Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

fORUM....agonia

IP: *.as.kn.pl 15.05.08, 01:19
    smutne, ale to prawda...
    Obserwuj wątek
      • Gość: Szrek Re: fORUM....agonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 08:29
        No i cały misterny plan... Niestety chyba masz rację Biimie.
        • Gość: baca Re: fORUM....agonia IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.08, 08:58
          A kaj by tam co wy godocie wicie co jaki pan taki kram a Słowacki
          wielkim poetą był to znaczy sie co forum żyje a jak nie żyje to
          przez Żydów, masonów i górali. Hej.
          • Gość: Szrek Re: fORUM....agonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 12:48
            Ja myślę, że upadek forum to wina przede wszystkim tych
            forumowiczów, którzy ośmielili się wypowiadać swoje opinie, czasem
            niezgodne z... ogólnie przyjętym kierunkiem rozwoju itp itd. Część
            winy muszę więc wziąć na swoje barki - przepraszam. Dobrze Baco że
            wy też wzięliście coś na siebie lżej będzie taszczyć to brzemię.
            Teraz z nudów przyjdzie mi starom po powrocie od teściówki
            moderować...
            • Gość: Chris Re: fORUM....agonia IP: *.tvk.torun.pl 15.05.08, 17:25
              Odejdź z tego forum polewaczkowy ujadaczu, a zobaczysz poprawę;)
            • muvon200 Re: fORUM....agonia 15.05.08, 19:50
              Forum żyje wtedy, gdy jest dyskusja. A o czym to dyskutować gdy z
              Toruniem jeździmy w innych ligach? W zeszłym roku był ruch i za rok,
              mam nadzieję, też będzie. Pozdrawiam
              • Gość: ronnie23 Re: fORUM....agonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 06:56

"A kaj by tam co wy godocie wicie co jaki pan taki kram a Słowacki
                wielkim poetą był to znaczy sie co forum żyje a jak nie żyje to
                przez Żydów, masonów i górali. Hej."

Jeżeli poziom dyskusji na forum ma ograniczać się do tego, to może i lepiej że
                ruch tu zamiera...
                • Gość: baca Re: fORUM....agonia IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.08, 18:51
                  A ty coś zrozumiałeś synku z tego co żeś wzion w nawias?
                  • Gość: baca Re: fORUM....agonia IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.08, 22:55
                    Jaka tam agonia jeden z nas siedzi 24 na dobe i czuwa! Czuj duch!
                    • garenty Re: fORUM....agonia 18.05.08, 14:30
                      do bacy.pisz w jezyku polskim.
                      • Gość: baca Re: fORUM....agonia IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.08, 15:13
                        ?
      • loramo Re: fORUM....agonia 25.05.08, 00:43
        widze ze ni(e)jaki jazon juz całkowicie spodlił to forum. dzis gp a
        tu cisza
        • Gość: Jazon Re: fORUM....agonia IP: *.tvk.torun.pl 25.05.08, 12:01
          To dlaczego nie założyłes wątku o GP skoro chcesz na ten temat dyskutować?
          Modnie i wygodnie jest ostatnio walic we mnie jak w bęben, tylko nie bardzo
          rozumiem co stoi na przeszkodzie zeby przynjamniej niektórzy z narzekających
          załozyli wątki i próbowali rzekomej 'agonii' przeciwdzialac. Malkontenctwo na
          pewno ruchu tutaj nie zwiększy, co rozsądny człowiek zapewne pojmie. Tyle ze
          zapewne dla niektorych wygodniej jest narzekac (robic mi na złość?) na dodatek
          bez żadnych konstruktywnych elementów tej krytyki.
          A swoja droga wzruszajace jest że tak płaczesz nad 'agonia' forum na którym nie
          pisałeś od co najmniej roku.
          • Gość: Szrek Do Jazona i Loramo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 18:18
            JAZONIE: zanim usuniesz co napisałem zechciej przyjąć do wiadomości,
            że "co rolnik zasieje to będzie zbierał". Taka a nie inna musi być
            puenta Twojej odpowiedzi do Loramo. Zdaje się, że spora grupa
            tych "rozsądnych" (a już bankowo ci, którzy różnią się nawet
            odrobinę poglądami z Tobą) zrezygnowała z wizyt na forum w
            przeświadczeniu, że i tak ich usuniesz lub... przynajmniej posądzisz
            o brak rozsądku.
            LORAMO: Gdyby odpowiedź Jazona ograniczyć wyłącznie do pierwszego
            zdania - musiałbym się z nim w 100% zgodzić.
            • Gość: Jazon Re: Do Szreka IP: *.tvk.torun.pl 25.05.08, 20:06
              Szrek to mój ostatni post w tym watku bo nie mam zamiaru go podbijac. Mam jednak
              okazje żeby powiedziec Ci jedna wązna rzecz w kwestii Twoich usunietych postów,
              o które zdaje sie masz do mnie żal i probujesz nagle dorobić sobie do tego
              ideologie twierdząc ze usuwam wszystkich i bez opamietania- otóz tak jak
              obiecywalem poprosiłem moderatorów GW o arbitraż i spytałem czy usuwane przeze
              mnie posty (zwłaszcza Twoje i bacy) faktycznie na to zasługiwały- odpowiedź była
              jednoznaczna: 'trolle-usuwać'- przy okazji skrytykowano mnie ze usuwałem ZA MAŁO
              za Waszych postów, a nie odwrotnie. Nie wymysliłem sobie tego i naprawde bardzo
              niskie jest robienie sobie ze mnie wygodnego celu tylko dlatego że zabrałem Wam
              zabawki. A skoro jestem taki zły to moze podasz mi przyklad innego wątku w
              którym 'utrudniałem dyskusje'- jezeli krytykujesz to rób to konstruktywnie. A
              wszelkie skargi na mnie mozna zgłosic dyzurującym moderatorom na forum@agora.pl
              Zróbcie to zamiast narzekac skoro uwazacie że macie racje- ja nie mam zamiaru
              udowadniać że nie jestem wielbładem (po raz nie wiem juz który). A na forum
              pojawia sie sporo osób co widac chocby po frekwencji na typowaniu- tyle że jakos
              nie przekłada sie to na zakładane watki. Jednak widocznie to forumowiczom
              odpowiada.
              Mozliwe że ruch na forum spadł (choc nigdy nie był on tak naprawde zbyt duzy),
              ale zachecam zeby ci którzy to mnie o to obwiniają zastanowili sie jednak nad
              efektami tego że Toruń i Bydgoszcz jezdżą obecnie w innych ligach co w jakims
              stopniu zmienia sytuacje. Oraz sami spojrzeli na siebie i odpowiedzieli sobie
              ile wątków tak naprawde załozyli zeby wnieśc troche życia. Bo zarzutów wobec
              mnie bylo juz sporo- zaczynajac od tego że tworze 'układ' (choc kto w nim jest
              nie mam pojęcia skoro tylko kolabor w jakims stopniu stanal po mojej stronie),
              aż po to że naduzywam władzy i łamię regulamin usuwając posty (która to teza nie
              znalazła potwierdzenia, co mozna sprawdzić piszac na adres który podałem). To
              tyle- jak juz mowiłem w tym watku nie mam zamiaru odpowiadać (sugestia z
              'góry')- moj mail nie jest tajemnica. Pozdrawiam
              • Gość: Szrek Re: Do Jazona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 21:48
                Idąc za przykładem Twoim deklaruję, że ja również piszę do Ciebie po
                raz ostatni. To nudne przekonywać kogoś, że nie jest tak jak on
                uważa gdy uważa on, że ma monopol na nieomylność... Jeśli mam o coś
                do Ciebie uwagi to tylko o to, że nie starasz się nawet ukrywać, iż
                nie tolerujesz ani nie próbujesz przemyśleć wypowiedzi forumowicza,
                jeśli forma jego wypowiedzi jest inna niż akceptowana przez Ciebie.
                Mam na myśli głównie moje z Bacą pogaduchy, na co przede wszystkim
                niejaka Jaguś próbowała zwrócić Twoją uwagę.
                Do Agory pisywać nie mam zamiaru, bo przede wszystkim nie uważam ani
                tego forum, ani nawet żużla który uwielbiam od lat bardzo wielu za
                rzecz godną wykopywania wojennego topora. Przeciwko komukolwiek,
                choćby nawet nie zgadzał się z moimi poglądami.
                Szkoda, że widzisz tylko "białe" albo "czarne", a nie dostrzegasz
                tego co pomiędzy... Oszczędziłbyś sobie frustracji, a nas
                forumowiczów nie zmuszałbyś do ponownego "zapoznawania się" z
                nienaganną opinią, jaką cieszysz się w Agorze. Gratuluję, naprawdę
                niewiele różnię się w ocenie Twojej postawy od nich. A skoro moje
                pod Twoim adresem uwagi nie są odosobnione - proszę zastanów
                dlaczego mają one miejsce. Jak wcześniej pisałem: "co siejesz
                będziesz zbierał".
          • loramo Re: fORUM....agonia 27.05.08, 00:33
            Jazonie no właśnie od dawna mnie nie było a jak juz wszedłem to
            zobaczyłem że forum umarło a na dodatek istnieje ten wątek. kiedyś
            czyli 2 lub 3 lata temu to forum tętniło zyciem ale wiekszość postów
            usuwałeś szczególnie tych ktore były nie na rękę dla torunian lub
            ciebie osobiście. na wrocek i bydgoszcz można bylo jechać ile
            wlezie. a jak były śmiechy ze jaguś wszystkich plecy ogląda to była
            obraza. wiec po co komu takie forum jeśli nie obraza sie nikogo i
            nie uzywa wugaryzmów a mimo to post jest usuwany.
      • Gość: widz i czemu sie dziwicie? IP: *.u.pppool.de 28.05.08, 19:58
        a ja sie dziwie,ze sie dziwicie.
        Zuzel to nudny sport, wiec i komentowac nie ma czego.
        No bo co w koncu pisac; ze jaki tor mu przydzielono - taki mial wynik,ze
        sztuczny tor jest be i niebezpieczny?
        Zrozumcie wreszcie,ze NIKT zuzlem sie nie interesuje poza Polska i to tez w
        skromnym wymiarze.
        Nie jest to sport,ktorym mozna sie emocjonowac (choc jak kto lubi.
        Sport zeby byl popularny i nosny musi miec w sobie element powszechnosci i
        dostepnosci.Takim wlasnie sportem jest chocby pilka nozna czy koszykowka,albo i
        lekkoatletyka.
        Jezdzacy na motorach kojarza sie zwykle z tepymi bezmozgowcami,ruszajacymi z
        miejsca z wyciem silnika i piskiem opon.
        Zajezdzajacymi droge na skrzyzowaniach przed swiatlami.
        Tzw. honorowi dawcy organow.
        Tu, na tym forum,polowe wpisow stanowia wynurzenia Szreka -pisane z lekkoscia i
        polotem zapasnika sumo oraz Bacy- usilujacego pisac niby po staropolsku a w
        rzeczywistosci wychodzi jakis bulgot.
        No, zostaje nam jeszcze jazon,ubolewajacy nad soba i przypisujacy sobie winy
        calego swiata, a nastepnie je zwalczajacy.
        Jednym slowem gromadka frustratow.
        • Gość: baca Re: i czemu sie dziwicie? IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.08, 21:24
          Jak to takie nudne to cymu wy żeśta siem zainteresowali?
          U nos wicie lekka jatletyka jest bo żem są wicie stolicom onej ale
          jakoś na żużla 20 tys. chłopa (i Jaguś) chadza a na lekkom za darmo
          proszom i jakoś pustawo.
          Jak wy na motorze nie jeżdżata to sie lepi nie wypowiadajta. Widoć
          co sie nie znacie bo organy z wypadku mogom wyjść cało jano w dobrym
          samochodzie.
          Widza cośta sie dobrze wczytali w Śreka i moje mądrości. Jo żech je
          stary wicie mom dziewindziesiont lot to jak mom pisoć. A poza tym
          jak byśta w tych Nimcach mieli jaki słownik polszczyzny i to nie
          starej jano dych współczesnej to byśta przeczytali co bulgot to może
          wydawać strymyk jak se płynie z gór a jo stary baca bulgotać nie
          umiem.
          W jednym natomiast sie z wami zgadzom ale nie napisza w czym bo
          wicie zaraz mnie zjajzoniom znacy sie wykasujom. Hej.
          • Gość: Szrek Re: i czemu sie dziwicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 07:39
            Ino się Baco nie cepiajta widza bo to mu "bulgotało" w żołondecku na
            tym arbajtloze. Cza do ludzi a nie juzia na Chu..zia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka