trzeba jeszcze tylko powołać do kompletu Świerczewskiego. Inaczej nie będzie baletów z prostytutkami przed meczem. A są one niezbędne w procesie przygotowań kadry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fidel Ale jestem wk...wiony!!!!!!! IP: *.toya.net.pl / 10.0.239.* 22.08.03, 20:07 Ku..a!!!!!!!!! Ja pier.......! NA KIEGO WAŁA KAŁUŻNY, KARWAN, KUKIEŁKA JAK ONI SOBIE ZAGRANICĄ NIE RADZĄ I BARDZO RZADKO WYCHODZĄ W 11, A JAK WEJDĄ Z ŁAWKI TO PIERD... ŁADNĄ GRĘ DRUŻYNY!!!!!!!!!! PO CH..J JESZCZE KRZYNÓWEK!!!!!!! JA PIERD......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fidel Re: Ale jestem wk...wiony!!!!!!! IP: *.toya.net.pl / 10.0.239.* 22.08.03, 20:10 Dudek Hajto, Bąk, Baszczyński, Głowacki Kosowski, Sobolewski, Szymkowiak, Rocki Zuraw, Rasiak, Ziarkowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fidel Re: Ale jestem wk...wiony!!!!!!! IP: *.toya.net.pl / 10.0.239.* 22.08.03, 20:11 Za każdą odchyłkę od mojego składu Janas ma ode mnie kopa w mordę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Ochłoń chłopie... IP: 217.153.110.* 22.08.03, 20:41 O czym ty opowiadzasz? Krzynówek strzela bramki w swoim klubie i jest najlepszy na lewą stronę. Jeśli nie poznałeś sie na tym zawodniku, to znaczy że nie interesujesz sie za bardzo piłką. Karwan grywa trochę w Hercie i bynajmniej nie pieprzy im gry. Inna sprawa że Hertha dziaduje jak na razie. No i gratuluję ustawienia 4-4-3, na pewno zawojujemy tym Europę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Re: Ale jestem wk...wiony!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.03, 21:41 Gość portalu: fidel napisał(a): > Dudek > > Hajto, Bąk, Baszczyński, Głowacki > > Kosowski, Sobolewski, Szymkowiak, Rocki > > Zuraw, Rasiak, Ziarkowski Pierdolcu, a od kiedy gra się 12 zawodnikami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fidel Re: Ale jestem wk...wiony!!!!!!! IP: *.toya.net.pl / 10.0.239.* 23.08.03, 13:07 tfu.... popindoliło mi sie. bez ziarkowskiego oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don Re: Chwileczke... IP: *.klubwww.pl 22.08.03, 21:30 to są zawodnicy z zagranicznych klubów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Brakuje trenera. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.03, 20:31 Kaluzny, niedlugo Swierczewski, a moze jednak Mila tez dostanie miejsce, w koncu powolano dopiero 17...a to wszystko na NIEtowarzyskie mecze z Lotwa i Szwecja. pamietajcie moi drodzy zostali jeszcze kilka miejsc wiec niespodzianek ciag dalszy moze nastapic w kazdej chwili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Jeśli Kałużny dostanie powołanie to Janasem... IP: 217.153.110.* 22.08.03, 20:49 powinni zaopiekowac się lekarze. Przynajmniej z 5-6 grajków z ligi jeszcze dołączy. I pewnie Świerczewski wypatruje listonosza:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: busz Re: Janas powołał 17 piłkarzy na mecze eliminacj IP: *.klubwww.pl 22.08.03, 21:35 po jakiego janas powołuje kałużnego karwana kukełke jak oni rzdko grają w klubach i olisadebe jak i tak go coś znowu zaboli dlaczego niema sznaucnera który jest bardzo dobry i nadodatek gra w swoim klubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Większośc społeczeństwa to analfabeci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 21:36 Czego dowodem powyzsze wpisy. To nie są powołania. Ci pilkarze (ta lista dotyczy wyłacznie lig zagranicznych) ewentualnie dostaną powołania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luki Re: Janas powołał 17 piłkarzy na mecze eliminacj IP: 213.77.40.* 22.08.03, 21:50 ...boże Dąbrowski...i kto jeszcze???!!! Ciemność widzę, ciemność! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fudała Re: Janas powołał 17 piłkarzy na mecze eliminacj IP: *.socantel.net 22.08.03, 22:12 Jeszcze Listkiewicz ciągle stoi na spalonej pozycji. Listonosz przez pomyłke chyba wprzód włożył list z czerwoną dożywotnią kartką dla Kolatora. Z resztą obydwaj są w kiwaniu, a raczej pływaniu, bardzo dobrzy. Mamy nadmiar rozgrywających i arbitrów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN to sie nazywa `wyciaganie wnioskow` IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 22:22 po cholere dabrowski, wichniarek, zdebel, kaluzny ?? byc moze do listy nieudacznikow zapomnialem kogos dopisac! aha, jeszcze hajto karwana mozna przebolec, bo sam nie wyobrazam sobie nikogo na prawej stronie ... w kazdym razie wyglada to na pospolite ruszenie- powolanie dostana wszyscy, ktorzy graja w przyzwoitych zachodnich klubach. a swierczewski niedlugo tez znajdzie sie na liscie- w koncu z ligi polskiej powoluje sie na koncu ... myslalem, ze gra jak z estonia starczy na lotwe- teraz wiem, ze sie mylilem, janas nie wyciagnal wniosku z zadnego dotychczasowego meczu. brak mu jaj, zeby skreslic definitywnie jakiegos