czarlz 30.03.08, 13:59 HORROR!! Ale również ogromne gratulacje! Nalezało się Skrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anusia Skra na podium Final Four IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 13:59 PGE Skra Bełchatów Górą wygrała to jakże trudne starcie mamy medale.Hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fANKA SKRY Re: Skra na podium Final Four IP: 82.160.16.* 30.03.08, 14:31 Zgadzam się z tobą, ten medal w sam raz zasłużony dla SKRY poprostu klasa sama w sobie.hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Skra na podium Final Four IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 30.03.08, 14:01 A myślałem że już przegrają. Spotkanie podobne do wczorajszego z Dynamem, ale role się odwróciły. Widać ewidentnie że polskim kulubom łatwiej się gra z włoskimi. To zapewne jest efekt tego, że Włosi są dobrzy technicznie podobnie jak Polacy, ale nie tak silni fizycznie jak Rosjanie. Skra powinna się zrzucić jeszcze na jednego klasowego zawodnika i wtedy będzie mocna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusia Re: Skra na podium Final Four IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 14:04 włosi maja dobra taktyke my tez oczywiscie ale dzis popisali sie w obronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusia Re: Skra na podium Final Four IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 14:02 to była piękna gra super dobrze spisali sie Antiga i Wlazły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fANKA SKRY Re: Skra na podium Final Four IP: 82.160.16.* 30.03.08, 14:34 Spoko mimo bólu pleców WLAZŁEGO pokazał ogromną klase.ANTIGA też pokazał na co go stać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jw Skra na podium Final Four IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 14:04 wielki mi sukces bełchatowa . jastrzebie w tym roku pokonało na wyjezdzie Sisley Treviso 3-1 a potem jeszcze Dynamo TatTransGaz Kazań 3-2 i nikt tego nie mowi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fANKA SKRY Re: Skra na podium Final Four IP: 82.160.16.* 30.03.08, 14:27 Co ty masz do skry jastrzębie jest do bani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bełkot Re: Skra na podium Final Four IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.08, 14:38 kolego ale w meczach o pietruchę a nie stawkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: Skra na podium Final Four IP: 83.1.115.* 30.03.08, 15:31 Bo top sa wygrane raz ze jednorazowe a dwa ze nie na wielkich turniejach i nic tym oni nie zdobyli a SKRA tak bo Skra jest THE BEST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziady z bełchatow [...] IP: 82.177.126.* 30.03.08, 14:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
czarlz Re: Skra na podium Final Four 30.03.08, 14:21 Gość portalu: dziady z bełchatow napisał(a): > gratulacje i sukces????? za co?????? za kupienie sobie finału imprezy, gdyby ni > e > państwowa kasa to dziady nic by nie miały, skra to nie drużyna, tylko zbieranin > a > dziadów plus pan profesor Mariusz Wlazły, finał to trzeba sobie wywalczyć a nie > kopić. skra to takie same sprzedawczyki jak drużyny piłkarski, które kupiły > sobie awans korupcją do OE np. zagłębie lublin i sosnowiec. na to trzecie > miejsce tez pewnie elektrownia dała kase. żenada i wstyd. Zatrzymałeś się chyba w czasie, na etapie poprzedniego wieku. To nie saą ligowe potyczki, do których nawiązujesz, tylko rozgrywki międzynarodowe - trochę inne światy. W dodatku wydajesz się być zgorzkniałym krzykaczem i typowym marudnym Polaczkiem. Nie chciałbym być w Twjej skórze. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fANKA SKRY Re: Skra na podium Final Four IP: 82.160.16.* 30.03.08, 14:22 Co ty wygadujesz nic nie wiesz o siatkówce.Wygrali bo poprostu są dobrzy i na to zasłurzyli, a co do Mariusz Wlazłego to się z tobą nie zgadzam to poprostu kalsa sama w sobie.Sam/a jesteś dziedem, który nie potrafił by wyjść na boisko i zagrać przed taką wspaniałą publicznością.Pozdro i gratulacje za ten wspaniały mecz SKRY BEŁCHATÓW!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: Skra na podium Final Four IP: 83.1.115.* 30.03.08, 15:34 Ty bys nic nie wywalczyl bo sie nie znasz a jak Masz cos do Mariusz to nie njestes ani kibicem siatkowki anie polakiem i jestes slepy! Bo mariusz to Bosss a szczegolnie w porownaniu do Ciebie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Skra na podium Final Four IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 14:12 Kto mistrzem jest, kto mistrzem jest? OCZUWIŚCIE, ŻE PGE !!! BRAWO SKRA !!! WLAZŁY I ANTIGA NAJLEPSI !!! biedny Mariusz ;[ życze powrotu do zdrowia! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: Skra na podium Final Four IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.08, 14:16 Ja bym dodal Gruszke, ktory rozegral bardzo dobre spotkanie. W piatym secie po jego zagraniach Skra odskoczyla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka skry Skra na podium Final Four IP: 82.160.16.* 30.03.08, 14:14 Gdyby nie Mariusz Wlazły, ale również cała drużyna tego trzeciego miejsca by nie było.Zgadzam się,że ten mecz był świadkiem wielkiego horroru i wysiłku a mimo to SKRA się nie podała.GRATULACJE dla całej drużyny ale również dla trenera że poprowadził drużynę do takie sukcesu.!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga JUPI!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 14:19 5 set był straszny!! Mało nie padałam na zawał! Zasłużone zwycięstwo!! Gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fANKA SKRY Re: JUPI!! IP: 82.160.16.* 30.03.08, 14:25 Zgadzam się z tobą też prawie padłam na zawał.Ale mimo to cieszyłam się ze zwycięstwa.Gratulacje!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka JSw IP: *.apus-net.pl 30.03.08, 14:35 Skoro Jastrzębie takei rewelacyjne to dlaczego, pytam dlaczego nie gra teraz w tych finałach w Łodzi???? Skra pokazała klasę, bo pięknie wygranych dwóch setach obniżyli loty i przegrali, ale w tie-breaku pokazali charakter. Brąz jak najbardziej zasłużony!! Ciekawe komu przypadną nagrody indywidualne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Skra nr 1!!!!! Mariusz the best!!!! IP: 83.1.115.* 30.03.08, 15:37 a ja nie padlam bo musialam zobaczyc jak MISTRZOWIE zasłuzenie swietuja brawo Mariusz brawo Mariusz brawo Antigua brawo Castellani brawo kibice i brawo SKRA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: JUPI!! IP: 213.17.231.* 30.03.08, 21:14 dziewczyny, jak wygrali to nawet nie widziałam jak się cieszyli, tak się darłam xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azsczwafan Skra na podium Final Four IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.08, 14:36 gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Skra na podium Final Four IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 14:49 wspaniały mecz! mamy świetną drużynę na światowym poziomie! brawo piotrek i mariusz! Odpowiedz Link Zgłoś
hec2 Re: Skra na podium Final Four 30.03.08, 16:15 A mnie krew zalewa, bo Multimedia olały swoich klientów i nie dały szansy na obejrzenie meczu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony fan Skra na podium Final Four IP: *.miedzyrzecz.mm.pl 30.03.08, 17:00 ostatni punkt zdobyl po ataku Antiga a nie GRUSZKA....... ktos tam u was pisac nie potrafi albo francuza z bujna czupryna nie potrafi odroznic od Polaka Gruszki !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michr Re: Skra na podium Final Four 30.03.08, 19:37 Czas najwyższy aby sejm przyjął ustawę zakazującą finansowania klubów sportowych przez spółki skarbu państwa. Rząd obiecywał to i jakoś się ociąga. Nie mam ochoty płacić na jakichś grajków w ramach rachunku za prąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torfiorz Re: Skra na podium Final Four IP: *.dolsat.pl 30.03.08, 19:55 Człowieku obódź się mamy wolny rynek kupujesz prąd od kogo chcesz:) I jeszcze jedno nie rozumiem zarzuty państowe pieniądze. Drużyna finansowana jest z ZYSKU działalności elektrowni a nie z Twoich podatków. Aha i jeszcze jedno prąd kupujesz od zakładu energetycznego a nie od elektrowni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ral Re: Skra na podium Final Four IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 20:38 A elektrownia zysk ma oczywiście ze sprzedaży biletów kupowanych przez pscółki- nieprawdaż Odpowiedz Link Zgłoś
michr Re: Skra na podium Final Four 30.03.08, 21:05 Takie bajki możesz opowiadać dzieciom. PGE jest monopolistą, a więc muszę kupić od niego prąd. Zysk powstaje m.in. z rachunków za prąd (mojego też). Nieważne jest jak te pieniądze krążą. PGE należy do skarbu państwa, a więc jest to zysk państwa a nie PGE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kp Re: Skra na podium Final Four IP: *.ghnet.pl 01.04.08, 20:59 PGE nie jest monopolista. Kup sobie prad od STOENU albo od Vatenfalla. Mozesz to zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja32zaw Skra na podium Final Four IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 21:11 Było fajnie klubowo - Łódź, a wcześniej Rzeszów, a nominacji olimpijskiej dla reprezentacji jak nie ma tak nie ma. Kolejni zawodnicy albo stają się chorzy, albo nie wiadomo co ( tego zaprzyjaźnieni ze sportowcami pseudodziennikarze nie wyjaśniają). Może jesteśmy tak marnym społeczeństwem, ze reprezentowanie kraju nic sportowców nie interesuje i jest to odmienne od Włochów i Amerykanów, których ta uwaga nie dotyczy. Natomiast innym problemem jest to co na to ma do powiedzenia nasz wspaniały trener reprezentacji "rancher" Raul ? Odpowiedz Link Zgłoś