Gość: pipek o co tyle krzyku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 21:16 Radomski się załamał albo wkurzył, wolno mu. Będzie ponosił tego konsekwencje. Z tego pewnie też zdaje sobie sprawę. Nie ma po co gościa obrażać albo klepać po plerach, jego wybór. Obrażanie Pazdana to z kolei brzydki element tego forum. Leo pracując z drużyną musi wybrać optymalny skład. Wyniki mówią same, póki co nie mamy podstaw aby trenerowi nie ufać. Drużyna na Euro to jego autorski projekt tak jak awans na turniej. Pomóżmy Mu w spokoju pracować jak pomagaliśmy dopingiem podczas eliminacji. Trenera Górskiego też krytykowano za powałanie Szarmacha, Żmudy czy Gorgonia. Ich też nikt wcześniej nie znał. Poznał sie na nich geniusz polskiej piłki. Mam nadzieję, że tak będzie i tym razem. Czekamy w końcu na sukces od 26 lat. Ja to dobrze pamiętam. Chciałbym przżyć to jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz45 Re: o co tyle krzyku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.08, 22:27 Brawo Pipek. Jednak są tacy, którzy potrafią napisać coś sensownego nie obrażając nikogo. Większość niestety łącznie z Radomskim wyznaje zasadę, że jak nas nie chcą, to niech się walą. To straszne, radomski pewnie będzie żałował swojej pochopnej decyzji. Leo brał pewnie pod uwagę też taki aspekt, że Radomski nie byłby podstawowym zawodnikiem reprezentacji, a jedynie rezerwowym. Jak widać słusznie przewidział, że mogłyby być z nim kłopoty i zacząłby głośno demonstrować swoje niezadowolenie. Chcąc uniknąć takich sytuacji pozbył więc go się zawczasu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Subyello Re: o co tyle krzyku IP: *.sunsh5.vic.optusnet.com.au 10.05.08, 02:56 Najmodrzejsza wypowiedz na tym calym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marCIN Radomski rezygnuje z listy rezerwowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.08, 21:24 Dziecko się obraziło, bierze zabawki i idzie do innej piaskownicy. Trzeba go przytulić, biedaczek. Hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szu Radomski rezygnuje z listy rezerwowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 21:37 Facet ma racje. Zapierniczał , miał kontuzje, dochodził do formy , a tu kicha- treneiro powołał jakichś leszczy co jak zobaczą pełne trybuny to się zesrają ma majty. Pozdrowienia Arku i dzięki za wysiłki w meczach i wiele radości dla kibiców!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomski Arkadiusz Jestem pajacem nie zasluguje na gre w reprezentacj IP: *.olsztyn.mm.pl 09.05.08, 21:42 Jestem cienki, nie nauczyli mnie pokory i ambicji. Nie mam harakteru, wiec zachowalem sie jak gowniarz i pajac. spadam, na zawsze Arek Radomski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Radomski rezygnuje z listy rezerwowej IP: *.toya.net.pl 09.05.08, 21:50 Jeśli kadra będzie nadal przebywć w kraju, to może być niedobrze.Wywieżć ich jak najszybciej z tego piłkarskiego szamba na antypody!!Może rozum powróci!!Wydaje mi się, że Leo ma nas dosyć.uporządkowany Holender nie może pewnie zrozumieć takiego braku wspóldziałania , podkłdania świń, ehh, ułani, mlowane dzieeeciiiii mówił kibic Widzewa z zza siedmiu gór i rzek.Kocham PZPN, PZPR, i WD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perzot Radomski rezygnuje z listy rezerwowej IP: *.smgr.pl 09.05.08, 21:53 niech najlepiej powola samych murzynow to moze wygramy hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brrr3 Radomski -koronny dowód ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 21:53 Na to, że Leo miał rację niepowołując Radomskiego. Gość ma psyche do Koła Gospodyń Wiejskich a nie kadrowicza reprezentacji Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbych Radomski rezygnuje z listy rezerwowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.08, 21:58 radomski do domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Radomski rezygnuje z listy rezerwowej IP: *.dclient.hispeed.ch 09.05.08, 22:05 Dla mnie i tak najwiekszym durniem pozostaje pan Sobolewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daabo Radomski rezygnuje z listy rezerwowej IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.05.08, 22:33 radomski cos ty za generał trzeba było grac.wichniarka nikt niebrał do reprezentacji chyba ma jakiś feler. nie pękajcie chłopy mnie tez nikt nie chce po 50-tce. Wasz stary daabo Odpowiedz Link Zgłoś
mazi1027 Radomski rezygnuje z listy rezerwowej 09.05.08, 22:35 Śmieszne zachowanie Radomskiego ... żenujące i akurat po nim się tego nie spodziewałem. Niestety na tak wielką imprezę za zasługi się nie jeździ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek No to popełniamy zbiorowe samobójstwo! IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 09.05.08, 22:37 Po tak wstrząsającej decyzji nie pozostaje nam nic innego jak popełnić zbiorowe samobójstwo. Katastrofa! Misiu L. zacznie (jak przystało na Pierwszego) i wtedy się rozmyślimy. Kopaczowi nożnemu Radomskiemu odnowiła się kontuzja mózgoczaszki? Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia każdy ma prawo do planowania urlopu bo ma rodzinę 09.05.08, 22:51 a trzymanie kogoś w rezerwie dla swojej wygody to tak trochę nie fair Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda Arka ale ważne że jedzie Roger... IP: *.beta.furrynet.org 09.05.08, 22:52 to najważniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
meev Radomski rezygnuje z listy rezerwowej 09.05.08, 23:20 Gwiazdorzy za dychę. Wstydu i rozumu za grosz! Tacy nie powinni już więcej mieć możliwości gry w kadrze. Zachowanie niegodne piłkarza klasy międzynarodowej tylko okręgówki. Nie ma usprawiedliwienia. Kpina z selekcjonera = zamknięta furtka do kariery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyziek Kibicujesz od niedawna? Radomski kończy karierę IP: *.broadband.pl 09.05.08, 23:26 piłkarską raczej. o ile sobie przypominam to jest już po 30-tce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spokojny Radomski rezygnuje z listy rezerwowej IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.08, 23:24 Oto prawdziwy POLSKI profesjonalista... Harować trzeba a nie się obrażać... Wstyd. I to ma być zawodowstwo. Święta Krowa jakaś czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ejdzbiol Radomski rezygnuje z listy rezerwowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 23:37 Radomski był podstawowym zawodnikiem w 11 Benhakkera na początku gry w eliminacjach, potem złąpał kontuzjęl. Jednak nadal piłkarsko jest zdecydowanie lepszy od Jopa i Dudki. Przepraszam Panie Benhakker ale Pana NIE ROZUMIEM!!! A co byście Wy zrobili drodzy pisarze komenatrzy xD jak bym powiedział tak jak Radomski: TAKIEGO WAłA!!! Gdy ktoś haruje na coś to chyba chce się mieć z tego jakąś korzyść! Radomski jest w innej syt. niż Matuwsiok, Matuwsiok nie jest w formie nie strzela bramek ale na mistrzostwa pojedzie, a Radomski jest w formie jest lepszy od innych kopaczy to que ku.. man!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOS Re: Radomski rezygnuje z listy rezerwowej IP: 80.185.182.* 10.05.08, 00:01 obrzone "gwiazdy" PILKI NOZNEJ... W SZMATKE POGRAC przydadza sie takie MISTROSTWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Radomski rezygnuje z listy rezerwowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 00:19 Wyczytałem gdzieś, ze Raul na Euro pojechał by chociaż ręczniki kolegom podawać ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bis Wroci z kolonii i we wrzesniu moze grac ! IP: 76.29.10.* 10.05.08, 00:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pro Radomski rezygnuje z listy rezerwowej IP: *.pronet.lublin.pl 10.05.08, 00:28 radomski czuje pismo nosem, że po euro leo i tak wyleci, więc jego juz obawiac sie nie bedzie musial, a skoro nie jest powolany to nie bedzie przeciez siedzial i czekal bezczynnie. a tak moze sobie planowac wakacje czy inne zajecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziga Radomski rezygnuje z listy rezerwowej IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.08, 00:29 A w czym Radomski ma sie czuc gorszy np od Pazdana?? Leo zaczyna byc dziwny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koti Radomski rezygnuje z listy rezerwowej IP: *.wroclaw.mm.pl 10.05.08, 01:10 Ocenimy Selekcjonera po EURO i to czy by sie Radomski przydal czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Popov Radomski rezygnuje z listy rezerwowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.08, 01:22 Wcale mu sie nie dziwie w sumie nie ma go w kadrze przez Rogera ktory według mnie moze faktycznie podtruć atmosfere w druzynie dlatego wydaje mi sie to słuszna decyzja Arka !! A oceny typu iz nie jest profesjonalista i takie tam to generalnie banał! Odpowiedz Link Zgłoś
hetmanwiechu prima balerina sie obrazila 10.05.08, 04:41 wspolczuje, zeby tak na lawce siedziec, a on takie ladne piruety krecil... zachowuje sie jak nasz presssydent Odpowiedz Link Zgłoś