pilkarza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tezaurus Re: to sie nazywa `wyciaganie wnioskow` IP: *.chello.pl 22.08.03, 23:01 Gość portalu: SEVEN napisał(a): > po cholere dabrowski, wichniarek, zdebel, kaluzny ?? byc moze do listy > nieudacznikow zapomnialem kogos dopisac! aha, jeszcze hajto > karwana mozna przebolec, bo sam nie wyobrazam sobie nikogo na > prawej stronie ... > w kazdym razie wyglada to na pospolite ruszenie- powolanie dostana > wszyscy, ktorzy graja w przyzwoitych zachodnich klubach. > a swierczewski niedlugo tez znajdzie sie na liscie- w koncu z ligi polskiej > powoluje sie na koncu ... > > myslalem, ze gra jak z estonia starczy na lotwe- teraz wiem, ze sie > mylilem, janas nie wyciagnal wniosku z zadnego dotychczasowego > meczu. brak mu jaj, zeby skreslic definitywnie jakiegos pilkarza!!! Rzeczywiście trener Janas chyba znowu zamierza pomoc oprzeć na Zdeblu i Dąbrowkim. Już widzę oczyma wyobraźni: Zbel po otrzymaniu piłki na 100% zagra do tyłu. Przy tych zawodnikach typuję: Łotwa - Polska 2:0, Polska - Szwecja 0:5. Chciałbym się mylić ! Janas musi odejść !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy A propos.... IP: 217.153.110.* 22.08.03, 23:03 Chciałem tylko nadmienić, że Hajto został najwyżej oceniony przez Estońskich dziennikarzy... (razem z Dudkiem, Żurawskim i Sobolewskim) Jeśli będzie partolił, to niech nie gra, ale dlaczego skreślasz go z góry za samo nazwisko? Gówniarskie podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: A propos.... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 23:11 widocznie dziennikarstwo w estonii jest na takim poziomie, jak pilka nozna. nic ci do mojego podejscia do pilkarza, juz nie raz pokazal na co go stac, powinien byl dawno wyleciec z hukiem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Re: A propos.... IP: 217.153.110.* 22.08.03, 23:24 Luuuuuuuzuj.... Sam stwierdziłes dwa dni temu ze go nie lubisz i wpływa to na twoją ocenę. Nie tylko estońscy dziennikarze, ale i polscy wyróżnili go na tle naszej drużynowej szarzyzny. Oczywiście, masz prawo wszem i wobec ogłosić, że nie ma dla Hajty miejsca w reprze. Ja natomiast podtrzymuję, że twe uprzedzenia to przejaw gówniarstwa. Jak Hajto podłapie taką formę jak w Korei to będę najgłośniej krzyczał, żeby wypad robił. Przy Zielaku i Kłosie wypada bardzo przyzwoicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syniu Moja jedenastka na mecze el. ME IP: *.acn.waw.pl 22.08.03, 22:56 Dudek-Hajto,Bak,Głowacki,Sznaucner- Karwan,Szymkowiak,Lewandowski,Kosowski-Zurawski,Olisadebe. na ewentualne zmiany: Boruc,Baszczynski,Ratajczyk,Krzynówek,Saganowski kto za ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tezaurus Re: Moja jedenastka na mecze el. ME IP: *.chello.pl 22.08.03, 23:06 Gość portalu: Syniu napisał(a): > Dudek-Hajto,Bak,Głowacki,Sznaucner- > Karwan,Szymkowiak,Lewandowski,Kosowski-Zurawski,Olisadebe. > > na ewentualne zmiany: > Boruc,Baszczynski,Ratajczyk,Krzynówek,Saganowski > > kto za ?? Wygląda obiecująco. Ale czy Polska może zacząć spotkanie bez najlepszego, wg. Janasa, rozgrywającego, czyli Zdebela? To w głowie Janosika się "nie mieści". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: Moja jedenastka na mecze el. ME IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.08.03, 23:12 lewandowski nie lepszy ... ale z drugiej strony malo gra w reprze, wiec trudno jednoznacznie wyrokowac. ja bym w srodku widzial burkhardta i szymkowiaka! zmiennicy dla nich? a po co ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy A może tak? IP: 217.153.110.* 22.08.03, 23:16 Gość portalu: Syniu napisał(a): > Dudek-Hajto,Bak,Głowacki,Sznaucner- > Karwan,Szymkowiak,Lewandowski,Kosowski-Zurawski,Olisadebe. > > na ewentualne zmiany: > Boruc,Baszczynski,Ratajczyk,Krzynówek,Saganowski > > kto za ?? Jeszcze nie zestawiałem swojej ekipy:) Zobaczmy... - Dudek - Baszczyński, Bąk, Głowacki, Żewłakow - - Karwan, Szymkowiak, Burkhardt, Krzynówek - Żurawski, Kryszałowicz Na ławie Kosa, (wchodzi jak nasi zajebiści grajkowie zabiegają przeciwnika:) Hajto, Sobolewski, Wichniar, niech będzie Nalepa Tylko że to może zadziałać z Łotyszami, na Szwedów jesteśmy za krótcy. Jedynym ratunkiem jest cud. Oli niech się wali. Powołanie wysłałem, ale powiedział, że wysypki na pośladkach dostał i nie wpada;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: A może tak? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.03, 14:05 Wyłączyłbym z tego składu lewusów : Kałużnego, Ratajczyka i Kukiełkę. Nadają się oni do tarcia chrzanu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hollow Re: A może tak? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.03, 14:10 Oprócz tych trzech asów, wątpiwości budzą powołania dla kolejnych trzech : Lewandowskiego, Zdebela i Dąbrowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś